Kendimi Kurtarmam Lazım

Ben genelde engelleyip siliyorum kimse de bana sen ruh hastasısın demiyor. Rahatsız vasıfsız insanların bana ulaşmasına neden gerek olsun diye düşünüyorum.
O zaman numarasını sil her yerden,takipten bırak,sosyal medyadan etkileşim yapma ona yönelik. Bu şekilde umursanmadığını anlasın. Eğer dikkat çekici bir kızsan yaşından 2-3 yaş büyük insanlarla takıl,onlar daha deneyimli oluyorlar. Ama gerçekten cinselliği seven,kadın ruhundan anlayan birini bul. Bana sorarsan bence bu da gereksiz,ilk ilişkimi yaşadığım erkek arkadaşım da 0 deneyime sahipti. Beraber yaşayarak öğrendik herşeyi. Önemli olan deneyim değil hayal gücü,cinselliğe heyecan katamıyorsa deneyimli olmanın bir anlamı da yok bana göre.
Ben de senin gibi düşündüm bu adam benden 4 yaş büyük. 21 yaşındaki sevgilim 0 deneyime sahipti, bu adamın defalarca deneyimi olmuş. Ama artık ruh mu yoktu tutku mu bilmiyorum ama eski sevgilimden aldığım o büyülü hissi alamadım. Eski sevgilim elimi tutunca bile çok çok farklı hissederdim.

Teşekkür ederim güzel yorumun için.

Ben de senin gibi düşündüm bu adam benden 4 yaş büyük. 21 yaşındaki sevgilim 0 deneyime sahipti, bu adamın defalarca deneyimi olmuş. Ama artık ruh mu yoktu tutku mu bilmiyorum ama eski sevgilimden aldığım o büyülü hissi alamadım. Eski sevgilim elimi tutunca bile çok çok farklı hissederdim.

Teşekkür ederim güzel yorumun için.
Biraz kendini tanımaya bak ya da bakış açını değiştir. 0 deneyimsiz biriyle harika bir akşam geçirebilirsin,beraber öğrenirsiniz. Hem daha iyi olur. Tecrübeliler biraz oldu bittiye getiriyor,tecrübesiz olan kadın vücudunu tanımak istiyor.

Anna sen bakire misin :skandal:
Hiç aklıma gelmezdi şu son sayfaları okumasam çok şaşırdım gerçekten.

Eğer bakireysen F*** buddy olaylarına girmemen yönünde tavsiyem olur. Sana karşı duygusal hisler besleyen biriyle yaşayacağın ilk tecrübeler çok daha farklı ve güzel olacaktır çünkü fuckbuddylik gibi salt fiziksel tatminden öte duygusal tatmini de hedefleyecek partnerin. Sana yaklaşımı, davranışı çok daha farklı olacak.

Biraz seks tecrüben olsun sonra dilediğin gibi partner bulursun.

Kendince naz mı yapıyor kuş beyinli bilemedim. Ya da cinsel açıdan kendine güvenemiyor.

Konularını biliyorum boleyn kızı, bu adam kabul etmek istemesen de cinsel açıdan iyi bir performansa sahip değil. Sen de foto yolluyorsun sanırım, bunu da kaybetmek istemiyor.

Bence bu adama yol ver artık.

Konularını biliyorum boleyn kızı, bu adam kabul etmek istemesen de cinsel açıdan iyi bir performansa sahip değil. Sen de foto yolluyorsun sanırım, bunu da kaybetmek istemiyor.

Bence bu adama yol ver artık.
Haklisin galiba.
Yakışıklı ve yaşi büyük olunca cinsel açıdan kabiliyetli olur gibi saçma bir algı oluşturdum galiba.

Eğer bakireysen F*** buddy olaylarına girmemen yönünde tavsiyem olur. Sana karşı duygusal hisler besleyen biriyle yaşayacağın ilk tecrübeler çok daha farklı ve güzel olacaktır çünkü fuckbuddylik gibi salt fiziksel tatminden öte duygusal tatmini de hedefleyecek partnerin. Sana yaklaşımı, davranışı çok daha farklı olacak.

Ay yok artık dayanamıyorum ben.

Yok kuzum ya, benim ex eş de yaşı büyüktü evlenirken ben sandım beni uçuracak yatakta falan adam fos çıktı:) Geç boşalma problemi vardı en basitinden.
Bir kere yakinlastik biz. O da acele oldu. Sonrasında etraf müsait olmadığından sertlesemedim çok dedi ama bilemeyeceğim

Aaaa ben konu sahibini hiç bakire olarak düşünmedim.
Anna ben de senin gibi bu iş tam olaral harika bir şey sanıp heves ettim. Sonra oldu ve hiç de hayal ettiğim gibi çıkmadı. Yani oynaşmak falan önsevişmesel şeyler daha güzeldi bence. 🙈🙈

Hatta şuana kadar da normal bir cinsel ilişkide hiç orgazm olmadım. Erkek arkadaşımın performansı da yerinde halbuki. Yani hayal kırıklığına uğrayabilirsin fiziksel tatmin bakımından. Bari duygusal bir manası olsun. Tabii bu benim bakış açım.

Konu sahibinin 2015deki konusundaki bir mesajında konuyu açmadan 3 hafta önce tam olaral cinsel birliktelik yaşadığı yazıyor. Nasıl, bakire ben anlayamadım bu kısmı?

Bu bile ben bekaret almam, hiç yapmadım ama sevmem dedi.

az çok konularından tanıyoruz fikirlerini,bakış açını biliyoruz... annenden de bahsetmişsin ondanda bir fikir sahibi olduk ... sen bu hayat tarzı ve bu bakış açısıyla nasıl böyle kro ve arabesk adamları hayatına sokuyorsun daha doğrusu nereden buluyorsun? senin çevrende de senin kafadan adamların olması gerekmiyor mu? valla ne adamlar var gayet tecrübeli hatta bakire olan kızlara nasıl yaklaşması,davranması gerektiğini bilen partnerini gayet memnun ve iyi tatmin edecek adamlar var ... sen kafaya koymuşsun yaşayacaksın bu birlikteliği belli ... bari bilgili tecrübeli ilkini mındar etmeyecek adamla yaşa ... valla en olmadı bu konuyu kariyer haline getirmiş adamlar var dicem de neyse oralara girmesekte olur

az çok konularından tanıyoruz fikirlerini,bakış açını biliyoruz... annenden de bahsetmişsin ondanda bir fikir sahibi olduk ... sen bu hayat tarzı ve bu bakış açısıyla nasıl böyle kro ve arabesk adamları hayatına sokuyorsun daha doğrusu nereden buluyorsun? senin çevrende de senin kafadan adamların olması gerekmiyor mu? valla ne adamlar var gayet tecrübeli hatta bakire olan kızlara nasıl yaklaşması,davranması gerektiğini bilen partnerini gayet memnun ve iyi tatmin edecek adamlar var ... sen kafaya koymuşsun yaşayacaksın bu birlikteliği belli ... bari bilgili tecrübeli ilkini mındar etmeyecek adamla yaşa ... valla en olmadı bu konuyu kariyer haline getirmiş adamlar var dicem de neyse oralara girmesekte olur
Adam gayet tikky diye tabir edebileceğimiz biri. Ama düşünceleri öyle değil galiba.
Kimi zaman nikahlı karısıymışım gibi davranıyor ortak arkadaşımızdan duyduklarım kadarıyla.

X