Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatoşum sana ulaşmak için eski msjlarından alıntı yptım
denk gelemiyoruz seninle
ve çok uzun süredir posta kutun dolu
özel msj atamıyorum sana postanı boşaltki özelden yazışabilelim bari
nasıl gidiyor hamilelik sıkıntın yoktur inşallah
hmm silinmiomuş . bilsem atmazdm . ama sorun yok napalm
doğrusun canım doğru düzgün girdiğim yok baktığımda da hamilelikle alakalı konulara bakıp çıkıyorum 7aylık olduk artık bir oğlumdaha olacak inşallah 2 ay kaldı doğuma hastaneye gidip geliyorum canım söyle iyi gibi Allahım daha kötüsünden korusun iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah sen neler yapıyorsun esracım iyimisin Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah ramazan nasıl geçiyor ben oruçolmadığım için ramazan ayı gibi değil Allahım oruçlulara sabır ve sağlık versin aminn görüşelim inşallah canım kendine iyi bak
bende bilmiyordum canım silinmediğini
ama ilerde sorun olcak gibi olursa editörler yardım eder silmene,geçmiş sayfalarda olduğu çin kimse görmez sıkma canını
hoşmuş ama canım yakışmışsınız Allah ayırmasın
doğrusun canım doğru düzgün girdiğim yok baktığımda da hamilelikle alakalı konulara bakıp çıkıyorum 7aylık olduk artık bir oğlumdaha olacak inşallah 2 ay kaldı doğuma hastaneye gidip geliyorum canım söyle iyi gibi Allahım daha kötüsünden korusun iyiyiz diyelim iyi olalım inşallah sen neler yapıyorsun esracım iyimisin Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah ramazan nasıl geçiyor ben oruçolmadığım için ramazan ayı gibi değil Allahım oruçlulara sabır ve sağlık versin aminn görüşelim inşallah canım kendine iyi bak
umarım özel msj kutunu boşaltmışsındır canım
maşallah 7 ay oldu demek
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
darısı tüm olmayan arkadaşların ve benim başıma inşallah
ramazanla aram iyi şükür canım ya elimizden geldiğince tutmaya gayret ediyoruz
sen iyiyki tutmamışsın canım ya sanada bebeğede zarar gelmesin
tabi her zaman görüşelim canım yaz buraya bende yazarım sana
kendne iyi bak
fatoş hanıma bak heleee . hayrlı olsun şmdiden . darısı başıma .
saol ben sana özelden atarm foto
mesaj kutumu boşalttım canım sağol amin rabbim umut eden herkuluna nasip etsin inşallah bugün hastanedeydim oğluma birsürü ciciler aldım minicikk ilk 1veya 2ay giyer heralde minicik Allaha emnaet ol canım öpüyoru
selam topiktekiler herkese selam bı bakıyım buraya aıt olabılırmıyım kı acaba
selam canım hoşgeldin
valla bence ait olabilirsin tabi sende istersen
bende öyle süper bi pozitif enerji almıstım burdan esracım haklıymısım demekkıııı
tam aradığın yerdesin canım bence bu topik tamda senin kalemin
eee anlat nasılsın kimsin kimlerdensin
aminn canım darısı önce evlilik sonra bebiş olsun ayrıca resimde çook tatlı çıkmışsın canım fındık seni muckk
kendımle ılgılı soleyebıleceğim ilk ve en onemlı seyyyy ben terbıyesız bı hamıleyım sonrasında öretmenım samsundayım ole işte tatıl ramazan dıye oturuyom evde henuz terbıyesızlık yapamadım :))) sen ne alemdesın
abooo terbyesz hamileler bastı burayıı .ne ögretmenisiiin .bende öğrtmnlik okuoruuum
fen bilimleri öğretmenıyım sen ne okuyorsun