- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Herkes spor yaparken hamile kalmış galibaYok bi sıkıntı olmuyo kuzum onun tutacağı varda tutuyor tutmicaksa ömür boyu yat yine tutmuyor
Ben o kadar dikkat ederdim hep adet oldum
Sonra halep için kıyafet topluyordum çuvallarla 5 kata taşıdım hemde kaç gün üst üste hoplaya zıplaya yürürdüm üzerine bir de spor yapıyodum ona rağmen hamile olduğumu öğrenmiştim
Başka kim kalmışHerkes spor yaparken hamile kalmış galiba
@EyyyYarBaşka kim kalmış
Ben spordan vazgeçtimBaşka kim kalmış
Ben spordan vazgeçtim
Bugün misafirim vardı sadece tatlı yaptım bütün günümi tezmilik aldı çok yoruldum
Ciddi misin ?50 mekik çekebildim :)
Fazlası zarar sirkenin haberin ola :)) allah yardımcın olsunmisafir gitti kaynvalde geldi :/ neyse platese gunde 1 yarim saat olmak uzere devam ediyorum.Bu arada 1 kilo vermisim hem plates hem yogun tempo hemen eritti beni oysa ki misafir bhanesiyle asiri cok yedim bu gunlerde.
Kizlar yeni bir bilgi ogrendim krin bolgesindeki sisligin sebebi bagirsaklarmis ve bagirsaklrdaki gazi atmak bagirsak florasini duzenlemek icin elma sirkesi icmek cok faydaliymjs paylasmk istedim:) benim plates tamam gideyim dusumu alayim cok opuyorum sizleri :***
me zman ve ne kadar icilmesi gerek minik?Fazlası zarar sirkenin haberin ola :)) allah yardımcın olsun
Mesela bildiğim kadarıyla bir bardak suya bir tatlı kaşığı sanki ama yanlış da olabilir sen yine araştırme zman ve ne kadar icilmesi gerek minik?
Gelir ins hep duamda duamda olmayahmara nasip et Allah im diyorumMutlu olmam için bebisin gelmesi lazım
minik 500 gr da cok guzel hic takilma bence..kfan nicin daginik hayrolaKızlar bugün 500gram gitmiş onu farkettim spor da olmayınca verdiğim kilo miktarı düşmeye başladı
O kadar kafam yorgun ve dagiginim ki ne yapsam ne etsem bilmiyorum
Aynı mevzular marla ben anlatmaktan bıktım onlar yaşatmaktan bikmadiminik 500 gr da cok guzel hic takilma bence..kfan nicin daginik hayrola
minigim hani takmiyordun artikAynı mevzular marla ben anlatmaktan bıktım onlar yaşatmaktan bikmadi
Tazeleniyor olaylar sürekli tan herşey yoluna girdi diyorum pat bı laf duyuyorum görmek bile istemiyorum artıkminigim hani takmiyordun artik
Nasıl icccez suya katarakmimisafir gitti kaynvalde geldi :/ neyse platese gunde 1 yarim saat olmak uzere devam ediyorum.Bu arada 1 kilo vermisim hem plates hem yogun tempo hemen eritti beni oysa ki misafir bhanesiyle asiri cok yedim bu gunlerde.
Kizlar yeni bir bilgi ogrendim krin bolgesindeki sisligin sebebi bagirsaklarmis ve bagirsaklrdaki gazi atmak bagirsak florasini duzenlemek icin elma sirkesi icmek cok faydaliymjs paylasmk istedim:) benim plates tamam gideyim dusumu alayim cok opuyorum sizleri :***
ben sabahlari bir yemek ksigi iciyorum ama boyle mi olmali net bi bilgim yok dogrusu:)Nasıl icccez suya katarakmi
Teşekkürler canımben sabahlari bir yemek ksigi iciyorum ama boyle mi olmali net bi bilgim yok dogrusu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?