- 21 Aralık 2015
- 70
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Gokyuzusenin
Mrb herkese. Onceki konumu bilen bilir siniftan arkadasimla kusmustum onlarda kalcamtim ders caliscaktik ve okula gittigimde bana ailem koye gitcek sonra gel falan demisti sinirlenmistim cunku gunlerce bunu planlamistik finallere caliscsktik. Ben yurttan izin falan yazdirmistim onlarada gidemedim geri donmek zorunda kalmistim yurda. Yurda gelince beni aramadi mesaj bile atmadi yurda girebildinmi falan diye sormadi. Ve biz kustuk sinifta ayri ayri oturuyoruz ne o bana bakiyo ne ben ona. Siniftaki herkes ogrenmisti kustugumuzu. Cunku biz okulun basindan beri 3 ay yan yana oturduk herseti beraber yaptik kardesim gibiydi cok degerliydi o benim icin. Dogal olarak ayri ayri oturunca herkes anladi sordu ve barisin yaa dediler herkes bunu diyo barisin yaa ne. Bu arkadasim bizim siniftaki bi kiza beni soruyomus hep. O nasil iyimi konusmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bana cok kirgin falan demis kiz bana bunlari anlatmadi anlatsa arkadasima karsi yumusardim biraz. Neyse ben gecenlerde okula gitmedim yine beni sormus niye gelmedi biseymi oldu acaba falan demis. Kizda memleketine gidecekti bilmiyorum demis. Arkadasaim beni surekli whatsapptan takip ediyomus ben numarasini silmistum facesinden fotolarimizi falan kaldirmamis barisinca gosterdi ben face kullanmiyorum. Profilde ikimizin resmi vardi onu hic kaldirmamis. Ben okulda hergun yemek yiyorum o evde yer gelirdi benim israrimla yerdi okulda arada bi. Baktim surekli yemekhanede. Meger beni gormek icin geliyomus yemek yiyomus. Cok degisik kiz yaa sevgilim bile boyle seyler yapmiyo bana
neyse finaller basladi biz hala kustuk bi aksam sinavdan ciktim bizim siniftada bi kactane amcalar var
sinavdan ciktim amcada cikti bana dedi sen niye kustun arkadasinla dedi anlattim olayi. Ben sizi baristircam dedi yok istemiyorum dedim sen sus baristircam diyo gerek yok dedim adam nasil yalvariyo varya benim hatrim icin dedi tamam dedim. Yarin aksam sinav cikisi karsidaki cafede bekle onu alip yanina gelcem senden ozur diletcem dedi. Sonra obur aksam sinavdaydik amca unutma cikista bekle dedi tamam dedim ciktim bekledim arkadasimi almis geliyolar iki amca siniftan bi cocuk bide arkadasim. Neyse amcalar bize cay soyledi muhabbete basladik ama derslerdrn konustuk hep. Arkadasla birbirimize bakamiyoruz niyeyse. Neyse ciktik disari amca dediki binin arabaya dedi arkadasimla bana. Yok amca ben dolmusla giderim dedim bin dedi bindik yolda giderken cabuk barisin birbirinizden ozur dileyin aranizda ne yasandiysa yasandi biz sizi en basta beraber gorduk yine oyle gorcez yoksa sizinle konusmayiz dediler. Amcalar cok iyi ya cok seviyoruz onlari babamiz yasindalar. Arkadasim dondu bana ozur diledi ben dilemicektim ama bende diledim beni yurda biraktilar ama yurda gelene kadar arkadasla hic konusmadik bakismadik bile yurda geldim. Arkadasa tam mesaj yaziyodum arkadasim aradi kalp kalbe karsi dedikleri bu olsa gerek. Soguk soguk konustuk yine ozur diledi. Mesajda konusalim dedim mesajda birbirimize icimizi doktuk tekrar ozur diledik. Eskisi gibi samimi mi olcaz yoksa meraba meraba mi olalim dedi zamanla eskisi gibi oluruz dedim. Obur gun okula gittik geldi yanima yine konustuk mesajdakileri. Sonra sana sarilabilir miyim dedi sarildik eskisi gibi olduk o an. Seni cok ozledim dedi sinifta herkes sahte kimse gercek degil dedi. Benimle kusunce siniftaki ablalarla abilerle konusuyodu ama oda bi yere kadar. Kimse senin gibi degil dedi. Neyse canimi sikan bisey var bu arkadasim siniftan bi cocuktan hoslaniyodu taa en bastan hani su cafeye gelen cocuk demistimya az once iste o cocuktan. Biz kusken bunlar numaralarini almislar not icin ve konusmaya baslamislar arkadasim daha cok baglandi ve cocuk onu evden aliyo eve birakiyo. Onceden arkadadimla hep gezerdik bulusalim dedigimde bulusurduk herseyi beraber yapardik simdi bisey diyorum ahmete bagliyim kanka onunla konusmustuk diyo. Yarin bulusalim mi diyorum ahmet bulusmazsa bulusuruz diyo hep ahmet hep ahmet canimi sikmaya basladi bu durum bunu onada soyledim yok diyo seni unutmam ama onunla onceden konustuk kanka soz verdim falan diyo. Bide siniftaki herkesle iyi anlasmaya baslamis hetkesin yanina gidiyo muhabbet ediyo guluyo falan zoruma gidiyo herkes ona sesleniyo . Onceden boyle degildi sadece ikimiz vardik herseyi birlikte yapiyorduk bu durum beni cok uzuyo yaa. Gecen sinav cikisi ahmetle carsiya gitcez kahve iccez dedi sende gel dedi yok yurda gidicem dedim yurda gitmedim gityim carsiya tek badima gezdim aradim onu belki cocugun yanindan ayrilinca gelir diye. Siniftan ablalarda kizlarda varmis hep beraber bi cafeye gitmisler. Gelemicem dedi tamam dedim uzuldum. Barisinca bana demistiki seninle defalarca barismsk istedim konuscaktim ama cesaret edemedim diyo cunku bende biten bitmistir bunu biliyodu ben cok gururluyum bunuda biliyodu. Hep hayaller kuruyomus martta benim dogum gunum var. Pasta alcakmis o gun. Tum sinifida toplicakmis bana supriz yapcakmis ve ben boylece ona sarilip bariscakmisim boyle hayaller kuruyomus. Ya baristik yine eskisi gibi surekli mesajlasiyoruz ama sanki biseyler eksik. Beni herkesten cok kuskaniyo oda arkadasimdan falan cok kiskanirdi benimle hic oyle yakin degilsin diye defalarca trip atardi sevgilim gibi
ya ne bilim kizlar cok seviyorum onu ama boylede olmuyo. Tamam ilk defa boyle arkadasim oldu beni sahiplenen deger veren ama iste gel gorki mutsuzum pisman degilim baristigima simdi ben ne yapim nadil davranim ona karsi. Siz olsaniz napardiniz. Biliyorum cok uzun oldu kusura bakmayin...