- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bebeğim hepsi azgın olsa bu bebeyle sorunum olmazdı benim.Off bu erkek milleti hepsi azgin bende suan biriyle flortlesiyorum memur bide cok azgin
Hayatim hemen yatsak baska bisey oluyoruz ya ben artik yapmiyorummBebeğim hepsi azgın olsa bu bebeyle sorunum olmazdı benim.
Adamın lafta her şey, icraatte bir cacık göremedik.
Bilemiyorum. Çocuk başında da böyleydi. Fotoğraf ve sanal için deliriyor. Ama iş buluşmaya gelince başka ki buluşma amacımız da çay, kahve içmek değil. Malum.Hala nokta koymadin mi sen bu cocuga ?
Burda verdigin kendine ozguvenli,guclu imaj yerle bir olmus durumda.Neden ? Sadece ilk defa bu kadar yakisikli bir adam cikti diye karsina.Cocugun bu aranizdaki her neyse durum cok umru degil.Gecen konunda ortak arkadasiniza saydirmistin.Muhtemelen gidip soylemistir.Bunu bile sallamadi heralde.
Valla kaptirmissin kendini iyice.Birden kesiceksin herseyi.Taktik maktik islemiyor cocuga sallamiyor cunku.Konustugu tek kisinin sen oldugunu da dusunmuyorum bu cocugun bu arada.
Teşekkür ederim güzel yorumun için.Ben sizin konunuzu daha önce okumuştum ve inanın taa o zaman annaboleyna adamdan hoşlanıyor, sizin tabirinizle bu işin raconuna annaboleyna uyamaz demiştim. Şimdi başlığınızı gördüm, en samimi şekilde direkt fikrimi yazacağım. O işi yaşamak istiyosanız, tipiniz olmayan, duygu beslemediğiniz ancak o işlerde çok iyi biriyle yapın. Ancak şu anki kişi ile inanın en başından beri kendinizi kandırıyorsunuz siz sadece bazı şeyler yaşamak istemiyorsunuz o adamla, siz ondan etkilendiniz. Duygusal şiddete maruz kalıyorsunuz.
Bence o arkadaşlarla aranıza mesafe koyun, adam size yazarsa açıkca duygusal düşünmeye başladığını artık yapamayacağını belirt. İlişkini kes. Belki bir ihtimal o da araya zaman girince seninle flört ister. Ama sen ilişkini bahane bulmadan gerçeği söyleyerek bitir. Bir daha sana yanaşmaz kötü kalpli biri değilse.
Kısa bir süre önce ortak arkadaşımızla onunla ilgili konuştuk, hem de bayağı çok. Acaba bununla ilgili mi konuşuyorlar diye.Iki erkegin konusmasi sizi neden heyecanlandiriyor?
Madem unutmak istiyorsunuz bicak gibi gorusmeyi keseceksiniz. Baska yolu yok
yok artik ciddimi soyluyosun bunuSevgili değil ya f.ckbuddy
Yol yakından dön o zaman ayrılOlmayacak ve olmaması gereken bir durum çünkü. Kendime acı çektirmek istemiyorum boşuna.
Açık tabirle yazacağım f.ckbuddy olarak takılıyoruz daha doğrusu takılmaya çalışıyoruz. Başında çok peşimde koştu. Zar zor olur dedim. İşin bir türlü f.ck kısmına gelemedik. Anca fotoğraf, sanal..
Herif aşık mı oldu dokunmaya kıyamıyor anlamadım gitti
Ay valla ben de böyle diyorum.Sıkıldım bu konudan bir sonuca bağlansa kurtulsak artık.Çok basit düşünme!
Arzuladığım insanla sevişmem, sevişmeyi istemem mi yazık etmek oluyor size gore?Gerçek olduğunuza inanmak istemedim nedense . Konularınızı az çok gördüm neden böyle bir hayatı seçiyorsunuz yazık edeceksiniz bir noktadan sonra kendinize . Nasıl hayat bu böyle
Dalacağım da daldırttırmıyorlar. Naz mı yapıyor kendi beyin hücreleri çerçevesinde bilemedim. Bi net olsa keşke.Ya iki yat kalk heyecan falan kalmıyor zaten merak etme. Bodozlama dal.
Son derece ciddiyim.yok artik ciddimi soyluyosun bunu