- 15 Şubat 2017
- 361
- 650
- 103
- 31
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
İyiyim biraz daha toparlıyorum yavaş yavaş Sağol sen nasılsınGünaydın :)) nasılsın :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim biraz daha toparlıyorum yavaş yavaş Sağol sen nasılsınGünaydın :)) nasılsın :))
gunaydin minik cok yirgunum basim catliyor bu sabahEvde değildim giremedim kızlar :))
Artık bugün bildirimlerle başlıyorum :))
Geçmiş olsun herkes de bı hastalık halı yorgunluk falan havalardan heralde benimde bütün etlerin kırılmış bugün birde klima karşısında uyaykaldim üstünegunaydin minik cok yirgunum basim catliyor bu sabah
Aleykümselem canımSlm genjler :))
Nasılsın bugün pazar sakinliği var kk da sanki :))Aleykümselem canım
Acilden dönüyoruz taksideyiz ateşim 39a çıkmıştı, şükür biraz düştü, sen nasılsın?Nasılsın bugün pazar sakinliği var kk da sanki :))
Hadi ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin ilaçlarını aksatma iç yanlış bişey yapmadım demi spor için çok mi yüklendin acaba ??Acilden dönüyoruz taksideyiz ateşim 39a çıkmıştı, şükür biraz düştü, sen nasılsın?
Ceryanda durmam, soğuk su içmem dikkat ederim hep ama olacağı varsa oluyor işteHadi ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin ilaçlarını aksatma iç yanlış bişey yapmadım demi spor için çok mi yüklendin acaba ??
Yok terleyip mi hasta oldun ://
Burdayım ama gidiyorum çok geç oldu :))Kimse yok galiba
Çırpı gibi halinle ne mekiğiBen yatıyorum :)))
Mekiğe başlamam lazım aslında
İyiyim şükür canım sadece gece ağzımdan nefes almaktan boğazım acıyor. :)))
Çırpı gibi halinle ne mekiği
Ben de dün yapmadım bugün devam etcem inşallah 5 günlük spor bile hafif sıkılaştırdıE sporu bırakınca kaslar yağa dönüşüyor minnoşum
Geçen ablam dedi bacakların ne güzel olmuş hafif kas var diye
O kadar spor yaptık bi zahmet
Ben de dün yapmadım bugün devam etcem inşallah 5 günlük spor bile hafif sıkılaştırdı
Eşim aa gerçekten sıkılaşmış dedi önce övdü sonra da hamilelik durumu olursa tehlikeli böyle şeyler dedi, ne yapsam bilmiyorum