- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Valla övdünüz mü sövdünüz mü anlamadımAmaan sen de 50 tanesi vardır boşver sil her yerden gitsin
Hııım yeşil gözlü olan milli enişteniz evet, boynu mor lakaplı...Milli enistemiz yani :)))
Yahu fb olarak da takılabilsek keşke. Herif tuhaf tuhaf davranıyor. Belki ilgimi çekmesini sağlayan da budur.Konularini takip ediyorum. Senin iliski yonetimiyle ilgili problemin var bence. Ne istedigini bilmiyorsun. Bir iliski fb olarak baslarsa %99,9 bu durum degismez. Sen basta sadece takiliyoruz diye baslayip sonra duygusal moda giriyorsun. Hayattan ve iliskilerden beklentilerini gözden gecirip bir sonuca varman ve bundan sonraki iliskilerinde ona göre adim atman gerek.
Açık tabirle yazacağım f.ckbuddy olarak takılıyoruz daha doğrusu takılmaya çalışıyoruz. Başında çok peşimde koştu. Zar zor olur dedim. İşin bir türlü f.ck kısmına gelemedik. Anca fotoğraf, sanal..
Herif aşık mı oldu dokunmaya kıyamıyor anlamadım gitti
İşte onu nasıl yapacağım? Çok arzuluyorum adamı.Sonunda üzüleceksen uzak dur
Elini sallasan ellisi anlamında dedim canım ne sövmesiValla övdünüz mü sövdünüz mü anlamadım
İşte onu nasıl yapacağım? Çok arzuluyorum adamı.
Kendince naz mı yapıyor kuş beyinli bilemedim. Ya da cinsel açıdan kendine güvenemiyor.Arada duygusal bir bağ yoksa sevgili filan değilsen biri kalkıp dicek ki “işim olmazsa görüşürüz ” bunu hakedecek kadar değersiz değilsinki
Öyle de işte, ben zor beğeniyorum. Kriterlerim varElini sallasan ellisi anlamında dedim canım ne sövmesi
Tek bu yazdığım değil tabii ki.Adam naz falan yapmıyor ki belli bir güne randevu veriyor sonra o gün yaklaştıkça belki de canı istemiyor ruh halime göre karar veririm diye düşünüp işim çıkmazsa görüşürüz diyor. Taktik falan da yaptığı yok
Sevgili değil ya f.ckbuddykiz sen yinemi sevgili yaptin
Üşengeç oğlan bu işte.Senin üşengeç oğlan noldu
Bana benim gibi, istekli biri lazım.Kanka sen istekli kizsin birakma konus bakalim ahahah
Off bu erkek milleti hepsi azgin bende suan biriyle flortlesiyorum memur bide cok azginBana benim gibi, istekli biri lazım.
Lafta istekliyle olmaz. Orman yangınına 1 damla su dökmek gibi gelir.