Kendimi Güzin Abla gibi hissediyorum

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
iyi aksamlar arkadaslar. Tam da baslikta belirttigim gibi kendimi guzin abla gibi hissediyorum, hissettiriyorlar. Akrabalarim, arkadaslarim komsularim hep gelip bana dert yaniyolar.. Anlatiyolar anlatiyolar anlatiyolar.. Tum sıkıntılarini sorunlarini dinleyip uzuluyorum bende. Sen bizi anliyosun, hic sıkılmadan dinliyosun, kendi basina gelmis gibi uzuluyosun bizimle beraber diyolar. Evet uzuluyorum. Cogu kez onlarla agliyorum. Tavsiye vermeye calisiyorum. Ama ne bileyim kizlar sanki benden de gidiyo gibi bi seyler.. İnsanlarin dertlerini sikintilarini cok kez dinlemeye baslayinca, onlari yukleniyomussun gibi oluyo. Anlatabilmisimdir umarim... O kadar sık basima gelio ki bana anlatmayin da diyemiyorum. Oturup onlarla birlikte bende dertlenip, uzuluyorum.. Dert kupu gibi hissediyorum artik kendimi. Ne bileyim agir gelmeye basladi artik. Normal mi boyle hissetmem? Bu duruma engel olmak icin nasil bi yol izlemem gerekli.. Tesekkurler

Ay uzuldum cnm yaaa...ne yap biliyomusun sana dertlerini anlatanlara sen de dert anlatmaya basla..sikayet ederlerse de empati yapmalarina yardimci ol...veya uzaklas biraz dert anlatanlardan...konuyu degistir ya da sIkIldIgInI anlarlar...insanlara soylemedikce veya anlayacaklari bi sekilde ima etmedikce aynen devam edeceklerdir..

anaaaa ben bu konuyu ne zaman açtım

işte doğru formül, sende dert anlatınca kaçıyorlar zaten:)

Tesekkur ederim tavsiye icin.. Bi sure herseyden herkesten uzaklasmak istiyorum..

insanlar sana güveniyorlar demekki ne mutlu....onlar lafa girmeden sen birşeyler anlatmaya başla..yada şuan müsait deilim sonra görüşelim de...

Çok yakın bir kaç kişi haricinde bu kadar dert tasayı dinlemem uzak dururum.Pozitif insanlar her daim enerji verir

aynı şey bende de var, bana derdini anlatanlar ailemden kişiler üstelik. anlatmayın da diyemiyorum, dinleyince kat kat dertleniyorum. dinlemesem de aklımda hep onlar oluyor, bi rahat edemiyorum

demek ki çok mantıklı fikirler veriyorsun vede seviliyorsun o yıldızın parlak allah vergisi

sana dert bende derman sende sarkısını armagan edıp , gobek atmaya davet edıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…