KENDİMİ SEVİYORUM

Günaydın kızlarr sabah 7 de kalktım. Güzel müzikler dinledim. Kızlar ve eşimde buçukta kalktı,güzel bir kahvaltı. Şimdi kahvemi yapıyorum sükunet içinde şükrederek

Günaydın,
Tatilde uyurum diye düşündüm. Ama erken kalkmaya alışınca devam ediyorum.
Az yemekte biraz daha iyiye gidiyorum.
Az konuşmakta yoluna girdi.
Umarım devamı gelir.

Yine muhteşem bir gün olsun hepimiz için :)

Selammm Nurcum
Yine muhteşem bir gün olsun hepimiz için :)
inşallah canım

Günaydın kızlarrr 7 de kalktım miss gibi yağmur kokusuyla. Hemen kahvemi içtim deriiin derin nefesimi aldım. Serinde bugün hava çok mutluyum. Yogamı yapıcam şimdi sonrada ütü zamanı hepimiz için sağlıklı,güzel bir pazar olsun.

Günaydın... 7.30 uyandım ama yeni yazabildim. Dağ olmuş bir ütü var evde bugün akşama kadar ütü yapıcam
Ooo kolay gelsin ütü korkulu rüyam
Herkesin ütü günü sanırım bugün. Benim de yapmam lazım

Yarın yeni etiket oluşturacağım aktif olmayanları çıkaracağım.
Zaten çoğunu isteği üzerine etiket yaptım.
Bazıları da arkadaşım olanlar zaten.
Zaten kamp bitmesine az kaldı.
Benim kendimde çözemediğim gereksiz konuşmalara dahil olmak ama inşallah çözeceğim.

daha az uyuyorum ve yorgun olacağımı düşünürken daha dincte olduğumu farkettim. Uyku saatim 6 saat . Gündüz uykusu yok. Akşam 11-12 arası yatıp
Sabah 5-6 gibi kalkıyorum ve günüm bereketlendi.
daha az yiyorum ; zaman zaman oluşan kalp carpintilarim ve iç sıkıntım geçti.
❤fazla konuşmak , insanı anlaşılmaz kılıyor bunu zararını cok gördüm. Hala tam anlamıyla yenemedim.

️Sabah erken kalkmak artık bi alışkanlık oldu. Kalktım şükrettim hazırlandım ve işe geldim.
️Kahvaltıyı geç ve az yapıyorum bu süreçte çok su içmeyi tercih ediyorum.
️Az ve öz konuşmanın yararını geçtiğimiz hafta gördüm. Üzerimden atılan iftira en kısa zamanda gerçekten sahibini buldu. Çok şükür Bugünde yine az konuşmayı niyet ediyorum.

Süpersin.
Valla çok mutlu oluyorum güzel ilerleyenleri görünce ❤❤❤

Bugün ne planlıyorsun bakim migicim?
bugün 6:30 ta kalktım.. hemen hazirlanip çıktım. hiç bişi yapmadim..
dişciye gidicem bugün dolgum düştü. yerine taktircam. işten sonra pazara gidecegim.
yemegimde çorbam var. ek olarak bişeyler düşünmedim.
peki sen neler planliyorsun bugün Nurum:)

Çok geçmiş olsun dolgu sıkıntı ya bende de var dolgu yapımının 3. Ayında düşmüştü.
Gidip tekrar yaptırdım daha sağlam yapışkan kullandı doktor.
Bazen o kullanılan yapıştırıcı Bile etkiliyor dolgunun ömrünü.

Günaydın. 5 te uyanmayı hedefledim ama 6 da ancak kalkabikdim yataktan. Dün ütü yapmaktan helak oldum. Akşam eve gidince yetiştirenediğim işlerim var onlsrı bitirnem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…