Kendimi tutamıyorum sürekli yiyorum

Polikistik över rahatsızlığım var.insukin direndik çok yüksek cikmisti.sonra tekrar doktora gitmedim karbonhidrat yedikçe acikiyor ve elim ayağım titriyordu.karbonhidrat ve işlenmiş gıda yasak :KK43: bu konu hakkında çokça bilgim var fakat uygulaamıyorum. Canan karatay diyeti tam bana göre.hatta insulin direnci ile ilgili bir kitabını okudum.ne yazıkki olay beynimde.bu durumu beynimde bitirmem lazim :KK43:

İnsülin direnciniz çok yüksek çıktıysa doktorunuz size ilaç vermiş olmalı. Vermediyse de tekrar doktora gidip kendinize hakim olamayıp yediğinizi söyleyin, yardımcı bir ilaç verecektir.
İnsülin direncinin bir ötesi diyabet hastalığı, o yüzden ertelemeyin derim. İlaç yardımıyla açlık krizleriniz azalacak, canınız daha az karbonhidrat çekecek. Ve glisemik endeksi düşük gıdaları aldıkça da insülin direnci düşecek ve kilo vermenin kolaylaştığını göreceksiniz.

"Polikistik over bir hastalık değildir, insülin salınımındaki bir bozukluğun sonucudur." Doktorum bu konuda ciddi bir uzman, onun bana söylediğini paylaşıyorum. İnsülinin ne kadar ciddiye alınması gerektiğini görmemiz gerek

Bayanlar vermem gereken 15 kilo var :KK43: spor salonuna da gidiyorum fakat bir yarar göremiyorum.asiri aşırı yiyorum:KK43:
Poğaçalar tatlılar meyveler pilavlar makarnalar :KK43: iştahım daha çok açıldı..ne yapmalıyım lütfen akıl veriiinn
Not: bu da benim derdim konu taşınmasın lutfen
Dahiliye Dr na git. Şeker vb kan testlerini yaptır. Ona göre diyet uygula. Şeker kızartma ve unu hayatından çıkar. Bunları yersen daha çok acıkırsın

Günaydınn. Tam benlik bir konu önemli olan kafanızda bitirmeniz ve iyi bir diyetisyenle görüşmeniz bu konuda ciddi araştırma yapın derim. Online diyetisyenle çalıştım çeşitli hastalıklarım var ve ona uygun diyet listeleri hazırladı hep ve inanılmaz rahat bir şekilde kilo verdim. Mesela benim diyetimde beyaz ekmek serbestken çavdar, kepek, tam buğday ekmeği vs yoktu çünkü alerji ve mide rahatsızlıklarım var. ara öğünlerimi hep iş durumuna ve açlık durumuna göre ayarladık. Çiğ, kabuksuz sebze meyve yoktu listemde hatta salata bile yarım kaseydi. Bulgur ve pirinç yasak listemdeydi ama makarna erişte serbestti mesela Hoppa
Spora gelince evet iştah açıyor ama öncesinde ara öğünlerinizi ve yeme düzenini ayarlarsanız sonrası sıkıntı değil aerobik pilates derslerine de katıldım incelme inanılmaz iyi hissettiriyor. Ama en büyük faydayıda eliptik bisikletten gördüm.

Back
X