Kendimi Kurtarmam Lazım

'F*** buddy' nizi 'nobody' yapın.
Aramayın, sormayın, görüşmeyin, haber almayın, sosyal medya araclari ve whatsapp tan takip etmeyin.
Bir zaman sonra geçer.
Yazıp etmiyorum, görüşmüyorum.
Ama şu takip etmeme ya da düşünmeme işini henüz becerebilmiş değilim. Bunun için bir öneriniz var mı? Ellerimi falan bağlamak dışında :KK70:

o değilde sen taktik falan uyguluyordun, ilişki f.b den öteye gitmez ama peşimden koşsun diyordun ne oldu kendi kazdığın kuyuya düştün geçmiş olsun ... yapacak birşey yok s3n kaptırmışsın kendini,bir süre leyla gibi olursun ama merak etme sen çabuk atlatırsın
Ay yok baştan taktik işine giren o'ydu. Ben bu kadar oyuncu erkek görmedim. İllallah ettim yahu.

Yazıp etmiyorum, görüşmüyorum.
Ama şu takip etmeme ya da düşünmeme işini henüz becerebilmiş değilim. Bunun için bir öneriniz var mı? Ellerimi falan bağlamak dışında :KK70:
Smart phone detoksu.
1 hafta kendinize sadece arama yapacağınız bir telefon bulun.
Her anlamda iyi gelecek :)

Şu da var adama uyucam diyipte sonra neden yazmadı ki bu diye triplere bile giriliyor 🤣
Ya adam görüşelim bir an önce ayarla artık diyor. Perşembe ya da cuma boşum diyorum. Perşembe olsun diyor. Sonra perşembeye kadar konuşmuyoruz, ikimizden de ses çıkmıyor. Neyse bu ok.

Pazartesi mesaj atıyorum yarın görüşelim artık diye. İşim çıkmazsa görüşürüz diyor ki işsiz güçsüz adamsın sen yani ne işi?

Ya adam görüşelim bir an önce ayarla artık diyor. Perşembe ya da cuma boşum diyorum. Perşembe olsun diyor. Sonra perşembeye kadar konuşmuyoruz, ikimizden de ses çıkmıyor. Neyse bu ok.

Pazartesi mesaj atıyorum yarın görüşelim artık diye. İşim çıkmazsa görüşürüz diyor ki işsiz güçsüz adamsın sen yani ne işi?

İşim çıkmazsa görüşürüz lafını anca ilerlemiş bi ilişkide kabul etmeli

Öyle bir durum yoksa çok itici bir laf yani

İşim çıkmazsa görüşürüz lafını anca ilerlemiş bi ilişkide kabul etmeli

Öyle bir durum yoksa çok itici bir laf yani

Açık tabirle yazacağım f.ckbuddy olarak takılıyoruz daha doğrusu takılmaya çalışıyoruz. Başında çok peşimde koştu. Zar zor olur dedim. İşin bir türlü f.ck kısmına gelemedik. Anca fotoğraf, sanal..
Herif aşık mı oldu dokunmaya kıyamıyor anlamadım gitti :işsiz:

X