- 31 Mayıs 2015
- 106
- 112
- 28
-
- Konu Sahibi Duygusuz Hatun
Durumlar baya karisik cunku içinden çıkamıyorumNeden yuzune kapatiyorsunuz anlamadim. Hic birbirini tutmayan davranislariniz var akliniz cok karisik bence bi silkelenin. Mantikli dusunup karar verin. olayi cok karisik anlatmissiniz
Yasim 19 elimden alti teli napcagimi bilmiyorum affedecek ama nasilhepsi neyse de arkadaşınız niye konuşuyor? Ona ne oluyorki ağzına geleni sayıyor falan. Pardon yaşınız kaç acaba?
Saka yapar sürekli beni sinir etmek için izmire gitmişti burda senden cok ver dedi bna ama sinir etme için söylediğini biliyorum aradi zaten geri hemenNeden yuzune kapattin teli??
Yasim 19 elimden alti teli napcagimi bilmiyorum affedecek ama nasil
Büyük bir ders aldım hemde çok akillandim bir senedir beraberiz evwt üstüne asiri gittimBiraz zaman vermelisin bence çok üzerine gitmişsin. Zaten kafasını toplayınca geri gelecektir eğer gerçek sevgi varsa. Ama bundan ders çıkarmalısın. Git gel ayrıl barış tadı kaçar bi süre sonra. Bu ilişki senin ilişkin arkadaşların sen sorarsan fikir beyan edebilirler ama asla senin ilişkinde söz sahibi olmamalılar.
22 yaşında cok sinirli bunları yaptığım icin bende üstüne gitmemeye karar verdim gittikce çıldırio zatenAboov Teksas mübarek , yavrucum bu sinir , tutarsız hareketler ne? Tam kanının kaynadığı zaman iyi cesaret gitmişsin ailesının yanına. Haklı çocuk , etmediğin kalmamış kendin yetmezmiş gibi birde arkadasın saydırmış. Affeder seviyorsa , sevgilin kaç yasında?
Gitme üzerine kendi haline bırak biraz , ee haklı tabii :) ahh çocukca ama güzel seyler bunlar. Affeder seni , birdaha yapma sende ama22 yaşında cok sinirli bunları yaptığım icin bende üstüne gitmemeye karar verdim gittikce çıldırio zaten
Kendinden soğumam icin neler söylüyor bna biraz zaman geçince hoşuna gidecek bsey yapsam yumasarmi?Gitme üzerine kendi haline bırak biraz , ee haklı tabii :) ahh çocukca ama güzel seyler bunlar. Affeder seni , birdaha yapma sende ama
Büyük bir ders aldım hemde çok akillandim bir senedir beraberiz evwt üstüne asiri gittim
Neden soğutmaya çalışıyor kendinden?Kendinden soğumam icin neler söylüyor bna biraz zaman geçince hoşuna gidecek bsey yapsam yumasarmi?
Aksiliklerim yuzumden ama bn ona karşı kendim gibi olmadim hep simardim bu yuzdenNeden soğutmaya çalışıyor kendinden?
Banada öyle geliyor hem istihare yede yattimBana çok uzun sürmez geri döner gibi geldi canım. Anladığım kadarıyla çok seviyorsun ne yaptıysan bundan yapmışsın. Önemli olan dersler çıkarabilmek.
Biraz zaman ver baktın olmuyor yüzyüze konuş, pişman olduğunu görsün. Umarım herşey gönlünce olur
Aklimla hareket etmedim o an zaten peki arkadaşıma aratmam kötü bsymi o oyle alıştığım icin sorun yapmyrm artikAmann bu ne
Anne babasıyla ne konuşmaya gittin
O neden izmire gidince senden çok var diyor gözü mü dışarıda öyle şaka olmaz