kendimi enayi gibi hissediyorum

önce kayıtları al mahkemede elinde delil olsun kadının numarasını filan al. kocanla bu konuyu güzelce tartısmadan konus kendini ezdirme. o kadınada denilicek 2 çift laf var tabiki. terbiyesiz yuva yıkan. bu erkekleri anlamıyorum hiç. yazıcaklarımıda unuttum...

o resimleri gönder ailesine kocanın ailesinede gösterki ne mal oldugunu anlasın. o kadınında bacaklarını ayırsınlar tavuk gibi allahım yaaa

Benim bildiğim kadarı ile öğretmenlerde eş durumundan tayin gerçekleştiğinde ve evlilik sona erdiğinde eş durumu nakli de iptal olur .Yani geldiği yere geri döner .

ben de tam , tayinini iptal ettirmenin bir yolu olabilir mi acaba? boşanmadan sonra bir darbe daha yesin diyecektim ki yazmışsınız.

bunu yapın mutlaka.
valla içiniz soğur bu şekilde belki biraz daha.

Nerdeyse tum erkeklerden soguyasım geliyor bunları okuyunca.Ve eger benimde basıma gelirse tam olarak ne yapacagımı biliyorum artık.Sevgilisini gectim de karısını aldatan erkek degismiyor.Bende evlendigimde basıma böyle gelirse bosanacagım.Belki bir sans veririm o da bosanırsam "acaba bir sans versem evliligimizi yoluna koyar mıydım o da bundan vazgecer miydi?" Celiskisine düsmemek icin.Sizde iyi yapmıssınız.Ve sükredin ortada bir cocuk durumu yokmus.Düsünsenize hamile oldugunuzu ya da bir cocugunuz oldugunu.Cok daha zor

kız nişanlı mıymış
eşlerin ayrı kalması hiç iyi değil işte böyle şeyler oluyor ne yazıkki.
tabi bu eşinizin karakterini de ortaya çıkarmış bi bakıma.
demekki ilk fırsatta...
doğru bir karar vermişsiniz.

eğer sessiz sedası gitseydiniz çok kızacaktım
lütfen elinizden geleni yapın
bildiğim kadarıyla boşanma haline o tekrar doğu görevine geri gitmek zorunda!!

bildiğim kadarıyla eşin, bir kadınla ilk münasebetini affettiyseniz ve ikinci sefer gerçekleştiyse davaya konu olamıyor.
bir araştırın detayını.

Eşinin daha doğu görevi var canım.Siz boşandıktan sonra doğu görevini tamamlamadığı için geri doğuya postalıcaklar.Batıya geldim diye sevinmesin haspam..
Doğu görevi illa doğuda yapılmıyor ki. Konu sahibesinin hangi ilde olduğunu bilmiyorum ama mesela İstanbulsa bütün okullar doğu görevi. Her şehirde illaki doğu görevi sayılan yerler var. Şerefsiz hiç doğuya dönmeyebilir, yanına kar kalabilir yani.

evet ben milli eğitimde çalışıyorum.
yalancı evlilikleri önlemek adına 5yıl şartı var..

birisi link vermiş. o boşanma davasınıda emsal olarak gösterebilirsin..
sizin eşinizle boşanmanız tek yetmez.. gerçkten onların burnundan getirmelisiniz.. şuan değil ama hiçbirşey yapmazsanız ozaman enayi olabilirsiniz..

ben de sağlık bakanlığındayım bizde de var... katılıyorum burnundan getir ikisinin de Ben de nişanlıyım Allah korusun ya....

Canim allah kolaylık versin sana zor durum boşanmanın en hayırlısı olur sadik bi insan değilmiş demekki araya mesafe girince hemen bulmuş

dünyanın çivisi çıkmış..
yakın bir akrabamında bir kadınla ilişkisi olduğunu ve 2 çocuk olduğunu duyduk.. resmi nikahlı eşindende 3 çocuk!
kadının kendini savunma şekli
"onun evli olduğunu bile bile sevdim" bunu göğsünü kabara kabara, büyük bir marifet ve jestmiş gibi anlatacak duruma gelmiş erkekler ve bayanlar..

ne mutlu sanadaki kendi ayakların üstünde durup hakkını arayabiliyorsun..
işte bu yüzden kadınlar çalışsın.. kocalarının ellerine avuçlarına bakmasın istiyorum

çok üzücü emin ol yuva yıkanın yuvası olmaz

tamamen merakımdan soruyorum, bunun için kişinin gmailinin akıllı telefonuna tanımlı olması mı gerekiyor?
Bi de bu ayaralar gmailden mi yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…