- 28 Şubat 2020
- 177
- 68
- 28
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta bekleyeyim diyorum hala aynı devam ederse doktora gideyim sizceHamilelikte bazen bi enerji gelir bu normal bence
Bulantı çok hissettim geçti Ama 8. Haftada bitti bulantımŞanslısın bulantı baş dönmesi yaşamıyorsun sanırım çok isterdim bende şikayet değil ama çok zorlandım. Tekmeleri hissedince keyifli hale gelir seninkide diye dusunuyorum![]()
Oo ben bütün hamilelik boyunca öyle hissediyordum şu son 1 ay sadece hamileymişim hissi oluyor karnım da zaten 6 ay olunca anca çıktı ondan önce hiç yoktu ne mide bulantısı ne hamilelikle ilgili anlatılan diger belirtiler hiçbirini yaşamadım. Stres yapma yani belirtilerle hamileligin saglıklı ilerlemesi arasında hiçbir baglantı yok hiç hamile gibi hissetmezken de saglıklı bir hamilelik geçirebilirsin13+6 haftalık şuan üç gün öncesine kadar küçük küçük oranlar girerdi ama iki gündür hiç bir şey yok hamile gibi hissetmiyorum sanki hiç hamile değilim gibi azıcık göbek var sadece maraton koşuna katılsam koşarım yani. Herşey normal gibi kontrolüm 15 eylülde daha 2 hafta var![]()
İnşallah 2 hafta nasıl dayanıcam bilmiyorum. Allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahOo ben bütün hamilelik boyunca öyle hissediyordum şu son 1 ay sadece hamileymişim hissi oluyor karnım da zaten 6 ay olunca anca çıktı ondan önce hiç yoktu ne mide bulantısı ne hamilelikle ilgili anlatılan diger belirtiler hiçbirini yaşamadım. Stres yapma yani belirtilerle hamileligin saglıklı ilerlemesi arasında hiçbir baglantı yok hiç hamile gibi hissetmezken de saglıklı bir hamilelik geçirebilirsin
Amin canım ama stres yapıp kendini de bebegi de üzme iyidir bişey yoktur korkmaİnşallah 2 hafta nasıl dayanıcam bilmiyorum. Allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
İnşallah inşallllahhhAmin canım ama stres yapıp kendini de bebegi de üzme iyidir bişey yoktur korkma
Daha 13 haftalık hamileyken ne hissedebilirsiniz ki . Anormal bişey olsa emin olun hissederdiniz13+6 haftalık şuan üç gün öncesine kadar küçük küçük oranlar girerdi ama iki gündür hiç bir şey yok hamile gibi hissetmiyorum sanki hiç hamile değilim gibi azıcık göbek var sadece maraton koşuna katılsam koşarım yani. Herşey normal gibi kontrolüm 15 eylülde daha 2 hafta var![]()
Hiç hamile değilim gibi ama 1 hafta önce kontrol vardı herşey iyi dendi Ama her dakika görmek istiyorum resmen daha 2 hafta var diğer kontrole inşallah zaman çabucak geçer rüyalarıma giriyor artıkDaha 13 haftalık hamileyken ne hissedebilirsiniz ki . Anormal bişey olsa emin olun hissederdiniz
İnşallah sağlıklı olsun da ben herşeyine razıyımBulantılarım bittiğinde bana da hiç hamileyim gibi gelmiyordu hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyordumemin olun bir probleme işaret değil böyle olması, 3-6 ay arası daha enerjik ve rahat geçiyor bugünlerinizin tadını çıkarın. Sonra büyüyen göbek, bebeğin tekmeleri, bel ağrısı, uyuyamama derken beklediğinizden daha fazla hissettirecek kendini
![]()
Merhaba , şanslısınız ben de öyleydim hala da öyleyim13+6 haftalık şuan üç gün öncesine kadar küçük küçük oranlar girerdi ama iki gündür hiç bir şey yok hamile gibi hissetmiyorum sanki hiç hamile değilim gibi azıcık göbek var sadece maraton koşuna katılsam koşarım yani. Herşey normal gibi kontrolüm 15 eylülde daha 2 hafta var![]()
Tekrar sağ kasık ağırılarım başladı sanırım rahim büyümesinden kaynaklı bu ağrılarMerhaba , şanslısınız ben de öyleydim hala da öyleyimhamileliğin en başından beri mide bulantım olmadı ya da başka diğer belirtileri hiç yaşamadım şuan bile karnım belirginleşmedi, ultrasonda görmesem hamile olduğuma inanmayacağım belki o derece
kişiden kişiye değişiyor bunu çok iyi anladım
İcin rahat etsin dersen saglik ocaginda kalp atisini dinliyorlar git istersenHiç hamile değilim gibi ama 1 hafta önce kontrol vardı herşey iyi dendi Ama her dakika görmek istiyorum resmen daha 2 hafta var diğer kontrole inşallah zaman çabucak geçer rüyalarıma giriyor artık