Psikolojik olarak yorumlarınıza ihtiyacım var. Eşimle bir bebeğimiz olsun istiyoruz. Şu anda leep hpv sürecinde olduğumuz için yasak lakin sonrasında doktor onayı ile düşünüyoruz . İşin aslı kendimi bu süreçten mi bilmiyorum ama sağlıksız hissediyorum. Çok sigara içiyorum maalesef ve streste daha da arttırdım. Diyorum ki sen şimdi boyleysen hamile kaldığında ne yapacaksın. Olmayan bebeğime benim yüzümden bir şey olur diye ödüm patlıyor. Dünyanın en güzel duygularından biridir eminim ve çok istiyorum ama nedense sürekli benim yüzümden ya bebeğim sağlıksız bir şekilde dünyaya gelirse diye korkmadan edemiyorum. Çok sigara içip hamile kalan sonrasında sorun yaşamadan birileri var mı. Bu süreçte tabi mecbur bırakacağım. Hpv olayını düşünmüyorum artık olacağına varacak onun stresi ile çok içmeye başladım zaten aksini yapmam gerekirken. Bir insan şu anda hiç ortada olmayan küçük bir melek için onu düşünüp bu kadar korkabilir mib diyorum ki kimler neler hamile kalıyor sen neden böylesin
Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var. Bir tatile, geziye çıkın. Sigarayı bırakma konusunda destek alın. Stres hem bağışıklığınızı hem de üreme sistemi fonksiyonlarınızı etkiler.Stresinizi yönetmeyi öğrenmelisiniz öncelikle.
Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var. Bir tatile, geziye çıkın. Sigarayı bırakma konusunda destek alın. Stres hem bağışıklığınızı hem de üreme sistemi fonksiyonlarınızı etkiler.Stresinizi yönetmeyi öğrenmelisiniz öncelikle.
Size aşırı katılıyorum ama son dönemde kalp çarpıntılarım , sigara , başımda yaşadıgım uyuşmalar karincalanmalar, ne bileyim sürekli orada burada bir şeyler çıkıyor m Allah'ın gücüne gitmesin isyan etmiyorum asla, insanlar ne sıkıntılarla uğraşıyorlar ama sanırım psikolojik olarak biraz yoruldum ve korkularım kaygı bozukluğuna neden olmaya başladı. Sağlık kontrollerimi yaptırıp ardından bir de psikolojik destek alsam sanırım iyi olacak
Size aşırı katılıyorum ama son dönemde kalp çarpıntılarım , sigara , başımda yaşadıgım uyuşmalar karincalanmalar, ne bileyim sürekli orada burada bir şeyler çıkıyor m Allah'ın gücüne gitmesin isyan etmiyorum asla, insanlar ne sıkıntılarla uğraşıyorlar ama sanırım psikolojik olarak biraz yoruldum ve korkularım kaygı bozukluğuna neden olmaya başladı. Sağlık kontrollerimi yaptırıp ardından bir de psikolojik destek alsam sanırım iyi olacak