Kendimi Çok Kötü Hissediyorum (Kocam)

Allah cezasını versin inşallah bir an önce...vallahi canım yapan kendine yapar o zaten farklı bir boyut hayatta hiç bir şey gizli kalmaz. 10 yıldır yakalamadim inşallah Allah göstermesin ne bana nede bütün hemcinslerime
Zaten yakalanmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Sorsan kendisi çok düşünceli edepli falan der ama cinsi bozuk işte. Adamın attığı mesajları bana gösterirken bile profilinde karısıyla kendisi vardı. Onları öyle gördükçe aşırı bunalıma giriyorum. Psikolojim bozuldu. Evlilik benim için artık fobi oldu.

Belki sizde ona göre sıkıcı birisinizdir birde bu açıdan düşünün...3yil yatakları ayırmanız zaten tam bir facia
Bakın erkekler şen şakrak neşeli enerjili hoş sohbet kadınlardan hoşlanır her daim kahkahalı olun cilveli olun yatak odası icin özellikle kendinize özen gösterin değişik çamaşırlar alın belki fantazi oyuncakları...bebeği akşam erken yatırın gidin yanına sarılın müstehcen cumleler kurun kahkaha atın şarkı söyleyin karşısında dans edin espri yaptığı da konuk değilde bile Gül'ün ona ne kadar harika bir erkek olduğunu muhteşem bir evliliginiz olduğunu sürekli hatırlatan cümleler kurun gaza getirin!
evde mümkünse sexsi giyinin ne bileyim mini etek altı jartiyer olabilir göğüs dekolteli askılı (sütyen takmayın) hafif kokulu losyonlar sürün etrafında salınin...renklendirin biraz kendinizi..
Bakın hayat zaten yeterince zor esiniz maddi kaygıdan kendini işine vermiş belliki sizde bebeğe odaklanmış dolayısıyla uzaklaşmış siniz...her evlilikte olur..ama herşeyi eşinizden beklememeli biraz da siz harekete geçmelisiniz
Bu geceden başlayın açık saçık giyinip etrafta salinmaya ve yazdıklarımı uygulamaya..
Bakalım ne değişecek😀 güncelleme yapmayı unutmayin

X