- 31 Mayıs 2015
- 106
- 112
- 28
-
- Konu Sahibi Duygusuz Hatun
Aklimla hareket etmedim zaten şimdi cok pismanim onları yaptığım icinO da sutten çıkmış akkasik degil. Ama ben olsam küsünce anneme babama giden telefonu arkadaşına veren( ki sen izin vermezsen kimse senin telefonunu elinden kapamaz) birinden soğurdum heralde. Birde arkadaşınıza falan tekrardan arattirmissiniz bence ikinizinde hatta arkadasın da dahil ucunuzunde biraz
olgunluğa ihtiyacınız var.
Ama bu durum soğutması için bi neden değil , emin misin seni sevdiğinden ?Aksiliklerim yuzumden ama bn ona karşı kendim gibi olmadim hep simardim bu yuzden
Eminim gelince beni isteyecekti arkaslarima seviyorum demiş ayrıca ağladım ben dediAma bu durum soğutması için bi neden değil , emin misin seni sevdiğinden ?
Bna arar seni o dediler sürekli senden bahsediyor dediler zaten annesi babasiAnne babası ne dedi sen gidince? Ilk tanışma mı oldu? Ahh nedense tebessüm ettirdi bu durum beni , şaşkın olduğumu da belirteyim tabii.
Ben çok yuz verdim biliyor benim cok sevdiğimi oda seviyor ama alıştım artık böyle durumlaraBence once hatayi o yapmis .ne demek daha sevgiliyken senden ccok.var dwmesi.mubarek kendi hint kumasi sanki.senin yaotigin etkiye tepki bence.sen ona.desen o ne yapardi.ben soyleyim bu kizdan bisey olmaz derve.sana bay bay derdi .saha sevgiliykwn bunlari diyecek kadar yuz verme sonra evlenince daha kotulerini duyarsin.buda benim nacizane fikrimmm
Affet mesi için bişey yapmadım ki hep sinir olacagi şeyler yaptım birkaç gündür aramiyorumz zatenTamam senin yaptığında hata çocukça. Ama onun yaptığıda ayıp yani. Biraz sakinles ve bu kadar üstüne dusme. Biraz geri çekil affetmesi için herşeyi yapmışsın. Bundan sonrası onun bileceği is. Ama sen üstüne gittikçe kendini bulunmaz hint kumaşı sanması olasi
Bence zamana birak.arada cokta affedolmeyecek bisey yok.benve bu kadar deger de vermeAffet mesi için bişey yapmadım ki hep sinir olacagi şeyler yaptım birkaç gündür aramiyorumz zaten
Bnde öyle yaptım istihare ye yattim hayırlı ciktiBence zamana birak.arada cokta affedolmeyecek bisey yok.benve bu kadar deger de verme
Iste cok sucluyum ince düşündüğün zaman ve kendimi affettrmek istyrmvalla canım burada hem sen suçlu sayılırsın, hemde arkadaşın. ona ne hak bence kendini bir toparla. ki ağzına geleni söylüyor?
Değil tabiBu kadar afftemesini istemenin nedeni sadece telefonu kapatmak mi yani
Arkadaşının araya girip laf sayması çok yersizDeğil tabi
Hep ben sucluyumm gerçekten nasıl ikna edecem bilmiyorumArkadaşının araya girip laf sayması çok yersiz
başka nedenlerini bilmediğim için af dilemen gerekir mi bilmiyorum
Sorunun ne olduğunu bilmediğim için çözüm uretemiyorumHep ben sucluyumm gerçekten nasıl ikna edecem bilmiyorum