- 5 Mart 2023
- 89
- 27
- 24
-
- Konu Sahibi pervin7862
Evet ailemin istemedigi yerlere gitmemBir daha yalan söylemeyeceksiniz. Bunu davranışlarınızla göstereceksiniz. Artık gerisi annenizin inanıp inanmamasına kalmış.
Ailenizin münasip görmeyeceği çevrelere girdiğiniz için yalana başvurduğunuzu anladım ben. Daha açık yazsanız keşke. Mesele sadece yalan mı yoksa ailenizin istemeyeceği çevrelere mi girmeniz?
Kavga ederlerdi sürekliNeden yalan söylüyorsunuz? Annenize babaniza güvenemiyormusunuz? Bazi insanlar kücüklügünde güven duygusu kirildigi icin hep yalanin arkasina siginir
Bu konuyu dun konusmamis miydikGecen gün erkek arkadasımla parkta icmistim annem fark etti öncesinde de bazı konularda yalan söyledim bulustugum kisiler konusunfa arkadaslarımla bulusucam dedim annem sana güvenmiyorum barısamayız dedi sizce kendimi nasıl affettirebilirim kötü hissediyorum kendimi ve böyle davranmamın psikolojik sebebi ne olabilir cidden ben böyle bir insan değildim son zamanlarda uctum biraz basına buyruk davranıyorum
Kavga ederlerdi sürekli
Gecen gün erkek arkadasımla parkta icmistim annem fark etti öncesinde de bazı konularda yalan söyledim bulustugum kisiler konusunfa arkadaslarımla bulusucam dedim annem sana güvenmiyorum barısamayız dedi sizce kendimi nasıl affettirebilirim kötü hissediyorum kendimi ve böyle davranmamın psikolojik sebebi ne olabilir cidden ben böyle bir insan değildim son zamanlarda uctum biraz basına buyruk davranıyorum