gunaydin minik cok yirgunum basim catliyor bu sabah
Geçmiş olsun herkes de bı hastalık halı yorgunluk falan havalardan heralde benimde bütün etlerin kırılmış bugün birde klima karşısında uyaykaldim üstüne

İns kaykilip kalmam

Kahvaltıda kepek bulamadım ekşi maya ekemgi yedim

Öğlen az bı makarna yoğurt eşliğinde

Karbonhidrat kotami çoktan doldurdum

Aksama hiç ekmeksiz biseyler yemeyi düşünüyorum bakalım hareket olarak

Bahçede biber domates topladım sayılır mı

Acilden dönüyoruz taksideyiz ateşim 39a çıkmıştı, şükür biraz düştü, sen nasılsın?
Hadi ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin ilaçlarını aksatma iç yanlış bişey yapmadım demi spor için çok mi yüklendin acaba ??

Yok terleyip mi hasta oldun ://

Hadi ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin ilaçlarını aksatma iç yanlış bişey yapmadım demi spor için çok mi yüklendin acaba ??

Yok terleyip mi hasta oldun ://
Ceryanda durmam, soğuk su içmem dikkat ederim hep ama olacağı varsa oluyor işte

Günaydın yine su 3 harfli marketin yuzunden kepek ekmeği mi alamadım hep mi bozuk küflü olur yaa ://

Kepek ekmeksiz kahvaltımı yaptım arkasından kahve ve soda mi içtim harekete geçmek için kızın gönlünü yapıyorum sizde durumlar nasıl @_Marla_

Rakika nasılsın bugün iyi oldun mi??

İyiyim şükür canım sadece gece ağzımdan nefes almaktan boğazım acıyor. :)))

E sporu bırakınca kaslar yağa dönüşüyor minnoşum
Geçen ablam dedi bacakların ne güzel olmuş hafif kas var diye
O kadar spor yaptık bi zahmet
Ben de dün yapmadım bugün devam etcem inşallah 5 günlük spor bile hafif sıkılaştırdı
Eşim aa gerçekten sıkılaşmış dedi önce övdü sonra da hamilelik durumu olursa tehlikeli böyle şeyler dedi, ne yapsam bilmiyorum

Yok bi sıkıntı olmuyo kuzum onun tutacağı varda tutuyor tutmicaksa ömür boyu yat yine tutmuyor
Ben o kadar dikkat ederdim hep adet oldum

Sonra halep için kıyafet topluyordum çuvallarla 5 kata taşıdım hemde kaç gün üst üste hoplaya zıplaya yürürdüm üzerine bir de spor yapıyodum ona rağmen hamile olduğumu öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…