• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi tanıyamıyorumm neyim var...

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
İyi gunler arkadaslar.25 yasindayim calismiyorum nişanliyim...aslinda arada tartismalarimiz anlasmazliklarimiz olsada ne hakaret ne siddet gormedim.mutluyuz suan.sorunum şu: bir an biri bisi diyo bana ters geliyo elestiride olsa deliriyorumm...herseye hemen sinirlenir oldumm kendimi kontrol edemiyorum.bakiyorum kendime gelecekte şu şöyle olsa bu bunu der diyp yine sinirleniyorum..korkuyorum kendimden.kırıyorum herkesii bazen agzimdn cikano duymuyorum oysaki boyle degildim

İyi gunler arkadaslar.25 yasindayim calismiyorum nişanliyim...aslinda arada tartismalarimiz anlasmazliklarimiz olsada ne hakaret ne siddet gormedim.mutluyuz suan.sorunum şu: bir an biri bisi diyo bana ters geliyo elestiride olsa deliriyorumm...herseye hemen sinirlenir oldumm kendimi kontrol edemiyorum.bakiyorum kendime gelecekte şu şöyle olsa bu bunu der diyp yine sinirleniyorum..korkuyorum kendimden.kırıyorum herkesii bazen agzimdn cikano duymuyorum oysaki boyle degildim

ne zamandan beri? neye sinirleniyorsunuz mesela?

ne zamandan beri? neye sinirleniyorsunuz mesela?

Yaklasık 1 yada 1,5 yildir boyleyimm..birsey istedigim gbi olmayinca sinirleniyorum.en basiti eve biri gelcek ve daha var evde birileri ayakta dolanio kiziyorum hemen..bi kiyafet alsam nisanlim burdan almayalim surdan alalim dese kiziyorum herseye kiziyorum nefes alsalar suç sanki cevremdekiler

halini çok iyi anlıyorum, bir süredir bende aynı durumdayım:43:
sinirimi kontrol edemiyorum , istem dışı yapıyorum sonra da pişman oluyorum :(

Yaklasık 1 yada 1,5 yildir boyleyimm..birsey istedigim gbi olmayinca sinirleniyorum.en basiti eve biri gelcek ve daha var evde birileri ayakta dolanio kiziyorum hemen..bi kiyafet alsam nisanlim burdan almayalim surdan alalim dese kiziyorum herseye kiziyorum nefes alsalar suç sanki cevremdekiler

korktuğunuz ve öfkelendiğiniz bir şeyler var sanki... Bunları çevrenizden çıkarıyor olabilir misiniz?

korktuğunuz ve öfkelendiğiniz bir şeyler var sanki... Bunları çevrenizden çıkarıyor olabilir misiniz?
Aslinda yok surekli gerginim.bu sabah ekmek kizartilcak ben az kizartalim dedim annem yenir fazla yapim dedi ona bile sinirlendim icimden..

Şuan yok çok şükür , ama bir dönem ailesel streslerim olmuştu belkide ondan kaynaklanan ve kalan bir durumdur.
ama insanı gerçekten rahatsız eden bir durum insanları kırdığın için

Bende de var bu sorun. En azından sorun olduğunu kabul edebiliyoruz, iyi yönden bakalım -.-

Nişanlım da bana hep "hep senin dediğin olsun istiyosun bencilsin" diyo karşıt düşünceye sinirlendiğim için. O an bana benim düşündüğüm şey mantıklı geliyo, karşı bi fikir gelince sinirleniyorum kızıyorum hemen.

Bende de var bu sorun. En azından sorun olduğunu kabul edebiliyoruz, iyi yönden bakalım -.-

Nişanlım da bana hep "hep senin dediğin olsun istiyosun bencilsin" diyo karşıt düşünceye sinirlendiğim için. O an bana benim düşündüğüm şey mantıklı geliyo, karşı bi fikir gelince sinirleniyorum kızıyorum hemen.

Sanırım nişanlılık döneminden kaynaklı bir durum inanın aynı belirtiler aynı sinir hali bendede var 2 ay sonra düğünüm var bende ona yoruyorum.

Bizim nişanımız daha olmadı, yüzüğümüz var. Bilmiyorum nedendir ama şöyle sakinken bi düşününce cidden çok üzülürum. Karşımızdaki insan yerine koymamış oluyoruz, nasıl sabrediyo anlamıyorum :(

Ayni durum bendede var.herseyi kontrol altinda tutmak istiyorum.esim erken gelmesini benle ilgili olmasini istiyorum.erken gelmezse deliriyorum.evi toplamak zor geliyo.bide kizim etrafi dagitiyo cekmeceleri karustiriyor patakliyorum.gel diyirum gelmiyo patakliyorum.ev dagnik oldugunu bildigi halde esin eve cat kapi misafir yolluyo kiziyorum esime.misafir gelcek oldugunda istedigim gibi olmayacak diye hem kizimi hem esimi kovuyorum.esim arkadaslariyla sinemaya gitmek istiyo.stem ediyorum.sen zaten benle gezmekten utaniyosun.hep arkadaslarinla olmak istiyosun.esim 1 milyar para veriyo git annende kal antLyAda.alisverus yap diyo.almak istedigim sey pahali gelio yada beden olmuyo sinir oluyorum.bu dunyada hersey zayiflara gore zaten diye tezgahtarlara atarlaniyorum.herkez beni begensin sevsin bir tek benle arkadas olsun.kimse benim icin kotu dusunmesin istiyorum.bende bir sorun var ondan eminim.

Back