- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
- 158
- Konu Sahibi biacayiphaldeyim
-
vala 1 yıl sadece ben de burda zorunlu hizmet yapıyorum benim sayemde muaf olursun gel dedim iyi bi okula geldi hattaDoğuda ne kadar görev yaptı.zorunlu hizmetin ne kadarni tamamladı
nişanlısı şu an onun yanındaymış orda eşimden dolayı tanıdığım ortak bi bayan var o söyledi.hatta düğün tarihi almak için gitmiş adam kızın yanına öğrenince yazık benim gibi yıkılmıştır.cinsiyet ayrımına karşıyım ama erkeğe çok kötü hissettirmiştir.
evet ben de okumuştum o haberi canım hatırladım şimdiYa şimdi aklıma geldi geçen bi haber vardı. Kadının biri kendisini 2 defa aldatan eşine tazminat davası açmış ama Ilkinde affettiği için 2. Aldatma olayıda aynı kadınla olduğundan, hakim erkeğin lehine karar vermişti.
Bence bu durumu mahkemede açmayın hiç:)Ya şimdi aklıma geldi geçen bi haber vardı. Kadının biri kendisini 2 defa aldatan eşine tazminat davası açmış ama Ilkinde affettiği için 2. Aldatma olayıda aynı kadınla olduğundan, hakim erkeğin lehine karar vermişti.
bu arada aileme kararımı söyledim tüm ailem arkamda şükürler olsun.Bence bu durumu mahkemede açmayın hiç:)
Üzülme canım gittide ne oldu o kendine yaptı.bi de varya kızın yanına benim aracımla gitmiş benim alınterimle aldığım araçla...
Böylesi adamların suratına tükürmek istiyorum (Afedersiniz ) sinir tepeme çıkıyo erkek müsfettesi !!!arkadaşlar kendimi enayi gibi hissediyorum ve hatta enayiyim.1.5 yıllık evliyiz eşimle.ben öğretmenim. biz evlendikten sonra onun ataması doğuda epeyce sıkıntılı bir yere çıktı.ben batıda gayet iyi bir yerde çalışıyorum.birbirimizi çok seviyorduk onun ataması çıktığı zaman(ataması evlendikten 6 ay sonra çıktı).işte neyse benim yanıma eş durumu istedi 1 yılını doldurduktan sonra ki eşyalarımızı filn atanma ihtimali olur eşimin birleşince alırız filn diye almamıştık.ben gayet özverili davranmıştım.neyse bu yanıma geldi ama son zamanlarda bi tuhaflık vardı hareketlerinde sanki o sevdiğim adam değil başkası.bu ara tatilde kayınvalideme gittik orada telefonunu karıştırdım bir baktım bi kızla 3 aydır yazışıyor çalıştığı okulda öğretmnemiş kız da.eşimin evli olduğunu bile bile her gün buluşmuşlar görüşmüşler birbirlerine resmen aşk mesajları atmışlar ve bi eşimin memleketindeyken yakın şehirlerde oturuyolarmış ben dışarı çıkıyorum deyip o kızla buluşmuş .ben çılgına döndüm ve otobüse binip annemlere gittim.ama çok seviyordum ve ilerde ya pişman olursam diye b sans daha verdim ve gördüm ki dün hala yazışıyorlar bu kızla.nese bunu gördükten sonra kararımdan daha da emin olarak boşanma davası açacağım haftaya.ama bu kadar sevdiğim beklediğim adam beni aldatmış.ve benim yanıma tayin isteyince öğrendim bunu.ve çok kötü hissediyorum kendimi doğudan kurtuldu sayemde seviyorum ama artık bizim sonumuz yok ve biliyorum ki en doğrusu bu .ama çok üzülüyorum içim kan ağlıyor resmen
bi de varya kızın yanına benim aracımla gitmiş benim alınterimle aldığım araçla...
Eşinin daha doğu görevi var canım.Siz boşandıktan sonra doğu görevini tamamlamadığı için geri doğuya postalıcaklar.Batıya geldim diye sevinmesin haspam..arkadaşlar kendimi enayi gibi hissediyorum ve hatta enayiyim.1.5 yıllık evliyiz eşimle.ben öğretmenim. biz evlendikten sonra onun ataması doğuda epeyce sıkıntılı bir yere çıktı.ben batıda gayet iyi bir yerde çalışıyorum.birbirimizi çok seviyorduk onun ataması çıktığı zaman(ataması evlendikten 6 ay sonra çıktı).işte neyse benim yanıma eş durumu istedi 1 yılını doldurduktan sonra ki eşyalarımızı filn atanma ihtimali olur eşimin birleşince alırız filn diye almamıştık.ben gayet özverili davranmıştım.neyse bu yanıma geldi ama son zamanlarda bi tuhaflık vardı hareketlerinde sanki o sevdiğim adam değil başkası.bu ara tatilde kayınvalideme gittik orada telefonunu karıştırdım bir baktım bi kızla 3 aydır yazışıyor çalıştığı okulda öğretmnemiş kız da.eşimin evli olduğunu bile bile her gün buluşmuşlar görüşmüşler birbirlerine resmen aşk mesajları atmışlar ve bi eşimin memleketindeyken yakın şehirlerde oturuyolarmış ben dışarı çıkıyorum deyip o kızla buluşmuş .ben çılgına döndüm ve otobüse binip annemlere gittim.ama çok seviyordum ve ilerde ya pişman olursam diye b sans daha verdim ve gördüm ki dün hala yazışıyorlar bu kızla.nese bunu gördükten sonra kararımdan daha da emin olarak boşanma davası açacağım haftaya.ama bu kadar sevdiğim beklediğim adam beni aldatmış.ve benim yanıma tayin isteyince öğrendim bunu.ve çok kötü hissediyorum kendimi doğudan kurtuldu sayemde seviyorum ama artık bizim sonumuz yok ve biliyorum ki en doğrusu bu .ama çok üzülüyorum içim kan ağlıyor resmen
çok haklısınız arkadaşlar ben intikamımı eşimden de o kızdan da alacağım zaten.resimleri onun telden kendime yolladım ve bu kız nişanlıymış nişanlısına da yolladım öğrensin ne halt olduğunu.tabi büyük suçlu eşim olacak adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?