Kendimi Kurtarmam Lazım

Hala nokta koymadin mi sen bu cocuga ?
Burda verdigin kendine ozguvenli,guclu imaj yerle bir olmus durumda.Neden ? Sadece ilk defa bu kadar yakisikli bir adam cikti diye karsina.Cocugun bu aranizdaki her neyse durum cok umru degil.Gecen konunda ortak arkadasiniza saydirmistin.Muhtemelen gidip soylemistir.Bunu bile sallamadi heralde.
Valla kaptirmissin kendini iyice.Birden kesiceksin herseyi.Taktik maktik islemiyor cocuga sallamiyor cunku.Konustugu tek kisinin sen oldugunu da dusunmuyorum bu cocugun bu arada.

Bilemiyorum. Çocuk başında da böyleydi. Fotoğraf ve sanal için deliriyor. Ama iş buluşmaya gelince başka ki buluşma amacımız da çay, kahve içmek değil. Malum.
Zaten pek taktik yaptığım da söylenemez.

Biraz soğudum. Bu adamın beni tatmin edebileceğini düşünmüyorum. Keyfî bilir, hiiiç kimsenin peşinden koşup totosunu kaldıramam.

Ben sizin konunuzu daha önce okumuştum ve inanın taa o zaman annaboleyna adamdan hoşlanıyor, sizin tabirinizle bu işin raconuna annaboleyna uyamaz demiştim. Şimdi başlığınızı gördüm, en samimi şekilde direkt fikrimi yazacağım. O işi yaşamak istiyosanız, tipiniz olmayan, duygu beslemediğiniz ancak o işlerde çok iyi biriyle yapın. Ancak şu anki kişi ile inanın en başından beri kendinizi kandırıyorsunuz siz sadece bazı şeyler yaşamak istemiyorsunuz o adamla, siz ondan etkilendiniz. Duygusal şiddete maruz kalıyorsunuz.

Bence o arkadaşlarla aranıza mesafe koyun, adam size yazarsa açıkca duygusal düşünmeye başladığını artık yapamayacağını belirt. İlişkini kes. Belki bir ihtimal o da araya zaman girince seninle flört ister. Ama sen ilişkini bahane bulmadan gerçeği söyleyerek bitir. Bir daha sana yanaşmaz kötü kalpli biri değilse.

Teşekkür ederim güzel yorumun için.

Belki de işi eyleme dokemedigimiz için ve onun gel gitli davranışları yüzünden bu haldeyimdir diye düşünüyorum bazen.

Iki erkegin konusmasi sizi neden heyecanlandiriyor?
Madem unutmak istiyorsunuz bicak gibi gorusmeyi keseceksiniz. Baska yolu yok

Iki erkegin konusmasi sizi neden heyecanlandiriyor?
Madem unutmak istiyorsunuz bicak gibi gorusmeyi keseceksiniz. Baska yolu yok
Kısa bir süre önce ortak arkadaşımızla onunla ilgili konuştuk, hem de bayağı çok. Acaba bununla ilgili mi konuşuyorlar diye.
Ikisi de çok aktif kullanmıyorlar wp, uzun süre konuştukları için merak ettim konuyu.

Kadınlar duygusuz sevişemiyor bence. Baştan böyle başlasa da zamanla duygu beslemeye başlıyor. Yani demem o ki bu çocuktan sonra siz bu durumu bir düşünün. "bir şey hissetmem yaa" diye başlayıp sonra aşık olup acı çekmeye ne lüzum var. Aşık olduğunuz, düzenli ilişkiniz olan insan ile yaşayın bunu yaşamak istiyorsanız.

Gerçek olduğunuza inanmak istemedim nedense . Konularınızı az çok gördüm neden böyle bir hayatı seçiyorsunuz yazık edeceksiniz bir noktadan sonra kendinize . Nasıl hayat bu böyle

Gerçek olduğunuza inanmak istemedim nedense . Konularınızı az çok gördüm neden böyle bir hayatı seçiyorsunuz yazık edeceksiniz bir noktadan sonra kendinize . Nasıl hayat bu böyle
Arzuladığım insanla sevişmem, sevişmeyi istemem mi yazık etmek oluyor size gore?

Bana göre de bir insanın daha 30'lu yaşlara gelmeden, dünyayı az biraz keşfetmeye başlamadan, en önemlisi cinselliği öğrenmeden gidip evlenmesi kendine yazık etmek. Ama gidip de kimsenin konusuna bu tarz yorum yapmıyorum. Herkesin doğrusu, seçimi kendine.
Ben rahat düşünebileceğim, davranabileceğim bir çevrede ailede büyüdüm, yetiştirildim. Böyleyim.

Senin konularını az çok biliyorum muhtemelen de yaşın küçük . Seni yargılama gibi bir tavrım asla olamaz senin hayatın senin seçimlerin ama şunu merak etmeden duramıyorum . Kadınlar duygusal canlılardır . Kadın biriyle birlikte oluyorsa ya ona karşı duygusal bir şeyler hissettiği için ya da birini unutmak için biriyle cinsel anlamda birlikte olur. Her ne kadar ailen rahat olsa da toplumumuz pek rahat bir toplum değil . Bunu anlamak için burdaki yorumlari okuman yeterli olacaktır. Bunu nasıl yapıyorsun ? Türkiye gibi bir ülkede f.b. tarzı bir ilişki yaşamak kolay olmasa gerek diye düşünüyorum . Ikincisi çok hızlı ilerliyorsun . Şu an için belki sana hayatımı yaşıyorum , zevkime bakıyorum gibi gelebilir. Ileride birine aşık olursan ve sırf bu yaşadıkların yüzünden karşılığını alamazsan inan çok üzüleceksin . Senin yaşadığın hicbir şey muhtemelen aşk değil sadece hoşlanti , beğenme gibi geldi bana. Bence kendine bunu yapma sana bir abla tavsiyesi olsun tabi almak istersen. Konuna gelirsek bence adamdan etkilenmissin bu çok belli oluyor . Sen kendini çok çabuk kaptiriyorsun bu tarz ilişkiler inan sana göre değil . Bir an önce bu adamdan vazgeç ve kendine güzel bir hayat kur. Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…