Kendimi nasil affettirebilrim

çocukça hareketler yapmışsın..senin ailen yok mu..gidip erkeğin ailesinin yanına gidiyorsun..ergence davranış bunlar..okuluna odaklan..erkeğin peşinde koşmamakla eline bir şey geçmez..bu yaşta ne sevgilisi ..uğraşacak başka şeyler bul kendine..kitap al kitap oku..

arkadaşım adamın üstüne gitme bence benim sevgilim olsa ve ben aradığımda arkadaşı açsa daha da aramam yani bu net ikimizin arasında halletmesi gereken bir olayda ne alaka arkadaşı telefonu açıyor yani senin yaptığın normal değil bence

Üzgünüm ama hiç 18 yaş tavrı olmamış tavırların. Yaşını okuyana kadar "gene kaprisli tripli bir lise aşkı" dedim kendi kendime. Biraz daha sakin ve olgun olmayan çalış ve şu an iletişim kurmaya çalışma. Ona biraz zaman ver. Yeterince adım atmışsın zaten ona doğru. Bekle biraz sakinleşsin.

Kaç yaşındasın.
Yüzüne telefon kapatmak
Arkadaşa telefonu açtırmak o da ağzına geleni saymak (ne hakla)
Annesinin babasının yanına gidip onlaır karıştırmak....
Çocukça bütün davranışların

15 yaşında mısın? Öyle olduğunu düşünüp yorum yapıyorum suratıma kapatması hadi bi nebze sinir anı. Arkadaşına anlatsa elalemle muhattap etse bir de gidip sıvayıp aileme söylese suratına bakmam. Özel hayat diye bir şey yok, saygı yok, ergen ergen davranışlar. Affederse yat kalk dua et seviyormuş de mum ol dibinde otur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…