kendimi enayi gibi hissediyorum

Eşinize ve ayrıca aldatan kadınada tazöinat davası açabilirsiniz delillerinizi sunun kendinizi iyi ifade edin. Ve tabiki enayi değilsiniz sadece malesef karaktersiz insanlara denk gelmişssiniz.

bekara koca boşamak kolaydır bunları söylemek istemezdim ama sakın ileride bu adamı affetme sakın. senin emeklerini sömürürken başkasını mutlu etmiş, üstelik nişanlısını aldatabilecek kapasiteye sahip boş bir kızla. inşallah sadakatli bir insan çıkar karşına da bu çirkin insanları unutturur sana.

Ya şimdi aklıma geldi geçen bi haber vardı. Kadının biri kendisini 2 defa aldatan eşine tazminat davası açmış ama Ilkinde affettiği için 2. Aldatma olayıda aynı kadınla olduğundan, hakim erkeğin lehine karar vermişti.

Bence bu durumu mahkemede açmayın hiç:)

Boşanma ile birlikte manevi tazminat davası ac derım bırakma bu ısın pesini mutlaka dava ac yoksa ömrün boyunca enayı gıbı hıssedersın

Bence manevi tazminat davasının talep temeli olarak aldatmayı degil de seni kullanıp atanmasını doğudan kurtulmasını göster

Aynı şeyin o kadininda başına gelmesini en icten şekilde dileyerek, sana da Allah'tan sabır diliyorum. Ne güzel ogretmenmissin işte. Ayrilirsam ne yaparım nerelere giderim derdin yok inan bana bir çok kadına göre sukredicegin bir konumdasin (darısı başıma). Aldatilmak tabi ki çok üzücü bir durum. Ama 10 yıl sonra değilde daha erken fark etmiş olman çok daha iyi. Cocugunuzda yok, düzenini çabucak kurarsin bence kocandan boşanmak olarak değil, sevgilinden ayrılmak gibi düşün bu durumu. Ilk şansa bişey diyemem, ama ikinci şansı verirsen hayatının hatasını yaparsın. Çünkü daha yeni evlisiniz. Eskiyen biten siradanlasan bi yasanmisliginiz dahi yokken azıcık uzak kaldı böyle şeyler yapan bi adam, 10 yıl sonra evliliğin getiricek olduğu tek duzelikte 5 dakika rahat durmaz. Çoluk çocuk harcanmis ömür filan yokken acilinden kaç. son olarak yine söylemek istiyorum, evli olduğu halde o adamla görüşmeye devam eden kadinada bütün kalbimle aynı şeyi yasamasini diliyorum. Hatta bence bu adamla devam etsin, suncacik evliliğini gözden çıkaran adam, evli olduğunu bildiği halde onla görüşen kadına nelerrrrrr yapmaz :))))) Icin ferah olsun. Allah gonlundeki yukleri alıp o fenaliklari hakedenin kalbine versin insallah. Gerçi Adam kendi karısını dusunmuyo elin kadını neden adamın karısını düşünsün. Yüzde seksen suç eşinde. O yüzden kaaaccccc Arkana bile bakmadan!

Ne iğrenç insanlar var.
Özellikle nişanlısı olup evli adamla konusan o kadının, yanına birakma sakin.

Böylesi adamların suratına tükürmek istiyorum (Afedersiniz ) sinir tepeme çıkıyo erkek müsfettesi !!!

Eşinin daha doğu görevi var canım.Siz boşandıktan sonra doğu görevini tamamlamadığı için geri doğuya postalıcaklar.Batıya geldim diye sevinmesin haspam..

Offff çok zor durum allah yardımcın olsun ama başlık hiç yakışmamış sen enayi yerine konulmadın aksine sen çok güçlü aklı başında bi bayansın burda neler okuyoruz neler hep gitmemek bırakmamak için bi sebepleri olan mutsuz. Hatunlar dolu en güzelini yapmışsın rabbim çıkdığın bu yolda yar ve yardımcın olsun mutlulukların en güzeli senle olsun aptal kocanda otursun ağlasın kaybettiklerinin ardından

Buyuk gecmis olsun.yerinde olsam hem adam hem kadina dava acarim.birde dogu gorevi bitmemis ilgili yere yazi gonderin iptal edilsin tayini p.zvnkin.sen uzulme boyle kansizla evlenmedigine sukret.ne guzrl mesleginde var kendini sakin salma hayat devam ediyor.Allahim hlal sut emmislerle karsilastirsin seni.

O adi kıza da eşin olacak pisliğe de maddi manevi tazminat davası aç
ikisini de rezil et .

Bunların başını boş bırakmaya gelmiyormuş bee. Hemen her boşluğu doldurmaya müsaitler. İğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…