Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendimi sürekli sorun çıkaran gibi hissediyorum
- Konu Sahibi jane41
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ağustos 2018
- 3.970
- 9.795
- 158
Ya nasil bu kadar ezik olabiliyorsunuz gercekten merak ediyorum bak ciddi ciddi soruyorum cunku bana babam dahi haksizlik yapsa ben dunyayi baslarina yikarim.biri bana höt dese ona dunyayi dar ederim annen sorun cikaran evlat gormemis. Cok sukur ailem beni basinda tasir bebek gibi bakar.bende yillarca onlara yardim ettim maddi manevi ama onlarda bana yapti asla soz konusu olmadi. Annen sana birsey soylediginde sesin gur cikamiyomu yeter artik bak kadin herseyi benden biliyosun yeterrr maas vermem bundan sonra kendime ev tutar ayrilirim kina yak yakarsin diyemiyomusun.kucuk capli bir cinnet gecir bak nasil hizaya geliyorlarMerhaba bayanlar, benim sıkıntım şu, evdekiler her gün ama her gün ışık ve suyu yarı açık bırakır böyle ince halde, her gün ve her dediğimde kendimi evde sorun çıkaran gibi görüyorum çünkü annem beni öyle görüyor. Sonra diyorum evet ben sorun çıkarıyorum ama sonra diyorumki yani bunu yapan yetişkin kişiler dememe geri yok ama bin kez demem rağmen hala su ve ışığı açık birakiyorlar, onlar yapmasa ben de öyle olmayacağım. Yani artık onlar yüzünden başka yerde bile ışık ve su görünce çıldırıyorum. Böyle de niye oldum, annem bana ip alsa bile parasını verirdim, yani evde eskiden beri çöp atarlar ben alırım yani beni annem öyle alistirdiz diğerlerini rahat yetiştirdi şimdi de bana sen sorun çıkaran diyor. İşin ironik yani elektrik faturası gelince de bana diyor ya da su. Eskiden beri dikkat eden bana ,çocukken banyoda suyu sen bitiryorsun derdi yani dikkat eden ben laf yiyen de bendim, mesela kettlei Cat diye vururdu k. Kardeşim ve yengem ben her gün günde binkes bak bozulur derdim, yine annem ve hepsi bana kızardı kavga çıkardı, inanılması güç ama kettle bozuldu bir gün, altı kirilmis ve o an tesadüf lavaboya geçerken baktım annem babama diyor hep Jane yüzünden öldü, çok kullanıyor. Yani evde millet, tabak kırar, priz çıkarır, duş başlığı kırar ses etmez. Ben bulaşık makinesi var ( yillarca maaş verdim yani öyle çalışmayan biri de değilim) sadce mutfak için 10.000 verdim ama bir gün kullanmadım ne zaman bı şey atsam az o diyor ama kardeşim yapar demez. Bana diyor o aldı onu. Neyse konu o değil yani bulaşık elde yıkıyorum. Ona rağmen baktm erkek kardesime arkamdan diyor, bulaşık yıkamış her tarafı islatmiş. Bak şunu diğer şeylerde titiz ilan biri dese valla bir şey demem ama dediğim gibi evde ışığı açık bırakma ,suyu açık bırakma, duvarda aylarca kırmızı kan mı boya mı leke var bir Allah'ın kulu rahatsız olmadı en son dayanamdim çamaşır suyuyla sildim ondan bile kavga çıktı, yer ıslanmış. Tuvalet lavabo desen temizlerdim iki dakika sonra biri girip pisliğini bırakıp giderdi kızardım, annem yine bıktık sorun cikarmandsn derdi. beni koruyacağı yerde sicani korurdu temizleyecek son tabi derdi. Bir de bu halle benim odamın pisliğini söyler ki pis degildir. Dağınıktır ama pis degildir. Her gün temizlerim. Cok değişik cok. Aylarca duvardaki lekeden ,tuvallette, ışıktan ,kırılmadan bozulmadan rahatsız olamayan kişi benim odadan rahatsiz. Ama bana sorun çıkaran sensin diyor ve ben de kendimi öyle hissediyorum . Yani kısacası keşke çocukluktan beri annemin verdiği sorumluluğu almayıp ben de bir şeye takmasaydim, yani beni o öyle yaptı simdi de şikayet ediyor ve hala sorun olmayan şeyleri bende sorun olarak görüyor. Bi de sonradan babamla arkamdan dedikodulu yapıyorlar ondada fobim olmuş. Velhasıl takmasam ev ynsa umrumda olmasa, bu kez benden bilecek diye korkum var ama deyince de beni deli gibi hissettiriyor. Çünkü bana her şeyin parasını söylüyor anladınız mı o yüzden bende hiç musriflik yapmam dikkat ederim diğerleri tinmayinca deliriyorum. Annem de bana kızıyor. Bu bir döngü.
- 24 Ağustos 2018
- 3.970
- 9.795
- 158
Kardesin afedersin sana bilerek s.ctigini birakiyo temizle diye inat olarak. Annen sana nefretle bakiyo herkes senim yuzunden evlendi kacti diyor. 20 bin para veriyosun yuzume atti diyo arkandan. Daha niceleriii daha devamlari. O evde ruh hastalari cok sana diyim. Sizinde pskilojiniz iyi degil. Ev ayni masumlar apartmanina donmus.su acikmi isik acikmi nedir ya srekli. Sizide normal bulmadim ben acik soyleleyim yazdiginiz cunlelerden anlsailiyo mesela insani yoruyorsunuz anlatirken bile yavas yavas. Yani net degilsiniz. Mıymıy insanlar vaer mesela ornek veryim yavas yururler arkasindaki insani delirtirler birsey anlaticak karsindakini esnetir. Bir is yapacak karsindaki yorulur. Yani sizede yazik bence. Bir yardim alin. Ayrica ayri eve cikanada kimse kotu gozle bakmaz o ev timarhane gibi olmusÖyle demeyin annemdir Allah uzun ömür versin ona. O da zor hayat yaşadı. Ben kendim yok olmak istiyorum bazen inanın. Suçlamak için değil ama , beni hep bunlar böyle yaptı. Çok temiz kalpliydim, bir gün ne yalan, ne plan yaptım kafamda, hiçbir zaman art niyetim olmadi ama ben it düşündükçe onlar farklı şeylerle itham ettiler şaşırdım. O yüzden benim de içim camurlasti ve bu beni öldürüyor kendimden nefret ediyorum. Kardeşim bana kötü laflar etmişti, annem demişti sen o kadar takıyorsun karşı tarafinnumru bile değil derdi. Ben başkasına bir laf deyince de icim kanıyor, belki o o kadar takimiyor ama ben kendimi iğrenç biri olarak goruyorum. Bıktım bu duygulardan . Ama annemle babama ne olur kötü söz demeyin onlar kötü insan değiller.
- 6 Ağustos 2020
- 1.620
- 5.932
- 88
Yani sana neki ben onu anlamadım.. ışık açık,musluk kapanmamış,kaçkez demişsin daha ne bırak aksın yansın yani sanamı kaldı ketıla kadar düşünmek? Kalabalık aile illaki birinden biri pis olur wc batar neden herkesin arkasından sen temizliyorsun? 29 yaşındasın ayrı eve çıkmak için geç bile kalmışsın. Ha çıkamıyorsan da biraz ılımlı olmaya bak akana kokana karışma kendi işine bak daha rahat edersin. Herşeyi takıntı haline getirip 40 kere söyleyene kim sinir olmazki?
- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
Birçok ailede olduğu gibi sizin ailenizde de kurban sizsiniz.Merhaba bayanlar, benim sıkıntım şu, evdekiler her gün ama her gün ışık ve suyu yarı açık bırakır böyle ince halde, her gün ve her dediğimde kendimi evde sorun çıkaran gibi görüyorum çünkü annem beni öyle görüyor. Sonra diyorum evet ben sorun çıkarıyorum ama sonra diyorumki yani bunu yapan yetişkin kişiler dememe geri yok ama bin kez demem rağmen hala su ve ışığı açık birakiyorlar, onlar yapmasa ben de öyle olmayacağım. Yani artık onlar yüzünden başka yerde bile ışık ve su görünce çıldırıyorum. Böyle de niye oldum, annem bana ip alsa bile parasını verirdim, yani evde eskiden beri çöp atarlar ben alırım yani beni annem öyle alistirdiz diğerlerini rahat yetiştirdi şimdi de bana sen sorun çıkaran diyor. İşin ironik yani elektrik faturası gelince de bana diyor ya da su. Eskiden beri dikkat eden bana ,çocukken banyoda suyu sen bitiryorsun derdi yani dikkat eden ben laf yiyen de bendim, mesela kettlei Cat diye vururdu k. Kardeşim ve yengem ben her gün günde binkes bak bozulur derdim, yine annem ve hepsi bana kızardı kavga çıkardı, inanılması güç ama kettle bozuldu bir gün, altı kirilmis ve o an tesadüf lavaboya geçerken baktım annem babama diyor hep Jane yüzünden öldü, çok kullanıyor. Yani evde millet, tabak kırar, priz çıkarır, duş başlığı kırar ses etmez. Ben bulaşık makinesi var ( yillarca maaş verdim yani öyle çalışmayan biri de değilim) sadce mutfak için 10.000 verdim ama bir gün kullanmadım ne zaman bı şey atsam az o diyor ama kardeşim yapar demez. Bana diyor o aldı onu. Neyse konu o değil yani bulaşık elde yıkıyorum. Ona rağmen baktm erkek kardesime arkamdan diyor, bulaşık yıkamış her tarafı islatmiş. Bak şunu diğer şeylerde titiz ilan biri dese valla bir şey demem ama dediğim gibi evde ışığı açık bırakma ,suyu açık bırakma, duvarda aylarca kırmızı kan mı boya mı leke var bir Allah'ın kulu rahatsız olmadı en son dayanamdim çamaşır suyuyla sildim ondan bile kavga çıktı, yer ıslanmış. Tuvalet lavabo desen temizlerdim iki dakika sonra biri girip pisliğini bırakıp giderdi kızardım, annem yine bıktık sorun cikarmandsn derdi. beni koruyacağı yerde sicani korurdu temizleyecek son tabi derdi. Bir de bu halle benim odamın pisliğini söyler ki pis degildir. Dağınıktır ama pis degildir. Her gün temizlerim. Cok değişik cok. Aylarca duvardaki lekeden ,tuvallette, ışıktan ,kırılmadan bozulmadan rahatsız olamayan kişi benim odadan rahatsiz. Ama bana sorun çıkaran sensin diyor ve ben de kendimi öyle hissediyorum . Yani kısacası keşke çocukluktan beri annemin verdiği sorumluluğu almayıp ben de bir şeye takmasaydim, yani beni o öyle yaptı simdi de şikayet ediyor ve hala sorun olmayan şeyleri bende sorun olarak görüyor. Bi de sonradan babamla arkamdan dedikodulu yapıyorlar ondada fobim olmuş. Velhasıl takmasam ev ynsa umrumda olmasa, bu kez benden bilecek diye korkum var ama deyince de beni deli gibi hissettiriyor. Çünkü bana her şeyin parasını söylüyor anladınız mı o yüzden bende hiç musriflik yapmam dikkat ederim diğerleri tinmayinca deliriyorum. Annem de bana kızıyor. Bu bir döngü.
Babamda beni kurban seçmişti bilirim. o sürekli suçlama hissini.
Siz evden ayrılınca anlarlar değerinizi
Yok
Yok takmiyorum. Yazdıklarımı okumamaşsin galiba tutasizlijlarina takiliyorum.Yani şöyle. Lisedeyken okuldan geldiğimde yemeğimi bile kendim yapardım ama her gün ev yıkılmış gibi bağırirdı, bir yumurta bir çay yapıp yerdim, onun bulasigina. Ki ben okula her gün 40 gidiş geliş 80 dk yürüdüm yorulurdum. Okul yorgunluğu bittikten sonra ailenin akşam yemeği bulasigina yikardim. kizkardesim uniye hazırlanmamasına rağmen o yıkamaz yer içer yatardı, mesela ona kendi sofra hazırlar kaldırır yukardi. Tavuga sos yaptım diye oyle bir söylendi bağırdığı, sanırsın evi yakmışım. Ama evde biri ciddi bir olay yapsa ne var yapsın ,evladimdir der. Eskiden su fatirasi az gelirdi beş TL falan. O zamnlra bile bana suyu çok kullanırsın derdi ama şimdi millet ışığı açık bırakır suyu açar ses etmez,niye sadece benimkine ses ediyor. Yani demek istediğim eskiden beri attığım her adımı her nefesi sayardı. Deli gibi maaşımı verdim yıllarca ona rağmen hala hesaplar yediğimi. Yani üstte de yazdm. Duvarda aylarca kan lekesine , az da değil , ya da tuvaletteki boka ses etmeyen ya da duvardaki sumuğe halıdaki çaya, bulasiktaki yemek kalintilarina kadın , yerdeki iki damla suya , bağırması söylenmesi normal mi sizce.?Kettle da ne zaman kendime sallama çay yapsam söylenirdi, ki ben her ay trink maaşı i vermeme rağmen yıllardır.bazı takıntılarınız olabilir mi
yani ışık açık bırakılır da o eskidendi muslukların açık kalması vs günümüz muslukları kolay kapanıyor zaten
ya da ne bileyim ben temizledim onlar kirletti ben sildim yerler ıslandı dediler vs vs
sanki böyle fazla takılıyor ve sadece ona odaklanıyorsunuz gibi geldi duvarı sildi iseniz yeri ıslatmaz ya da orayı da silersiniz
bana taktığınız yeri silip geri kalanını umursamıyorsunuz gibi geldi
kettle kırılır bozulur vs vs diye sürekli söylenmez mesela
ya da bulaşık atıyorum az diyor demişsiniz az ise azdır, çıkanları koyarsın sonra yeni bulaşıklar da eklenir ve yıkanır
bulaşık yıkıyorum buraları ıslatmış dediler ee ıslanmış işte yani daha önce makineyi tam doldurmadan çalıştırma dediler diye oraların ıslandığı gerçeği değişmez ki
Birçok ailede olduğu gibi sizin ailenizde de kurban sizsiniz.
Babamda beni kurban seçmişti bilirim. o sürekli suçlama hissini.
Siz evden ayrılınca anlarlar değerin
Evli değilim ve ailemle kalıyorum. Yani yaşım otu olsa da , aynı evde kalınca 15 yasindaki sorunların aynısı yaşanıyor. O zaman nasılsa ilerde de farklı olmuyor.Maas verdim kismina kadar sizin yasi 15 falan sandim. Yapilanlar konusulanlar cok çocukça
Artık vermiyorum da. Yapamıyorum o dediğinizi. En küçük hoslanmadigim şeyde bile o tam tersi , büyütür bağırır cagirir. Diyorum ya evi yakmışım gibi laflar eder, off ya bıktık bıktık, yıllardır senden , mahvettin bizi der, ne yaptım derim ses yok. Hep aynı terane. O yüzden yapamıyorum. Gücümde kalmamış bir şeye arrik zaten. Yaşanmış şeyleri bile inkar ediyor ne zaman oldu rüya mı görüyorsun der göz göre göre, şahit olduğu halde. Siz şanslısiniz demek ki. Ben doğduğumda babam kızsın diye doğumdan çıkmış, yani pek istenen biri degildimYa nasil bu kadar ezik olabiliyorsunuz gercekten merak ediyorum bak ciddi ciddi soruyorum cunku bana babam dahi haksizlik yapsa ben dunyayi baslarina yikarim.biri bana höt dese ona dunyayi dar ederim annen sorun cikaran evlat gormemis. Cok sukur ailem beni basinda tasir bebek gibi bakar.bende yillarca onlara yardim ettim maddi manevi ama onlarda bana yapti asla soz konusu olmadi. Annen sana birsey soylediginde sesin gur cikamiyomu yeter artik bak kadin herseyi benden biliyosun yeterrr maas vermem bundan sonra kendime ev tutar ayrilirim kina yak yakarsin diyemiyomusun.kucuk capli bir cinnet gecir bak nasil hizaya geliyorlar
- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 348
- 36
maddi gücünüz varsa eve çıkın böyle giderse sizin sonunuzu iyi görmüyorum.
Etinizden sütünüzden gücünüzden paranızdan faydalanıp üstüne bir de sizi sucluyorlar oh valla ne iyi. nasıl anneler var hayretle okuyorum ya para vermiş suratıma para attı diye kardeşine dedikodusunu yapmış. hala o evde nasıl duruyorsunuz anlamış değilim
Etinizden sütünüzden gücünüzden paranızdan faydalanıp üstüne bir de sizi sucluyorlar oh valla ne iyi. nasıl anneler var hayretle okuyorum ya para vermiş suratıma para attı diye kardeşine dedikodusunu yapmış. hala o evde nasıl duruyorsunuz anlamış değilim
Bu yaştan sonra nasıl gideyim.Artik hiçbir şeye gücüm kalmadı psikolojik olarak bikmisim her şeyden, yorulmusum böyle böyle şeylerden yıllardır. Ben mulaimdim o zamanlar tepki vermedim, her şeye hala evet derim ,o zaman da oyleydim. Kardeşlerim öyle değil mesela ,hayır diyebiliyor kar, istediklerini yaparlar. Yapı meselesi, ne yapayim? Zaten içimi dökmek için yazmıştım, ki hep kendimi suçlu hissettiğim için ,hissetirildihim için haklı miyim değil miyim diye yazdım. Yukarda çünkü biri öneri sunuyoruz yok diyor demiş, onu da belirteyim dedim.maddi gücünüz varsa eve çıkın böyle giderse sizin sonunuzu iyi görmüyorum.
- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 348
- 36
sen haklısın asıl bu yaştan sonra gitmen lazım yetmez mi yıllardır evin mazlumu olmuşsun? yok gitmem sineye çekerim değişemem diyorsan yapacak bir şey yok canım. Hakkında hayırlısı olsunBu yaştan sonra nasıl gideyim.Artik hiçbir şeye gücüm kalmadı psikolojik olarak bikmisim her şeyden, yorulmusum böyle böyle şeylerden yıllardır. Ben mulaimdim o zamanlar tepki vermedim, her şeye hala evet derim ,o zaman da oyleydim. Kardeşlerim öyle değil mesela ,hayır diyebiliyor kar, istediklerini yaparlar. Yapı meselesi, ne yapayim? Zaten içimi dökmek için yazmıştım, ki hep kendimi suçlu hissettiğim için ,hissetirildihim için haklı miyim değil miyim diye yazdım. Yukarda çünkü biri öneri sunuyoruz yok diyor demiş, onu da belirteyim dedim.
- 15 Temmuz 2016
- 8.158
- 13.625
- 248
Sağol güzel msjin için.sen haklısın asıl bu yaştan sonra gitmen lazım yetmez mi yıllardır evin mazlumu olmuşsun? yok gitmem sineye çekerim değişemem diyorsan yapacak bir şey yok canım. Hakkında hayırlısı olsun
Kardesin afedersin sana bilerek s.ctigini birakiyo temizle diye inat olarak. Annen sana nefretle bakiyo herkes senim yuzunden evlendi kacti diyor. 20 bin para veriyosun yuzume atti diyo arkandan. Daha niceleriii daha devamlari. O evde ruh hastalari cok sana diyim. Sizinde pskilojiniz iyi degil. Ev ayni masumlar apartmanina donmus.su acikmi isik acikmi nedir ya srekli. Sizide normal bulmadim ben acik soyleleyim yazdiginiz cunlelerden anlsailiyo mesela insani yoruyorsunuz anlatirken bile yavas yavas. Yani net degilsiniz. Mıymıy insanlar vaer mesela ornek veryim yavas yururler arkasindaki insani delirtirler birsey anlaticak karsindakini esnetir. Bir is yapacak karsindaki yorulur. Yani sizede yazik bence. Bir yardim alin. Ayrica ayri eve cikanada kimse kotu gozle bakmaz o ev timarhane gibi olmus
Ben, olanı anlattım siz de ona göre cevaplarınız onun için teşekkürler ama Bence sizde de yalan söyleme hastalığı var, diye belki sizde olmayan bir özelliği size söylesem nasıl olur? Yani beni tanimiyorsunuz, nasıl kişilik analizi yaptınız bana. Tam tersi fazla tez canliyimdir, her şeyi acele acele yapmamla bilinirim, sokakta yolda durup miymiy gidenlerin tam tersi yıl yani. Bilmeden bu kadar zor bir özelliğini nasıl yakistirdiniz bana şaşıyorum.Kardesin afedersin sana bilerek s.ctigini birakiyo temizle diye inat olarak. Annen sana nefretle bakiyo herkes senim yuzunden evlendi kacti diyor. 20 bin para veriyosun yuzume atti diyo arkandan. Daha niceleriii daha devamlari. O evde ruh hastalari cok sana diyim. Sizinde pskilojiniz iyi degil. Ev ayni masumlar apartmanina donmus.su acikmi isik acikmi nedir ya srekli. Sizide normal bulmadim ben acik soyleleyim yazdiginiz cunlelerden anlsailiyo mesela insani yoruyorsunuz anlatirken bile yavas yavas. Yani net degilsiniz. Mıymıy insanlar vaer mesela ornek veryim yavas yururler arkasindaki insani delirtirler birsey anlaticak karsindakini esnetir. Bir is yapacak karsindaki yorulur. Yani sizede yazik bence. Bir yardim alin. Ayrica ayri eve cikanada kimse kotu gozle bakmaz o ev timarhane gibi olmus