• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi enayi gibi hissediyorum

arkadaşlar kendimi enayi gibi hissediyorum ve hatta enayiyim.1.5 yıllık evliyiz eşimle.ben öğretmenim. biz evlendikten sonra onun ataması doğuda epeyce sıkıntılı bir yere çıktı.ben batıda gayet iyi bir yerde çalışıyorum.birbirimizi çok seviyorduk onun ataması çıktığı zaman(ataması evlendikten 6 ay sonra çıktı).işte neyse benim yanıma eş durumu istedi 1 yılını doldurduktan sonra ki eşyalarımızı filn atanma ihtimali olur eşimin birleşince alırız filn diye almamıştık.ben gayet özverili davranmıştım.neyse bu yanıma geldi ama son zamanlarda bi tuhaflık vardı hareketlerinde sanki o sevdiğim adam değil başkası.bu ara tatilde kayınvalideme gittik orada telefonunu karıştırdım bir baktım bi kızla 3 aydır yazışıyor çalıştığı okulda öğretmnemiş kız da.eşimin evli olduğunu bile bile her gün buluşmuşlar görüşmüşler birbirlerine resmen aşk mesajları atmışlar ve bi eşimin memleketindeyken yakın şehirlerde oturuyolarmış ben dışarı çıkıyorum deyip o kızla buluşmuş .ben çılgına döndüm ve otobüse binip annemlere gittim.ama çok seviyordum ve ilerde ya pişman olursam diye b sans daha verdim ve gördüm ki dün hala yazışıyorlar bu kızla.nese bunu gördükten sonra kararımdan daha da emin olarak boşanma davası açacağım haftaya.ama bu kadar sevdiğim beklediğim adam beni aldatmış.ve benim yanıma tayin isteyince öğrendim bunu.ve çok kötü hissediyorum kendimi doğudan kurtuldu sayemde seviyorum ama artık bizim sonumuz yok ve biliyorum ki en doğrusu bu .ama çok üzülüyorum içim kan ağlıyor resmen
Daha fazla enayi yerine konulmamakta iyi yapmışsınız ama yerinizde olsam ipin ucunu bırakmam iyi bir avukatla tayin olayının iptali için çabalarım ve asla anlaşmalı boşanmaya kalkışmam çok büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış :110:

hiç de enayi değilsin. sessiz kalsaydın öyle olurdu. öncelikle bağlı olduğunuz bakanlığa dilekçe verirsen nakil iptal olur diye biliyorum, soruşturma geçirmesi de cabası. mahkemede aynı kadınla ikinci kez olayına hiç girme yeni öğrendiğini belirt. kıza tazminat davası mutlaka aç. ayrıca eşinden de maddi- manevi tüm tazminat hakkını kullan. erken farkına vardığın için çok şanslısın. ağlayıp kendine acıyıp bi köşeye çekilmemene hayran kaldım ;)

Böyle kişilere zina davası açılabilir mi acaba? Hukukçular bilirler, maksat memuriyetleri riske girsin.

Terbiyesizler....

Bu kadar salak mıymış eşiniz telefonda ki mesajlarını silmeyecek kadar.

Bile bile lades yapmış :KK59:

MESLEKLERİNİZ NEDENİ İLE İKİNİZ DE AYRI DÜŞMÜŞSÜNÜZ..BURADA TEK SUÇLU BÜROKRASİ...

Zihniyetiniz hayranlık uyandırıcı!!!hamileyken aldatılanlarda da çocuğu suçlu görüyorsunuz sanırım.. bunkar karakter meselesi

ne alaka ya aynı şehir de yan yana olsalardı bu durum yaşanmayabilir di belki???? herkes bu şartlar da mı evleniyor? ki hamilelik örneğini veriyorsunuz

hatayı birkez görmezden gelirsen yeni hatalara kucak açmış olursun..

enayi değilsin arkadaşım,karşındaki şerefsizmiş sadece!
Bundan sonrası için allah gönlünüze göre ,hayırlısını versin ..Bu kadar çabuk meydana çıktığı içinde çok şanslısınız,allahın sevdiği kuluymuşsunuz

arkadaşlar kendimi enayi gibi hissediyorum ve hatta enayiyim.1.5 yıllık evliyiz eşimle.ben öğretmenim. biz evlendikten sonra onun ataması doğuda epeyce sıkıntılı bir yere çıktı.ben batıda gayet iyi bir yerde çalışıyorum.birbirimizi çok seviyorduk onun ataması çıktığı zaman(ataması evlendikten 6 ay sonra çıktı).işte neyse benim yanıma eş durumu istedi 1 yılını doldurduktan sonra ki eşyalarımızı filn atanma ihtimali olur eşimin birleşince alırız filn diye almamıştık.ben gayet özverili davranmıştım.neyse bu yanıma geldi ama son zamanlarda bi tuhaflık vardı hareketlerinde sanki o sevdiğim adam değil başkası.bu ara tatilde kayınvalideme gittik orada telefonunu karıştırdım bir baktım bi kızla 3 aydır yazışıyor çalıştığı okulda öğretmnemiş kız da.eşimin evli olduğunu bile bile her gün buluşmuşlar görüşmüşler birbirlerine resmen aşk mesajları atmışlar ve bi eşimin memleketindeyken yakın şehirlerde oturuyolarmış ben dışarı çıkıyorum deyip o kızla buluşmuş .ben çılgına döndüm ve otobüse binip annemlere gittim.ama çok seviyordum ve ilerde ya pişman olursam diye b sans daha verdim ve gördüm ki dün hala yazışıyorlar bu kızla.nese bunu gördükten sonra kararımdan daha da emin olarak boşanma davası açacağım haftaya.ama bu kadar sevdiğim beklediğim adam beni aldatmış.ve benim yanıma tayin isteyince öğrendim bunu.ve çok kötü hissediyorum kendimi doğudan kurtuldu sayemde seviyorum ama artık bizim sonumuz yok ve biliyorum ki en doğrusu bu .ama çok üzülüyorum içim kan ağlıyor resmen

ya ben tam anlamadım pardon da siz 1,5 yıllık evlisiniz 6 ay sonra ataması çıkıyor 3 aydır yazışıyor.. evliliğinizin son 3 ayı mı yazışıyor..yoksa 12 ay önceki yazışmaları mı yakaladınız anlamadım..

Kötü bir durum umarım kendinizi en kısa zamanda toparlarsınız.
Siz asla üzülmeyin...Sizin gibi özverili bir eşi kaybettiği için kendisi kaybetmiş belli ki..
Bundan sonra hayatınızda güzelliklerin olması dileğiyle..

Back
X