Kendimi Kurtarmam Lazım

İstediğinzle yatın kalkın buna ne diyebilirim fakat erkekler kadınlar kadar duygusal varlıklar değillerdir işi bitince yüz üstü bırakılmak benim zoruma giderdi . Bol şanslar .

Bu hangisi
Cidden senin ilişki çizelgen acayip kafamı karıştırıyor
Bu senin sadece yatak arkadaşı olarak atadığın adam değilmiydi?

Konuların ara ara denk geliyor sen napmak istiyorsun hiç anlamıyorum valla

Çok hızlısınız bu bence ilerisi için büyük bir sorun. Yanlış anlamayın kötülemek için söylemiyorum fakat libidonuz çok yüksek çevremde böyle bir insan vardı ne evliliğini yürütebildi nede hayatını düzene soktu tek eşli olmayı asla başaramadı doyumsuz biri olduğu için hep terkedildi değer görmedi.. cinsellik deyince uzaylı gibi bahsedilmesine bende anlam veremiyorum oda yemek şu gibi normal ve gerekli ama yemeğin fazlasıda zarar unutmayın

Hayatımda biri olduğu zaman son derece sadigimdir ona karşı.
Tamamen bir cinsellik yaşayabilmiş değilim. Belki tamamen yaşarsam bu durumu atlatırım diye düşünüyorum.

Konularini okudum...
Yorumlarini okudum
Yasina baktim
Çok hizlisin.Hayati sex gozuyle goruyosun.
Evlilik oncesi iliskiye saygi duyarim ama sen ne bileyim tum konulari sevgilileri yada sen ne diyosan onlara yaris ati muamelesi yapip ballandira ballandira anlatmissin.
Kolay glsin 10 sene sonrani dusun senin icin soyluyorum

Ya konunla inanılmaz alakasız ama önceki konunda çok üşengeç olduğundan bahsetmiştin ya instagramda bir video var adam salata yiyor vantilatöre sopa takmış ayağıyla ilerletip sopa salatalığı adamın ağzına getiriyor her gördüğümde aklıma sen geliyorsun daha doğrusu adamın üşengeç olduğu nasıl işlemişse beynime konun geliyor ve istemsizce gülüyorum

Eğer gençlik ilişki mevzuuna senin gibi bakıyorsa o gençliğe yazık. Daha çok küçüksün, bir gün o çocuklardan biri senin istemediğin bir şeyi yapmaya kalksa sana ailen ne kadar perişan olur... Belki de dişinden tirnagindan artırdığı parayla seni okutmaya çalışan bir baban vardır, ya da her gün seninle telefonda konuşan mazbut bir annen... onları da düşün, pişman olacağın şeyler yapma.

Hayatımda biri olduğu zaman son derece sadigimdir ona karşı.
Tamamen bir cinsellik yaşayabilmiş değilim. Belki tamamen yaşarsam bu durumu atlatırım diye düşünüyorum.
Nasıl yani?

Şu durum o kadar ironik ki?

Tam olarak cinsel ilişki yaşamadın ama fb takılıyorsunuz. Sanırım farklı ilişki türünden bahsediyorsun. Ee, o zaman ne anladım yatak arkadaşı olayından, sevişmekten? Tabii gercih meselesidir de, ne bileyim...

Her ne kadar rahat bir çevrede,baskı olmayan bir ortamda büyümüş olsam da yaptığın davranışları hoş bulmuyorum.
Üniversitede yakışıklı bir çocukla fb takılan bir arkadaşım vardı,daha sonra pişman olup bunalıma girdi. Bence gurur kırıcı birşey,tabi yine de sizin tercihiniz. Ayrıca siz cinselliğe bağımlı olduğunuzu sanıyorsunuz ama aslında değilsiniz. Daha tam olarak bir cinsellik yaşayamamışken fb olmanın ne anlamı kaldı? Ben anlayamıyorum,kendinizi bu kadar basite indirgemekten çok mu hoşlanıyorsunuz? Bu arada çevredeki izlenimlerime göre fb partneriniz illaki birilerine söylüyordur,ki bence çoktan söylemiştir. Tabi duygusal olarak ilişkiye dönmesini de imkansıza yakın buluyorum,başaranlara ne mutlu diyorum.

Istediğim kişiyle yakınlaşmak kendimi basite indirgemek oluyor demek? Hıım harika bir bakış açısı.
Kapsamlı düşünebilmek zor olmasa gerek. Tam anlamıyla yaşamaya çalışıyor olamaz mıyım?

E tabii ki birilerine söylemiştir. Söylememesi anormal olurdu. Ben dahi söyledim.

Bağımlı olmanın göstergesi de her gün çatır çatır seks yapmak degil. Çok sık mastürbasyon yapmak da bunun göstergesi.

Okuduğunuzu anlıyorsaniz ben de bizim bir ilişki içinde olmamamız gerektiğini söylemişim. Dimi?

Tam olarak derken, açıkca yazamıyorum. Malûm KK linç ekibi sağolsun.

Yaşamak istiyorum. Hatta en kısa sürede yaşayacağım.

Ay yok. Sizce anlattığınız tarzda bir aileden benim gibi bir çocuk ortaya çıkma olasığı yüzde kaç?
Annem sanırım mazbut sıfatını okusa gülmekten yerlere yatardı :) Saçları afrika örgüsü, beyaza boyanmış, vegan birisi ne kadar mazbut olabilirse o kadar mazbut işte. Az çok biliyor aşk hayatımın hızını.
Kaldı ki benim cinsel ya da aşk hayatım neden onları düşünmemi gerektirsin ki? Tamamen bana özgü durumlar.

Tam olarak derken, açıkca yazamıyorum. Malûm KK linç ekibi sağolsun.

Yaşamak istiyorum. Hatta en kısa sürede yaşayacağım.

Tamam ben içeriği anladım zaten. Karşındaki kişinin belki de en başta yaşamak istediği normal cinsellikti.

Söylediklerimi çarpıtarak bir yere varamazsanız.
Ayrıca benim görüşüme,bakış açıma da karışamazsınız,bu sizin oraya buraya çekiştirebileceğiniz bir düşünce değil,ucu açık bir konu. Ben böyle düşünüyorum. Arzuladığın biriyle yakınlaşmak elbette kötü birşey değildir,çünkü bende "tam anlamıyla" cinsellik yaşadım,canım istediği zamanda da çatır çatır yaşıyorum. Fakat bana karşı duygusal birşey hissetmeyen biriyle mümkün değil cinsellik yaşayamam. Kadın ruhu sevmekten çok sevilmek ister,şevkat ister,duygu ister. Birinin sırf benimle cinsellik için beraber olduğunu,bana karşı birşey hissetmediğini bilsem ben onu arzulamam. Çünkü cinsellik öyle basite indirgeyecek birşey değil,aynı zamanda kadının bedeni,ruhu ve kişiliği de.
Okuduğumu anlama problemim yok merak etmeyin,hatta kuvvetli hafızamı kullanarak bu konudan önceki konularınızda duygusal olarak birşey hissettiğinizi de yazdığınızı hatırlıyorum. Öyle,dimi? Bende duygusallık olamaz diyerek görüşümü belirttim ve nedenlerimi saydım,birden bire yükselmenizi de anlayamadım. Hepimiz hayatta birşeyleri tecrübr ediyoruz,gerek görüyoruz gerek bizzat kendimiz deneyimliyoruz. Her ikisini de görüp yaşamış biri olarak söylüyorum bir daha çocuğa yazmayın,bu sadece kendinizi "onun gözünde" basitleştirmenize neden olur,coolluğu bırakmayın her yerden engelleyip iletişimi kesin. Nacizane tavsiyem eğer cinsellik için kendinizi hazır hissetmiyorsanız birliktelik yaşamayın bu şekilde devam edin,hazır olmadan yaşarsanız ağır bir travma olabiliyor,en iyisi siz sizi seven ve sizin de sevdiğiniz biriyle cşnsellik yaşayın,cinsellik şevkat ister eminim ki o hissi asla unutamayacaksınız.

Ekleme: bağımlı olduğunuzu düşünme sebebim üzerine açtığınız konu/konular. Hatırlıyorum yine böyle bir konu açmıştınız. :)

Tamam ben içeriği anladım zaten. Karşındaki kişinin belki de en başta yaşamak istediği normal cinsellikti.
Haklı olabilirsin. Amaan o da zaten yaşından dolayı olmasını düşündüğüm gibi deneyimli değilmiş. 21 yasındaki eski sevgilimin bildiği şeyleri bilmiyor yani.

Söylediklerinizi neden çarpıtma ihtiyacı duyayım ki?
Ne yazdıysanız cümlesine noktasına kadar, onlara yönelik yanıt verdim.

Şahsen durduk yere her yerden engellersem cool değil de ruh hastası olduğumu düşünebilir.
Ha tabii ki yazıp etmiyorum. Hiç bir erkeğin peşinden 'noğluuuur seviş benlen' diye koşacak değilim.
Bunu söylemem hoş değil ama ilgi gören bir hatunum. Seçici davranıyorum. Yoksa şu zamana kadar ohoooo.

Oldukça hazır hissediyorum aksine geç bile kaldım. Sebebi de hayatıma gitmiş olan erkeklerin hayli deneyimsiz olmasıydı.

Ben genelde engelleyip siliyorum kimse de bana sen ruh hastasısın demiyor. Rahatsız vasıfsız insanların bana ulaşmasına neden gerek olsun diye düşünüyorum.
O zaman numarasını sil her yerden,takipten bırak,sosyal medyadan etkileşim yapma ona yönelik. Bu şekilde umursanmadığını anlasın. Eğer dikkat çekici bir kızsan yaşından 2-3 yaş büyük insanlarla takıl,onlar daha deneyimli oluyorlar. Ama gerçekten cinselliği seven,kadın ruhundan anlayan birini bul. Bana sorarsan bence bu da gereksiz,ilk ilişkimi yaşadığım erkek arkadaşım da 0 deneyime sahipti. Beraber yaşayarak öğrendik herşeyi. Önemli olan deneyim değil hayal gücü,cinselliğe heyecan katamıyorsa deneyimli olmanın bir anlamı da yok bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…