Kendimi hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim :(

Öyle bir adam icin kendini hırpalama..Saglıklı sekilde zayıflamak icin zamana ihtiyacın var.Elini ayagını incitcek kadar zorlamak niye..Kusura bakma ama o zavallı kocan gitsin incesini bulsun incelik fizik güzellik yetiyor mu yetmiyormu o zaman anlar köpek olurda faydası olmaz..

Son düzenleme:
bu olayın üzerinden tam iki ay geçmiş. eşim özür diledi ve bana karşı çok iyi.hatta devamlı hediyeler alıp tatlı davranıyor. ama sorun şu ben ona karşı çok soğudum. artık yaptığı şeyler beni hiç mutlu etmiyor. o olayda söylediği kelimeler aklımdan çıkmıyor . her yüzüne baktığımda bu olay geliyor aklıma. her sabah ayna da kendime baktığımda çok kiloluyum ne kadar çirkinim kelimeleri geçiyor zihnimden.
resmen soğudum ondan ne olacak böyle halimiz bilemedim ki. işin komik tarafı bana karşı çok iyi ve ilgili olması. kilo konusunu açmıyor bile. hatta o olaydan sonra gözüme artık çok güzel görünüyorsun yaptığıma çok pişmanım falan diyor. ama ben çok duyarsızım sanki birşeyler koptu

zararin neresinden donersem kardir diye duundu o zazman..
ama bu kadar ustune dusmeis garippp
insallah iyi olurrr...

Eşinizin hatasını anlamasına sevindim.Ama merak ettiğim 2 ay içinde siz neler yaptınız;kilo vermeye başladınız mı mesela,ya da özgüveninizi tazeleyecek başka şeyler?Eşiniz için değil,kendiniz için...

oy canım benim kıyamam ben sana çok üzüldüm gerçekten kırıcı olmuş dediklerinde kesinlikle Haklısın. Bu erkeklerin hepsi aynı ne diyeceğimi bilemedim şu an

açıkcası bir şey yapmadım.
psikolojik olarak çok dağıldım. hiç uğraşma isteğim yok. kafam çok dağınık .yazdığım cümleler bile ne acayip ya. iyice kafayı yedim de hadi hayırlısı
2 hafta sonra izine çıkacağız memlekete gidiyoruz o bile bunaltıyor beni. ailemi göreceğim diye mutlu bile değilim. iyice tiksindim herşeyden .
onun aile side ayrı sorun zaten. yerimden kıpırdamak bile istemiyorum. son gittiğimde kaynanam çok kilo almışsın diye kaç kez söylendi. sabah aç karnına sirke suyu içirmeye falan çalıştı. bak bunu iç hemen zayıflarsın diyor birde.
iyice oyuncak oldum milletin elinde sanki tüm dünyanın tüm sorunu bitti geriye birtek benim kilom kaldı
kusura bakmayın kızlar saçmaladığımın farkındayım ama kafam o kadar dağınık ki aynı anda öyle çok saçmalık düşünüyorum ki
ne yapacağım bilmiyorum ya

zararin neresinden donersem kardir diye duundu o zazman..
ama bu kadar ustune dusmeis garippp
insallah iyi olurrr...
sağol canım valla bende anlamadım. çiçekler hediyeler hergün çk güzelsin seni çok seviyorum vb dil dökmeler. sanki yeni evliymişiz gibi aşık aşık tavırlar ben anlamadım ki bu adamı bir türlü. ilgi ilgi diye onca zırlarken suratıma bakmadı şimdide çok sevgi dolu. ama ben çok soğudum hiç sıcaklık kalmadı. yüzüne her baktığımda o lafları geliyor aklıma. "kocaman popon var, arkana yastık bağlanmış gibi duruyorsun, iradesizsin" hiç aklımdan çıkmıyorlar
spor yaparken en son bileğimi incittim artık spor hevesimde kalmadı. hala çok kullanınca ağrıyor bileğim. zayıflayacam diye sakat mı kalacam ya çok öfkeliyim
oy canım benim kıyamam ben sana çok üzüldüm gerçekten kırıcı olmuş dediklerinde kesinlikle Haklısın. Bu erkeklerin hepsi aynı ne diyeceğimi bilemedim şu an

sağol canım...
kızlar kafam çok kötü saçmalıklarımın kusuruna bakmayın .

Kıyamam ya hiç kendinizi bu kadar üzmeyin lütfen..Sizin kırıldığınızı farkedememiş demek ki kaynananız kendince iyilik yaptığını zannetmiş.. Biraz aklınızı dağıtın düşüne düşüne sinir kalmaz insanda çok kırıldınız ama zaman tedavi eder inşallah bütün bunları

aman ne bileyim canım. kaynanamla zaten çok sorunlu dönemlerim oldu o yüzden alınıyorum belkide. ya kimse karışmasın istiyorum artık bana. beni kendi halime bıraksınlar. herkes bir laf ediyor . sanki hayatımla ilgili kararları ben alamam. bunalttılar iyice beni

hemen bi uzman diyetisyenden yardım al ve düzenli sporla birlikte kilolarını ver. çok fazla değil zaten 2-3 ayda toparlarsın sen. ondan sonra boşanırsın boşanmazsın bilemiyorum ama bi kadın olarak diyebileceğim tek şey lütfen kendini ezdirme ne olursa olsun kendine laf söyletme. Eşini tanımam etmem ama sanırsın bi brad pitt i kıvanç tatlıtuğ. Hadsiz... kendine güveninin geldiği kendini en güzel hisettiğin günlerde mutlulukla yaşaman dileklerimle...

geçmiş konularınızı biraz okudum ve bu gelişmeye mutlu oldum. sadece şunu söylemek istiyorum, sağlığı tehdit edecek kadar olmadıkça bir kadın kilolu da güzel olabilir. hatta yuvarlık hatlı kadınları ben hep çok çekici bulmuşumdur. hem bugün sizi kilonuz yüzünden eleştiren laf söyleyen eşiniz yarın kendisi öyle kalabilecek mi bakalım? dış görünüş o kadar pamuk ipliği ki! o yüzden kimse öyle sen şöylesin sen böylesin diye ahkam kesmesin, yarın onların da ne hale geleceğini allah bilir. neyse aranız düzelmiş, allah bozmasın diyorum

sizi üzmek istemiyorum ama ben olaya farklı bakıyorum.bence eleştirilere açık olmak gerekli.5 yıllık eşin hoşuna gitmeyen bir şeyleri söylemesinmi? bence kırılacak bi durum yok ben olsam bu sözler bana güç verirdi ve zayıflamaya çalışırdım kusura bakmayın ama istedikten sonra herşey başarılır.zayıflanır. bide bazı arkadaşlar kilo evlilikte önemli değil eşiniz içinizi görmeli falan filan demiş böyle erkekler bi elin parmağını geçmez bence.görsellik hayatın her alanında önemli.

Eşinizin bu sevgi dolu halleride bana pek normal gelmedi,
sakladığı üstünü örtmek istediği şeyler mi var acaba.
Kendinize hayatı bu kadar neden zehir ediyorsunuz ki, eşiniz gerçekten saçmalamış,
insan eşine bunları nasıl söyler anlamıyorum.
Kiloluda olabilirsiniz, bunda ne var, kiloya göre mi seveceğiz eşimizi,
kiloya göre mi saygı duyacağız ki, size bu kadar saygısızca konuşabilmiş.
Sıkmayın canınızı gerçekten, sırf kendiniz için kilo vermek için uğraşmak istiyorsanız uğraşın.
Bu morelle ve böyle bir adam için zaten kilo verilemez.
Kendinize inanın, kimsenin lafını umursamayın, önce siz kendinizi olduğunuz gibi sevin,
sizi kendinizden bıktırmışlar.

Özür dilemişse ve gerçekten samimi olduğuna inanıyorsanız soğutmaya çalışın içinizi.
Çok zor biliyorum fakat böylesi daha zordur.
Böyle içinizde büyüdükçe aynı evde yaşamak dahada zorlaşır.
Belliki eşinizin o zaman bir sıkıntısı vardı ve bu sıkıntısını sizin üzerinizden vurarak kullanmış.
Bir kadının kolay affedemeyeceği sözleri kullanmış.
Bir kadını zarefetiyle vurmayacaksın ama
yaptığı bu uslupsuz davranışından da pişmansa....

Eleştirininde bir adabı olmalı değil mi ? Bunun eleştiriye açık olmakla ilgisi yok.

valla konunun sonuna gelmeden size şunu demeyi düşündüm.10 kilo verin ve tam o gün boşanma dilekçesini sesszce ulaştırın ona ve o eve geldiğnde siz çoktan gitmiş olun.çok acımasızca bi yorum yazdığımın farkındayım ama çook sinirlendim.bn olsaydm böyle yapardım heralde

canım ben zaten gayet eleştiriye açık bir insanımdır. ama en takıntılı olduğum noktanın böyle kırıcı kelimelerle yüzüme vurulması eleştiri değil bence.
teşekkür ederim
aynen beni benden bıktırdılar. çevremde herkesin bu konuda yorum yapmasından yoruldum. sırf çeneleri kapansın diye kilo versem diyorum ama bu sefer de kesin başka konu bulurlar.niye hala çocuğun yok, niye kaşın kara ...konu bitmez
özür de diledi ve bana o günden beri çok iyi de davranıyor ama bende bir acayiplik oluştu. biraz önce işe gitti ben izinliyim evdeyim.erken kalktım kahvaltı yapmıştım kalkınca ona da hazırlayayım dedim " yok aşkım istemem, acelem var " dedi. öptü tatlı tatlı konuştu gitti. hatta canın sıkıldı ise evde akşam yemeğe çıkalım falan dedi. ben kilo yapıcak diye sevmeme rağmen hamburger falan yemiyorum mesela uzun süredir oda biliyor "akşam seni hamburger yemeye götüreyim " falan dedi ay anlayamadım ki önceden her yemeğimi eleşt,ren adam melek oldu. ben mi çok huylanıyorum yoksa hakketen pişman aklı başına mı geldi. yok sa aldatılıyor muyu ne kocam aldatmaz diye saçma bir laf söylemeyeceğim her erkek aldatır elbet ama bir kere vakti yok çok yoğun çalışıyor ikincisi bu şehirde kimi bulacak ayrıca bana bakarken gözlerinde aşkı okuya biliyorum sevmese bana böyle davranmaz
herhalde
güzel fikir aslında
ya ben ne zaman bu adamdan tamamen soğuyup ayrılık düşüncesi kafamdan geçse birden melek oluyor aşka boğuyor beni hepsini unutturuyor ters bir laf bile etmiyor bana ya

canım benim de 10 kilo fazlam var evlendikten sonra aldım inan eşim hiç kafasına takmıyor hatta ben ikide bir dile getiriyorum. senin yüzünden kilo aldım yedirdin bana falan diye. neden böyle diyorsun benim için önemli değil ben seni her halinle seviyorum der. e tabi böyle kalmamız da doğru değil. böyle dese de her erkek ister daha güzel görünen bir eş. şimdi doğrusu da bu kilo alınca insan daha yaşlı gözüküyor. ben şimdi hamileyim kilo vermeye başlayamıyorum ama inan emzirme dönemi bitince diyetisyene gidip 10 15 kilo hatta hamilelikten dolayı da daha fazla kilo vermeye karar verdim. sen de ver eşinin de fazla üstüne düşme o zaman o sana yanaşsın bakalım sen yüz verme.

tabi bu şekilde dile getirmesi çok yanlış daha üstü kapalı söyleyebilirdi ya da daha az önemseyerek. sanki çok önemli gibi yapmış durumu hem ne var Kilo bu alınır da verilir de. Allah sağlık versin. Takma canım moral de önemli yoksa yemesen de şişersin stresten. git diyetisyene bir de spor yap düzenli kararlı da ol gör bak o zaman neler oluyor.

Bu arada boşanmayı unutun canım bundan boşanılır mı aaaaaa

Son düzenleme:
Seni fiziksel özeliklerinle eleştirmek kimsenin haddine değil. Amacı öz güveninle oynamak ki bunu asla yapamaz. olumlu özelliklerini ne güzel yazmışın kendinin farkındasın. umarım başka bir sorunu yoktur beyimizin. boşver konuyu irdeleme güzel güzel kendini paralamadan çözüme ulaş. ulaş ki sonuca o bile hayret etsin. bir azimle başla hadi bakalım bir deneme daha.

bence evliliklerin cazibesi ve ilgisi kilo ile ilgisi yok. öyle olsa benim çevremde 25 kilo en az fazlası olan birçok yıllardır eviliğini devam ettirmiş birçok bayan ve erkek var.insanlar zaten 35 li yaşlaran sonra yada doğumdan sonra kilo zaten veremiyor. her eş böyle değil sizin ki bence hayvan...öküzz...kızma lütfen ama...benim kaynanam 90 kilo eşi 85 gayet iyi geçiniyor.üstelik kaynanamı ne severim ne begenirim. bizden mutlulur gamsızlar umuursamaz olacaksın.iğrenç insanlar bize çok çektirdiler eşimin ailesi... altta komşum var 75 kğ bayan, eşi ondan zayıf ama çok mutlu aileler her hafta eşini gezdirir.istediğini aldırır. çocuklarıyla mutlular.yazın tatile aylarca gideler.ben daha eşimle hiç istanbul dışına ne çıktim ne de tatile.inan çok kıskanıyorum ama herşey güzellik degil sans....bende zayıfım ama eşimden evliliğimin ilk aylarından sonra ne iltifat ne söz duymadım.yinede aldırmıyorürm. ben güzellik bakım herşey yapıyorum ama güzel sözde beklemiyorum benim şımaracağımı sanıyor bizimki. benim beklentim eşimden tartışmasın yeter..
bir süre hiç onla ilgilenme af dileyecektir .ama dilemezse hatasını anlamazsa ayrılmayı düşünmek hakkın.
bana bu hakaretleri eşim söylese bilmem affedermiydim çok ağır sözler...
ona kırıldığını hissettir ve daha şık giyinip bakım yap.ama onunla konuşma..
Allah yardımcın olsun kendine güven....asla kendini kaybetme teslim olma ...çirkin olsan senle en başından evlenmezdi unutma. demekki sorun onda... bunu unutma...

Offffff.... Bence de bir arkadaşın dediği gibi kırılan öz güveninizi yerine getirmeniz gerekiyor =((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…