• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdilik 40 40 yapiorum zaten 20yle başlamıştım. Dedim yaa bacaklarim acıyo. Kaslar calismaya basladi
Hmm ben 50 squat 15 mekikle başladım. Squatı 70e çıktım, mekik 30a mekiğe çok yüklenmiyorum

Hmm ben 50 squat 15 mekikle başladım. Squatı 70e çıktım, mekik 30a mekiğe çok yüklenmiyorum
Bencede çok yüklenme canım. . Bende squati artiricam..mekik az cekilsede olur.

yarim saatlik plates arti 3 set squat duş cilt bakimi ok. cilt bakimi icin clinique jel tonik ve nemlendrci yaoiyorum baya iyi geldi kizlar kaşlara da sarimsagimi surdum dudagima hind cev yagi hasjdnks daha ne anlatayim ayaklari vazelinledim corap giydim yaniyooorr

Saçlarımı yıkadım, peeling yaptım kaş kirpik bakımımı yaptım. Banyo sonrası nemlendiricimi sürdüm. Günü 2 buçuk litre su ile bitiriyorum. :)))))
oh ohh masallah delim cok iyi gidiyorsun.Mens donemin gecince bir de sogan kurune basla derim

oh ohh masallah delim cok iyi gidiyorsun.Mens donemin gecince bir de sogan kurune basla derim
Sen de çok iyisin maşallah kuzum. Soğan kuru denedim önceden bayağı. Belki yine denerim ama 3 dönem kullanmıştım çok zayıflatmıştı beni iştahımı kesmişti artık herşeyden midem bulanıyordu, bilmiyorum :/

Sen de çok iyisin maşallah kuzum. Soğan kuru denedim önceden bayağı. Belki yine denerim ama 3 dönem kullanmıştım çok zayıflatmıştı beni iştahımı kesmişti artık herşeyden midem bulanıyordu, bilmiyorum :/
Soğan kürünu nasıl yapiosunuz

Back