Kendimi sürekli sorun çıkaran gibi hissediyorum

Madem çalışıyorsun belli ki aklın mantığın da gayet yerinde. Kendini kurtar ayrı eve çık. Bu ortamda psikolojinle birlikte özgüvenin de zayıflar.

Ya nasil bu kadar ezik olabiliyorsunuz gercekten merak ediyorum bak ciddi ciddi soruyorum cunku bana babam dahi haksizlik yapsa ben dunyayi baslarina yikarim.biri bana höt dese ona dunyayi dar ederim annen sorun cikaran evlat gormemis. Cok sukur ailem beni basinda tasir bebek gibi bakar.bende yillarca onlara yardim ettim maddi manevi ama onlarda bana yapti asla soz konusu olmadi. Annen sana birsey soylediginde sesin gur cikamiyomu yeter artik bak kadin herseyi benden biliyosun yeterrr maas vermem bundan sonra kendime ev tutar ayrilirim kina yak yakarsin diyemiyomusun.kucuk capli bir cinnet gecir bak nasil hizaya geliyorlar

Kardesin afedersin sana bilerek s.ctigini birakiyo temizle diye inat olarak. Annen sana nefretle bakiyo herkes senim yuzunden evlendi kacti diyor. 20 bin para veriyosun yuzume atti diyo arkandan. Daha niceleriii daha devamlari. O evde ruh hastalari cok sana diyim. Sizinde pskilojiniz iyi degil. Ev ayni masumlar apartmanina donmus.su acikmi isik acikmi nedir ya srekli. Sizide normal bulmadim ben acik soyleleyim yazdiginiz cunlelerden anlsailiyo mesela insani yoruyorsunuz anlatirken bile yavas yavas. Yani net degilsiniz. Mıymıy insanlar vaer mesela ornek veryim yavas yururler arkasindaki insani delirtirler birsey anlaticak karsindakini esnetir. Bir is yapacak karsindaki yorulur. Yani sizede yazik bence. Bir yardim alin. Ayrica ayri eve cikanada kimse kotu gozle bakmaz o ev timarhane gibi olmus

Yani sana neki ben onu anlamadım.. ışık açık,musluk kapanmamış,kaçkez demişsin daha ne bırak aksın yansın yani sanamı kaldı ketıla kadar düşünmek? Kalabalık aile illaki birinden biri pis olur wc batar neden herkesin arkasından sen temizliyorsun? 29 yaşındasın ayrı eve çıkmak için geç bile kalmışsın. Ha çıkamıyorsan da biraz ılımlı olmaya bak akana kokana karışma kendi işine bak daha rahat edersin. Herşeyi takıntı haline getirip 40 kere söyleyene kim sinir olmazki?

Birçok ailede olduğu gibi sizin ailenizde de kurban sizsiniz.
Babamda beni kurban seçmişti bilirim. o sürekli suçlama hissini.
Siz evden ayrılınca anlarlar değerinizi

Yok
Yok takmiyorum. Yazdıklarımı okumamaşsin galiba tutasizlijlarina takiliyorum.Yani şöyle. Lisedeyken okuldan geldiğimde yemeğimi bile kendim yapardım ama her gün ev yıkılmış gibi bağırirdı, bir yumurta bir çay yapıp yerdim, onun bulasigina. Ki ben okula her gün 40 gidiş geliş 80 dk yürüdüm yorulurdum. Okul yorgunluğu bittikten sonra ailenin akşam yemeği bulasigina yikardim. kizkardesim uniye hazırlanmamasına rağmen o yıkamaz yer içer yatardı, mesela ona kendi sofra hazırlar kaldırır yukardi. Tavuga sos yaptım diye oyle bir söylendi bağırdığı, sanırsın evi yakmışım. Ama evde biri ciddi bir olay yapsa ne var yapsın ,evladimdir der. Eskiden su fatirasi az gelirdi beş TL falan. O zamnlra bile bana suyu çok kullanırsın derdi ama şimdi millet ışığı açık bırakır suyu açar ses etmez,niye sadece benimkine ses ediyor. Yani demek istediğim eskiden beri attığım her adımı her nefesi sayardı. Deli gibi maaşımı verdim yıllarca ona rağmen hala hesaplar yediğimi. Yani üstte de yazdm. Duvarda aylarca kan lekesine , az da değil , ya da tuvaletteki boka ses etmeyen ya da duvardaki sumuğe halıdaki çaya, bulasiktaki yemek kalintilarina kadın , yerdeki iki damla suya , bağırması söylenmesi normal mi sizce.?Kettle da ne zaman kendime sallama çay yapsam söylenirdi, ki ben her ay trink maaşı i vermeme rağmen yıllardır.

Beni anladigin için tesekkurler.Ben onları seviyorum ama onlar beni sevmiyor. Bu yaşımda anladım bunu. Zorla sevgi de olmuyor. Varlığından birinin rahatsız olduğunu hissetmem normal mi sizce?

Maas verdim kismina kadar sizin yasi 15 falan sandim. Yapilanlar konusulanlar cok çocukça
Evli değilim ve ailemle kalıyorum. Yani yaşım otu olsa da , aynı evde kalınca 15 yasindaki sorunların aynısı yaşanıyor. O zaman nasılsa ilerde de farklı olmuyor.

Artık vermiyorum da. Yapamıyorum o dediğinizi. En küçük hoslanmadigim şeyde bile o tam tersi , büyütür bağırır cagirir. Diyorum ya evi yakmışım gibi laflar eder, off ya bıktık bıktık, yıllardır senden , mahvettin bizi der, ne yaptım derim ses yok. Hep aynı terane. O yüzden yapamıyorum. Gücümde kalmamış bir şeye arrik zaten. Yaşanmış şeyleri bile inkar ediyor ne zaman oldu rüya mı görüyorsun der göz göre göre, şahit olduğu halde. Siz şanslısiniz demek ki. Ben doğduğumda babam kızsın diye doğumdan çıkmış, yani pek istenen biri degildim

maddi gücünüz varsa eve çıkın böyle giderse sizin sonunuzu iyi görmüyorum.
Etinizden sütünüzden gücünüzden paranızdan faydalanıp üstüne bir de sizi sucluyorlar oh valla ne iyi. nasıl anneler var hayretle okuyorum ya para vermiş suratıma para attı diye kardeşine dedikodusunu yapmış. hala o evde nasıl duruyorsunuz anlamış değilim

Bu yaştan sonra nasıl gideyim.Artik hiçbir şeye gücüm kalmadı psikolojik olarak bikmisim her şeyden, yorulmusum böyle böyle şeylerden yıllardır. Ben mulaimdim o zamanlar tepki vermedim, her şeye hala evet derim ,o zaman da oyleydim. Kardeşlerim öyle değil mesela ,hayır diyebiliyor kar, istediklerini yaparlar. Yapı meselesi, ne yapayim? Zaten içimi dökmek için yazmıştım, ki hep kendimi suçlu hissettiğim için ,hissetirildihim için haklı miyim değil miyim diye yazdım. Yukarda çünkü biri öneri sunuyoruz yok diyor demiş, onu da belirteyim dedim.

sen haklısın asıl bu yaştan sonra gitmen lazım yetmez mi yıllardır evin mazlumu olmuşsun? yok gitmem sineye çekerim değişemem diyorsan yapacak bir şey yok canım. Hakkında hayırlısı olsun

Sonuna kadar okumak istemedim.
Yerinizde olsam hiç birşey için kılımı kıpırdatmam.
Para da vermeyin madem herşey sizden biliniyor.
Haklı olun bari sizden bilmeleri için.

sen haklısın asıl bu yaştan sonra gitmen lazım yetmez mi yıllardır evin mazlumu olmuşsun? yok gitmem sineye çekerim değişemem diyorsan yapacak bir şey yok canım. Hakkında hayırlısı olsun
Sağol güzel msjin için.

Ben, olanı anlattım siz de ona göre cevaplarınız onun için teşekkürler ama Bence sizde de yalan söyleme hastalığı var, diye belki sizde olmayan bir özelliği size söylesem nasıl olur? Yani beni tanimiyorsunuz, nasıl kişilik analizi yaptınız bana. Tam tersi fazla tez canliyimdir, her şeyi acele acele yapmamla bilinirim, sokakta yolda durup miymiy gidenlerin tam tersi yıl yani. Bilmeden bu kadar zor bir özelliğini nasıl yakistirdiniz bana şaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…