- 20 Nisan 2012
- 600
- 65
- 123
merhaba kızlar biraz önce dişlerimi fırçalarken aynaya baktım da gördüğüm koskocaman ay gibi bi yüz devasa bi cüsse göbeğim ( aldığım kilolar yine gözlerimin önüne seriliverdi... şöyle anlatayım... ben dal gibi çok güzel bir fiziğe sahip bi kızdım...geçen sene üni yi bitirip işe başladım ailemden ayrılıp... ve iş stresiyle beraber 1 yılda 18 kilo aldım... düşünebiliyo musunuz 18 kilo... Allahtan çok uzun boyluyum da toparlak top gibi deilim... ama uzun boyumdan dolayı resmen devasa sporcu rus kızlara döndüm...kendimi hiç beğenmiyorum hiç bir eski kıyafetimi giyemiyorum...1 yıldır da hep yarım diyetler yaptım ve hiç nefsimi tutamıyorum diyete konsantre olamıyorum çünkü ders çalışıyorum sürekli sınava hazırlanıyorum... yani 1 yıldır artı 18 kiloyla yaşıyorum... veremedikçe daha da depresyona griyorum...kendimi güzel hissetm,yorum giydiğimi yakıştımıyorum ( erkek arkadaşım da bunda etki sanırım...çünkü o bana ben kiloluyken aşık oldu ve beni her halimle beğeniyo benim görüntümden şikayetçi deil...sanırım o da rehavete kapılmama diyetlerimi bozmama sebep oluyor... ne yapmalıyım nasıl konsantre olmalıyım? diyet yapan başarılı olan arkadaşlarrr sizler nasıl yapıyorsunuz nasıl konsantre oluyosunuz ??