Herkes spor yaparken hamile kalmış galiba

misafir gitti kaynvalde geldi :/ neyse platese gunde 1 yarim saat olmak uzere devam ediyorum.Bu arada 1 kilo vermisim hem plates hem yogun tempo hemen eritti beni oysa ki misafir bhanesiyle asiri cok yedim bu gunlerde.
Kizlar yeni bir bilgi ogrendim krin bolgesindeki sisligin sebebi bagirsaklarmis ve bagirsaklrdaki gazi atmak bagirsak florasini duzenlemek icin elma sirkesi icmek cok faydaliymjs paylasmk istedim:) benim plates tamam gideyim dusumu alayim cok opuyorum sizleri :***

Fazlası zarar sirkenin haberin ola :)) allah yardımcın olsun

me zman ve ne kadar icilmesi gerek minik?
Mesela bildiğim kadarıyla bir bardak suya bir tatlı kaşığı sanki ama yanlış da olabilir sen yine araştır

Bı komşum vardı kızken hep sirke içmiş 30- 35 yaşında kilo almak istiyorum alamıyorum diyordu

Kızlar bugün 500gram gitmiş onu farkettim spor da olmayınca verdiğim kilo miktarı düşmeye başladı
O kadar kafam yorgun ve dagiginim ki ne yapsam ne etsem bilmiyorum

Kızlar bugün 500gram gitmiş onu farkettim spor da olmayınca verdiğim kilo miktarı düşmeye başladı
O kadar kafam yorgun ve dagiginim ki ne yapsam ne etsem bilmiyorum
minik 500 gr da cok guzel hic takilma bence..kfan nicin daginik hayrola

Nasıl icccez suya katarakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…