Kendimi yaşlı ve çirkin hissediyorum

sarscov2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
353
256
28
Kendimi her zaman çok çirkin bulurdum. Bunu da kiloma bağlıyordum. 168 boyunda 95 kiloydum ta ki geçen seneye kadar. Şimdi 65 kiloyum. Kilo verince her şey düzelecek ben kendimi çok beğeneceğim diye düşünüyordum ama olmadı. Ben kendimi hala çok çirkin buluyorum. Yolda yanımdan geçen her kızı kendimle kıyaslıyorum ben neden böyle güzel değilim diyorum.
Çevremdeki insanlar da sürekli kusurlarımı yüzüme vuruyor. Yüzün yaşlı duruyor, çevremdeki %90 kızdan daha çirkinsin, üzülüyorum senin için dediler bana.
24 yaşındayım böyle şeyler duymak da çok yıprattı beni. Yeterli param olunca estetik yaptıracağım bir kaç doktorla konuştum. Umarım estetik yaptırınca insanların çenesini kapatabilirim.
Çok kırgınım ve üzgünüm. Estetik olduktan sonra bu konuya tekrar yazacağım. Umarım güzel bir kız olmayı başarabilirim.

Onların ne düşündüğü bu kadar önemli mi? Sen sen olduğun için güzel olmalısın..

Onların ne düşündüğü bu kadar önemli mi? Sen sen olduğun için güzel olmalısın..
İnsanları takmak istemiyorum ama o kadar takıyormuşum ki. Ben bunları duyduktan sonra dağıldım kendimi nasıl toplarım bilmiyorum. Estetik ameliyatları araştırdım fiyat sordum paramı tamamlamaya çalışıyorum hemen ameliyat olacağım. Çok üzüldüm yani ben zaten kendimi hiç beğenmeyen bir insandım ama çevremdeki insanlardan bu kadar açık şekilde bu lafları duymak çok kırdı beni.

Asıl sana bunu söyleyenlerin içi çürümüş yaşlı çirkinler beni yaradan senide yaratmadı mı deseydin o zaman

İnsanların çoğu hep bi acımasızca saldırı içindeler zaten.. Güzel olmak bebek gibi surat 10 numara fizikle olmuyo.. güzellik kavramı bana göre bu değil sana görede olmasın.. Öyle söyleyen insanları hayatından çıkar.. Evet belki çok güzel olmayabiliriz ama birinin seni yüzün için mi yoksa sen olduğun için mi sevmesini isterdin bide böyle bak

Ben zaten bana bunu diyen kişiyle ilişkimi kestim. Belki canımı yakmak için söylemiştir belki gerçekten çevremdeki herkes beni dediği gibi görüyordur bilmiyorum ama bunu demeye hakkı yoktu.

+1

Umarım birileri beni ben oldugum için sevebilir çünkü benim buna da inancım kalmadı

Böyle insanları anlamıyorum ne demek başkasına haddin olmayarak çirkin der yargılarsın senin her yerin güzel olsa ne olur kalbin çirkin olduktan sonra sen bunları takma kafana bir kere allah bizi bukadar muhteşem yarattı diye sevmeliyiz kendimizi herşey güzellik demek değil ne güzel çok taktir ettim seni 65 kiloya inmişsin kendimce estetiğin kişiyi daha çok kötü gösterdiğini düşünüyorum çünkü günümüzde insanların doğal güzelliklerini kendi elleriyle mahvettiğini hepimiz görüyoruz çevremizde

Ben estetiğe şiddetle karşıyım ama bu lafları duyduktan sonra mecbur kaldım
Bak şu kızın şurası çok güzel bak şu kızın burası çok güzel diyerek kıyaslanıp aşağılandığım için onlar gibi olmak zorundaymışım gibi hissediyorum kendimi

Kendini asla zorunda hissetme onlar gidip beyinlerine estetik yapsınlar çok daha güzel olur hayat herşeye rağmen çok güzel kendini sev başkasıyla kıyaslama sen sen olduğun için güzelsin

Arkadaşım lütfen kimin ne dediğine takılma herkes kendine baksın. Güzel bakan güzel görür aradaki fark bu minik bakımlar ve sporunu yap kendini çok daha iyi hissedersin. Kirlenmemiş tertemiz kalbin ve vicdanın olsun yeter

Lütfen bak kendin iyiliğin için diyorum, başka insanların söylediği olumsuz ve çirkin yorumları görmezden gel. Özgüvenli ol, ve kafaya takma bu konuyu. Bırak ne derlerse desinler, asıl çirkinlik böyle yorumlarda bulunmak değilmi..? Sen herdaim kendin ol :)

Estetiğe vereceğiniz paratı psikolojik destek almak ve kendinizi daha iyi hissedeceğiniz hobiler edinmek için harcayın lütfen. Sonra hala isterseniz estetik olursunuz. Sizin probleminizin özgüven eksikliği olduğunu düşünüyorum. Etrafınızdaki size bu şekilde davranan insanlarıda acilen uzaklaştırın. İçleri kokuşmuş onların. Kendinizi sevin tüm kusur ve hatalarınızla bu dünyaya tek bir kere geldiniz biricik ve özelsiniz bunu unutmayın ve psikolojik desteğe acilen başvurun.

Bana biri bunu diyecek alnını karışlarım. Onu kim Juri yaptıda yüzde 90 diyormuş. Sinirlendimmmm

Güzellik göreceli.Biz burda birbirimizi görmediğimiz için seni sen olarak sevebiliriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…