Kendimi tutamıyorum sürekli yiyorum

Emirimoglum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
1.091
768
43
35
Bayanlar vermem gereken 15 kilo var :( spor salonuna da gidiyorum fakat bir yarar göremiyorum.asiri aşırı yiyorum:(
Poğaçalar tatlılar meyveler pilavlar makarnalar :( iştahım daha çok açıldı..ne yapmalıyım lütfen akıl veriiinn
Not: bu da benim derdim konu taşınmasın lutfen

Acikinca meyve ye, oyala kendini.
Diyet yemekleri yap, onlara görebalisveris yap, fazlasini sokma eve.
15 kilo verilirde böyle gidersen veremeyeceğin kilolara çıkarsın. İradeli ol biraz.

ben hamileyken şiştikçe eşimde sisti, benim dolgundan sonra hiç kilom kalmadı. Onun hepsi kaldi.:)
15–18 kg kadar zayiflatmistim eşimi, Diyet yemekleriyle ve meyveyle.

Afrika’daki aç insanları düşün iradeli ol diyerekten verdi hepsini..

ögün dışında açıktıkça yogurt yiyin tok tutuyor içine meyve de dograyarak da tüketebilirsiniz
makarna pilav ekmek hamur işi yemeyin demicem zaten biliyorsunuz

Bişeyler yeme isteği gelince su için, keçi boynuzu kemirin, kuru kayısı, çiğ badem, fındık yiyin. Ama onlarıda sayıyla az az. Yeme isteği geldiğinde kendinize farklı bir şeye yönlendirin

Ben iki ayda 10 kilo vermiştim. Spor yapinca gercekten insan acikiyor daha cok yiyor . Sizde aciktiginiz zamanlarda yogurt yada meyve yiyin .inanin bi kac kilo verseniz sonra hizla gidio zaten .sadece birazcık sabredin. Yoksa sporunuzu bosa gider. Kilo verincede cok guzel yorumlar yapilio bu da insani tesvik ediyor.sonra zaten yemek istemiyorsunuz. Yanliz hic yemek yemeyin kndinizi ac birakin demiyorum.mesala bn kebabimi makarnami yedim ama besden once yedim ve ara ara tabiki. Sadece birazcik sabir sonrasi gelio. Spor yaptigim ilk uc haftada hic kilo vermedim. Çünkü vucut ilk zamanlar veremiyormus hoca oyle demisti ama sonraki haftalar cok hizli vermeye basladim.

Bu mevsim geçişlerinde çok oluyor,
Ben de yiyorum çok bu ara.

Ama artık yürümeye karar verdim, en yakın markete değil, sonraki markete, ne bileyim taksiden gideceğim yerden 300 metre inme, asansör değil merdiven.

Spora vaktim şu ara, bari hareketim artsın diyorum

Protein tüketin

Karbonhidrat yiyorsunuz o da sizi tekrar acıktırır tekrar onlara yöneltiyor

Sabah iki yumurta ve peynir yiyin

Öğlen ve akşam da protein yoğurt yeşillik

Vücut alışıyor bir süre sonra

Çay kahve vs şekerli içmeyin

Akşam 7 den sonra yemeyin ilk başlarda çok zorlarsa yoğurt yiyin süt için

Ben de diyetteyim güya ama güya diyorum öğlen kıymalı börek yedim bir porsiyon yanına da peynirli poğaça. O kadar da yağlılardı irademe sahip olamıyorum.

Bayanlar vermem gereken 15 kilo var :KK43: spor salonuna da gidiyorum fakat bir yarar göremiyorum.asiri aşırı yiyorum:KK43:
Poğaçalar tatlılar meyveler pilavlar makarnalar :KK43: iştahım daha çok açıldı..ne yapmalıyım lütfen akıl veriiinn

İnsülin direncinize baktırdınız mı? Öncelikle buna baktırın. Spor sonrası acıkmanın bir kısmının psikolojik olduğunu düşünüyorum, "nasıl olsa çok kalori yaktım, daha çok yiyebilirim" düşüncesi var sanırım bilinçaltımızda.

Ben de aynı şekilde çok yiyordum, insülin direncimin yüksek olduğunu farkettik, ilaçla kontrol altına aldık biraz, şimdi kilo verdikçe de azalmaya başlamış.

Ayrıca glisemik indeksi düşük gıdalarla beslenmeye çalışın, acıkma sıklığınızı azaltır. İnternette küçük bir aramayla ulaşabilirsiniz detaylı bilgiye.

Bayanlar vermem gereken 15 kilo var :KK43: spor salonuna da gidiyorum fakat bir yarar göremiyorum.asiri aşırı yiyorum:KK43:
Poğaçalar tatlılar meyveler pilavlar makarnalar :KK43: iştahım daha çok açıldı..ne yapmalıyım lütfen akıl veriiinn

yedikçe yer, yemedikçede yemezsiniz, deneyin...bir tanıdık yemek öncesi 2 bardak su içerek, ciddi kilo vermişti...sıkı bir diyet yapmadan, sadece ölçülü yedi...

Yemeyin herşey sizde biter
Kafanızda bitirmeden kesinlikle hiçbir çözüm tam çözüm olmayacaktır

Ağır yaşamları izle.
Ordaki doktorun fotoğrafını buzdolabına yapıştır :dondurma:

yemeannemyemeg%C3%BCl%C3%BCm.bmp

kafanda netleştirmedikten sonra ne yaparsan yap olmuyor
o yüzden kendini hazır hissetmeden boşuna eziyet etme kendine :kahve:

Karbonhidratı yedikçe daha çok acıkır yersiniz zaten. Karbonhidratı kesinlikle bırakın.
Bir dahiliye uzmanına gidip şeker, insülin direnci, tiroid vb. test yaptırın. Belki de aşırı yemeniz değerleriniz nedeniyledir.

3 haftadır Dukan diyeti yapıyorum. Daha önce de yapmıştım. Bu diyette kuş gibi hafif hissediyorum midemi ya! Çok güzel bir duygu. Açlık yok, tıka basa tok olsam bile hiç rahatsız olmuyor midem. :KK49:
Karatay diyeti de böyle, hiç rahatsızlık olmuyor insanda.

Back
X