Söylediklerimi çarpıtarak bir yere varamazsanız.
Ayrıca benim görüşüme,bakış açıma da karışamazsınız,bu sizin oraya buraya çekiştirebileceğiniz bir düşünce değil,ucu açık bir konu. Ben böyle düşünüyorum. Arzuladığın biriyle yakınlaşmak elbette kötü birşey değildir,çünkü bende "tam anlamıyla" cinsellik yaşadım,canım istediği zamanda da çatır çatır yaşıyorum. Fakat bana karşı duygusal birşey hissetmeyen biriyle mümkün değil cinsellik yaşayamam. Kadın ruhu sevmekten çok sevilmek ister,şevkat ister,duygu ister. Birinin sırf benimle cinsellik için beraber olduğunu,bana karşı birşey hissetmediğini bilsem ben onu arzulamam. Çünkü cinsellik öyle basite indirgeyecek birşey değil,aynı zamanda kadının bedeni,ruhu ve kişiliği de.
Okuduğumu anlama problemim yok merak etmeyin,hatta kuvvetli hafızamı kullanarak bu konudan önceki konularınızda duygusal olarak birşey hissettiğinizi de yazdığınızı hatırlıyorum. Öyle,dimi? Bende duygusallık olamaz diyerek görüşümü belirttim ve nedenlerimi saydım,birden bire yükselmenizi de anlayamadım. Hepimiz hayatta birşeyleri tecrübr ediyoruz,gerek görüyoruz gerek bizzat kendimiz deneyimliyoruz. Her ikisini de görüp yaşamış biri olarak söylüyorum bir daha çocuğa yazmayın,bu sadece kendinizi "onun gözünde" basitleştirmenize neden olur,coolluğu bırakmayın her yerden engelleyip iletişimi kesin. Nacizane tavsiyem eğer cinsellik için kendinizi hazır hissetmiyorsanız birliktelik yaşamayın bu şekilde devam edin,hazır olmadan yaşarsanız ağır bir travma olabiliyor,en iyisi siz sizi seven ve sizin de sevdiğiniz biriyle cşnsellik yaşayın,cinsellik şevkat ister eminim ki o hissi asla unutamayacaksınız.