inan ki ben de öyle düşünüyordum. erkeklerin hepsinin aynı olduğuna inanıp sadece eğlenmek için ilişkiler kurdum. sadece erkekler bana ilgi gösterdiği ve iyi hissettirdiği için görüştüm onlarla. sonra eşimle tanıştım hatta onla da ilk tanıştığımda aynı niyetle tanıştım ve konusmaya basladik. etrafımdaki herkes onunla ilişki yürütemeyeceğimi karakterinin bana çok ters olduğunu söyledi. ben çok baskın ve umursamazım ilişkide eşim de çok baskın ve kısıtlayıcıydı. ilk tanistiğimda gecmisimde yaptiğim yanlis her seyi anlattım ona çünkü umrumda değildi çok. bir hafta sonra beni sevdiğini bana aşık olduğunu söyledi ben de ben aşık değilim ama dedim
hatta sevdiğimi söylemem için her fırsatta üstüme geldi ama sevmiyordum. sonra benimle ilgili kücük kücük her seyi hatırladığını ve beni mutlu etmek için her seyi yaptiğini farkettim. benim dertlerimin hepsini benden çok kafasına takıp elinden gelen her seyi yaptı. 3.ayımızda benim kyk borcum çıktı ortaya ve ailem o parayı aldığımı bilmiyordu. ben de stres oldum çünkü vergi dairesinden evime tebligat yollandığını söylediler. hiç düsünmeden çıkarıp 60 bin lirayı ödedi. borc olarak kabul ettim ben tabi ki ama 20 bin tlsini ödedim ancak sonra evlendik zaten
yani burdaki konu 60 bin lira değil ama karsinizdaki sizi değerli hissettiriyor. tanıştığımız günden beri kendimden çok ona güvendim o da aynı şekilde bana. herkes siz anlaşamazsınız evlenince her gün kavga edersiniz diyordu hatta ben de düğün günümde düğün masasında bildiğin ağladım. düğün bitince ailemle eve gitmek istedim. balayının ilk gecesi sabaha kadar ağladım. ben evlilik yürütebileceğime inanmıyordum eşimse tersine nişanlandığımız günden itibaren tam bir aile babası olmustu. o gün 2 saat konustuk ben ağladim o konustu
1 yıldır evliyiz asla kavga etmedik. asla 3.kişiler yüzünden bir muhabbet gecmedi aramızda.
inan buna bak doğru kişiyi bulduğunda aklında hiçbir soru olmuyor ona karşı. benim olmamıştı ondan hep emindim. ben kendimden emin olamadığım için zorlandım evliliğin ilk basinda. ama eşim bütün endişelerimi yok etti davranışlarıyla ve bana olan inancıyla. benim olmadığım yerlerde ailesine karşı bile hep beni savundu korudu. daha uzun bir yol var önünde benim doğru kişiyi bulmam 26 yıl sürdü. önemli olan kendine değer ver en iyisini hakettiğini bil be saçma sapan insanlara duygularını heba edip köreltme. gercekten gönlünün rahat olmadığı hiçbir yola girme sevdiğini düşünsen de. kendine değer vermediğin sürece kimse sana o değeri vermeyecek. ve yine senin gibi kendine değer veren ve hayatına değer katan biriyle bir yola çık.