bu olayın üzerinden tam iki ay geçmiş. eşim özür diledi ve bana karşı çok iyi.hatta devamlı hediyeler alıp tatlı davranıyor. ama sorun şu ben ona karşı çok soğudum. artık yaptığı şeyler beni hiç mutlu etmiyor. o olayda söylediği kelimeler aklımdan çıkmıyor . her yüzüne baktığımda bu olay geliyor aklıma. her sabah ayna da kendime baktığımda çok kiloluyum ne kadar çirkinim kelimeleri geçiyor zihnimden.
resmen soğudum ondan ne olacak böyle halimiz bilemedim ki. işin komik tarafı bana karşı çok iyi ve ilgili olması. kilo konusunu açmıyor bile. hatta o olaydan sonra gözüme artık çok güzel görünüyorsun yaptığıma çok pişmanım falan diyor. ama ben çok duyarsızım sanki birşeyler koptu
Eşinizin hatasını anlamasına sevindim.Ama merak ettiğim 2 ay içinde siz neler yaptınız;kilo vermeye başladınız mı mesela,ya da özgüveninizi tazeleyecek başka şeyler?Eşiniz için değil,kendiniz için...bu olayın üzerinden tam iki ay geçmiş. eşim özür diledi ve bana karşı çok iyi.hatta devamlı hediyeler alıp tatlı davranıyor. ama sorun şu ben ona karşı çok soğudum. artık yaptığı şeyler beni hiç mutlu etmiyor. o olayda söylediği kelimeler aklımdan çıkmıyor . her yüzüne baktığımda bu olay geliyor aklıma. her sabah ayna da kendime baktığımda çok kiloluyum ne kadar çirkinim kelimeleri geçiyor zihnimden.
resmen soğudum ondan ne olacak böyle halimiz bilemedim ki. işin komik tarafı bana karşı çok iyi ve ilgili olması. kilo konusunu açmıyor bile. hatta o olaydan sonra gözüme artık çok güzel görünüyorsun yaptığıma çok pişmanım falan diyor. ama ben çok duyarsızım sanki birşeyler koptu
Eşinizin hatasını anlamasına sevindim.Ama merak ettiğim 2 ay içinde siz neler yaptınız;kilo vermeye başladınız mı mesela,ya da özgüveninizi tazeleyecek başka şeyler?Eşiniz için değil,kendiniz için...
sağol canım valla bende anlamadım. çiçekler hediyeler hergün çk güzelsin seni çok seviyorum vb dil dökmeler. sanki yeni evliymişiz gibi aşık aşık tavırlar ben anlamadım ki bu adamı bir türlü. ilgi ilgi diye onca zırlarken suratıma bakmadı şimdide çok sevgi dolu. ama ben çok soğudum hiç sıcaklık kalmadı. yüzüne her baktığımda o lafları geliyor aklıma. "kocaman popon var, arkana yastık bağlanmış gibi duruyorsun, iradesizsin" hiç aklımdan çıkmıyorlarzararin neresinden donersem kardir diye duundu o zazman..
ama bu kadar ustune dusmeis garippp
insallah iyi olurrr...
oy canım benim kıyamam ben sana çok üzüldüm gerçekten kırıcı olmuş dediklerinde kesinlikle Haklısın. Bu erkeklerin hepsi aynı ne diyeceğimi bilemedim şu an
açıkcası bir şey yapmadım.
psikolojik olarak çok dağıldım. hiç uğraşma isteğim yok. kafam çok dağınık .yazdığım cümleler bile ne acayip ya. iyice kafayı yedim de hadi hayırlısı
2 hafta sonra izine çıkacağız memlekete gidiyoruz o bile bunaltıyor beni. ailemi göreceğim diye mutlu bile değilim. iyice tiksindim herşeyden .
onun aile side ayrı sorun zaten. yerimden kıpırdamak bile istemiyorum. son gittiğimde kaynanam çok kilo almışsın diye kaç kez söylendi. sabah aç karnına sirke suyu içirmeye falan çalıştı. bak bunu iç hemen zayıflarsın diyor birde.
iyice oyuncak oldum milletin elindesanki tüm dünyanın tüm sorunu bitti geriye birtek benim kilom kaldı
kusura bakmayın kızlar saçmaladığımın farkındayım ama kafam o kadar dağınık ki aynı anda öyle çok saçmalık düşünüyorum ki
ne yapacağım bilmiyorum ya
aman ne bileyim canım. kaynanamla zaten çok sorunlu dönemlerim oldu o yüzden alınıyorum belkide. ya kimse karışmasın istiyorum artık bana. beni kendi halime bıraksınlar. herkes bir laf ediyor . sanki hayatımla ilgili kararları ben alamam. bunalttılar iyice beniKıyamam ya hiç kendinizi bu kadar üzmeyin lütfen..Sizin kırıldığınızı farkedememiş demek ki kaynananız kendince iyilik yaptığını zannetmiş.. Biraz aklınızı dağıtın düşüne düşüne sinir kalmaz insanda çok kırıldınız ama zaman tedavi eder inşallah bütün bunları
Yazmayayım dedim ama o kadar kötüyüm ki. biri ile konuşmazsam patlayacağım
5 yıllık evliyim eşimle sorunlarımız uzun süredir var. Ama dün akşamki olay çok incitti beni. anlatmak istiyorum. Tüm gece uyuyamadım ve hala aklımda ...
Eşimle cinsel sorunlarımız uzun süredir var. Ayda 1 kez falan desem anarsınız sanırım. Çoğunda da ben ısrar ediyorum. zevk aldığımdan değil de bu da bir özlem eşine dokunması insanın varlığını hissetmesi değil mi? Neysa konu bu değil. dün akşam şaka ile karışık bak bayağıdır görüşmüyoruz dedim. O da evet canım istemiyor falan dedi. Ama neden bak evliyiz gibisinden konu başladı ve sonuçta bana söylediklerini abartmadan hatırladığım kadarı ile yazmaya çalışacağım.
" Seni çekici bulmuyorum, çünkü şişmansın. yürürken arkandan bakıyorum yürüyüşün bile bir acayip. kocaman bir popon var. pantolon giydiğinde arkanada kocaman bir şey bağlı gibi duruyorsun. evlenirken bu kadar şişman değildin. kendini çok saldın çok çirkinleştin. Hiç bir cinsel caziben kalmadı. Kilo vermeni defalarca istedim ama yemek zevkinden vazgeçemedin bir türlü. Spor yapmıyorsun seninle spor merkezine gittiğimizde bile yürüyüş bandında yavaş yürüyorsun. kalori harcatacak şeyler yapmıyorsun. " ve daha bir sürü şey.
söylediği şeyler beni o kadar kırdıki anlatamam. kendimi çok küçük ve aşağılanmış hissettim. hala da çok kötüyüm. evet kilo sorunum var. ama bu yeni bir şey değil ben çocukluğumdan beri kiloluyum ve hep vermeye çalıştım. son 6 aydır hiç uğraşmadığım kadar uğraştım. her türlü dieti spor programını denedim. verdim aldım verdim aldım.
Ben anlamıyorum hayat bu mu bu kadar mı basit. kadın şişmansa her hakareti hak mı ediyor.canımın istediği herşeyi yemiyorum zaten. 3-4 aydır kızartma yemedim hiç ve 3 aydır ilk kez makarna yedim. herşeyi kıstım herşeyi kıstım. zaten kilo vermek çok zor bir süreç ben bu konuda evet istekliyim ama yapmak bu kadar kolayda ben yapmıyor muyum.
neyse benim kırgınlığım kilo verme çalışmalarım değil. eşimin bana bu bakış açısı söylediği sözler. beni bu kadar aciz görmesi. Haykırmak istedim "sen kendini ne sanıyorsun diye bu kadar mı şekilcisin beni bu kadar mı sevmiyorsun ki olduğum gibi kabul edemiyorsun"
evet 10 kilo fazlam var ama allahıma şükür yüzüne bakılmayacak bir kadın değilim. işim var gelirim iyi. meslek sahibiyim. iyi bir ailem var . geçmişim de bir ayıbım çekincem yok. Bu halimle beni kabul edecek hiç mi erkek yok sanki. benden daha kilolu kadınlar eşleri ile mutlu mesut yaşarken ben neyim de bu kadar küçük görülüyorum.
çok doluyum çok kırgınımne yazacağımı şaşırdım. içim o kadar yoğun ki nefret ediyorum şuan herşeyden ondan evlilikten kendimi bu hale soktuğum için kendimden. beni bu kadar küçültmesine izin verdiğim için nefret ediyorum kendimden...
evet kiloluyum ama bu benim sorunum evliliğimiz içindeki tüm uyumsuzlukları buna bağlaması adil mi? haksız mıyım. evlilik bu kadar basit ve şekilci birşeymi?
kilo aldın defol sakat kaldın defol hastasın defol işsiz kaldın defol... bu mu evlilik. kutsal bir şey yok mu hiç burada
Akşam ona dedim ki" kilo vereceğim 10-15 kilo ve o gün seni boşayacağım. çünkü sen buna layık değilsin" bu sözümü şaka olarak algıladı güldü geçti. ama içimde bir yerde o kadar ciddiydim ki. bu kadar küçük görülmeye aşağılanmaya dayanamam.
bu olayın üzerinden tam iki ay geçmiş. eşim özür diledi ve bana karşı çok iyi.hatta devamlı hediyeler alıp tatlı davranıyor. ama sorun şu ben ona karşı çok soğudum. artık yaptığı şeyler beni hiç mutlu etmiyor. o olayda söylediği kelimeler aklımdan çıkmıyor . her yüzüne baktığımda bu olay geliyor aklıma. her sabah ayna da kendime baktığımda çok kiloluyum ne kadar çirkinim kelimeleri geçiyor zihnimden.
sizi üzmek istemiyorum ama ben olaya farklı bakıyorum.bence eleştirilere açık olmak gerekli.5 yıllık eşin hoşuna gitmeyen bir şeyleri söylemesinmi? bence kırılacak bi durum yok ben olsam bu sözler bana güç verirdi ve zayıflamaya çalışırdım kusura bakmayın ama istedikten sonra herşey başarılır.zayıflanır. bide bazı arkadaşlar kilo evlilikte önemli değil eşiniz içinizi görmeli falan filan demiş böyle erkekler bi elin parmağını geçmez bence.görsellik hayatın her alanında önemli.
canım ben zaten gayet eleştiriye açık bir insanımdır. ama en takıntılı olduğum noktanın böyle kırıcı kelimelerle yüzüme vurulması eleştiri değil bence.sizi üzmek istemiyorum ama ben olaya farklı bakıyorum.bence eleştirilere açık olmak gerekli.5 yıllık eşin hoşuna gitmeyen bir şeyleri söylemesinmi? bence kırılacak bi durum yok ben olsam bu sözler bana güç verirdi ve zayıflamaya çalışırdım kusura bakmayın ama istedikten sonra herşey başarılır.zayıflanır. bide bazı arkadaşlar kilo evlilikte önemli değil eşiniz içinizi görmeli falan filan demiş böyle erkekler bi elin parmağını geçmez bence.görsellik hayatın her alanında önemli.
teşekkür ederimgeçmiş konularınızı biraz okudum ve bu gelişmeye mutlu oldum. sadece şunu söylemek istiyorum, sağlığı tehdit edecek kadar olmadıkça bir kadın kilolu da güzel olabilir. hatta yuvarlık hatlı kadınları ben hep çok çekici bulmuşumdur. hem bugün sizi kilonuz yüzünden eleştiren laf söyleyen eşiniz yarın kendisi öyle kalabilecek mi bakalım? dış görünüş o kadar pamuk ipliği ki! o yüzden kimse öyle sen şöylesin sen böylesin diye ahkam kesmesin, yarın onların da ne hale geleceğini allah bilir. neyse aranız düzelmiş, allah bozmasın diyorum
aynen beni benden bıktırdılar. çevremde herkesin bu konuda yorum yapmasından yoruldum. sırf çeneleri kapansın diye kilo versem diyorum ama bu sefer de kesin başka konu bulurlar.niye hala çocuğun yok, niye kaşın kara ...konu bitmezEşinizin bu sevgi dolu halleride bana pek normal gelmedi,
sakladığı üstünü örtmek istediği şeyler mi var acaba.
Kendinize hayatı bu kadar neden zehir ediyorsunuz ki, eşiniz gerçekten saçmalamış,
insan eşine bunları nasıl söyler anlamıyorum.
Kiloluda olabilirsiniz, bunda ne var, kiloya göre mi seveceğiz eşimizi,
kiloya göre mi saygı duyacağız ki, size bu kadar saygısızca konuşabilmiş.
Sıkmayın canınızı gerçekten, sırf kendiniz için kilo vermek için uğraşmak istiyorsanız uğraşın.
Bu morelle ve böyle bir adam için zaten kilo verilemez.
Kendinize inanın, kimsenin lafını umursamayın, önce siz kendinizi olduğunuz gibi sevin,
sizi kendinizden bıktırmışlar.
özür de diledi ve bana o günden beri çok iyi de davranıyor ama bende bir acayiplik oluştu. biraz önce işe gitti ben izinliyim evdeyim.erken kalktım kahvaltı yapmıştım kalkınca ona da hazırlayayım dedim " yok aşkım istemem, acelem var " dedi. öptü tatlı tatlı konuştu gitti. hatta canın sıkıldı ise evde akşam yemeğe çıkalım falan dedi. ben kilo yapıcak diye sevmeme rağmen hamburger falan yemiyorum mesela uzun süredir oda biliyor "akşam seni hamburger yemeye götüreyim " falan dedi ay anlayamadım ki önceden her yemeğimi eleşt,ren adam melek oldu. ben mi çok huylanıyorum yoksa hakketen pişman aklı başına mı geldi. yok sa aldatılıyor muyu neÖzür dilemişse ve gerçekten samimi olduğuna inanıyorsanız soğutmaya çalışın içinizi.
Çok zor biliyorum fakat böylesi daha zordur.
Böyle içinizde büyüdükçe aynı evde yaşamak dahada zorlaşır.
Belliki eşinizin o zaman bir sıkıntısı vardı ve bu sıkıntısını sizin üzerinizden vurarak kullanmış.
Bir kadının kolay affedemeyeceği sözleri kullanmış.
Bir kadını zarefetiyle vurmayacaksın ama
yaptığı bu uslupsuz davranışından da pişmansa....
Eleştirininde bir adabı olmalı değil mi ? Bunun eleştiriye açık olmakla ilgisi yok.
güzel fikir aslındavalla konunun sonuna gelmeden size şunu demeyi düşündüm.10 kilo verin ve tam o gün boşanma dilekçesini sesszce ulaştırın ona ve o eve geldiğnde siz çoktan gitmiş olun.çok acımasızca bi yorum yazdığımın farkındayım ama çook sinirlendim.bn olsaydm böyle yapardım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?