• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi enayi gibi hissediyorum

Huylu huyundan vazgecermi sans vermeniz bile hata ama insan bazen duygularina yenik dusuyor işte.Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.bence uzulmeyin hic zararin neresinden dönerseniz kardir.ya evinizi duzeniniz kursaydiniz coluk cocuk sahibi olupta sizi aldatmaya devam etseydi boyle bir durumda daha buyuk ihanet olmazmiydi.Bosverin yol yakinken gormussunuz.Demek onun niyeti sirf dogudan kurtulmakmis.Bencillik diz boyu oldu artik.herkez menfaati icin yasiyor.Üzülücek biri varsa bence bey efendi uzulsun kaybeden o oldu.

evet evliliğimizi son üç ayı yapmış canım daha bu hafta öğrendim.

canm bosandktan sonra dogu hızmetı ıcın tekrar gtmesı gerekmeyecek mı ben oyle bılıyorum sankı ?? kesınlıkle senı enayı yerıne koymus evlı oldgnu bıle bıle gorusen o kız da ayrı tıksnc ..Kısa zamanda tanıdıgın ıcın cok sanslısn allahtan cocuk vs yok..

Bir kere eş de öğretmense atandıktan üç sene sonra doğu görevini yapmak zorunda. Zaten nerdeyse iki senesi geçmiş. İlk sene doğuda olması da önemli değil. Seneye doğu görevine gider belki Hakkari olmaz ama üş senelik puanla pek de iyi yere gidemez. Konu sahibi de çok olmamış atanalı sanki eşinden en fazla iki sene önce atanmış doğu görevini nasıl yapmıyo anlamadım. Ben de 2012de atandım . Şu an eş durumundan mufım ama boşansam mesela bu senenin sonunda gönderirler hemen tercih yapmazsam. Orası da ilginç geldi hani

iksinin de allah belasnı versin. hatta bu cinslerin hepsinin belasını versin. eli değmişken erkek kısmısının pipisini, kadın olanlarının da rahmini düşürsün. amiiiin..

Benim anlamadigim sey insanlar evlenince nasil uzun süre ayri kalabiliyorlar..
Böyle evlilik nasil yürür ki zaten uzaktan uzaga?
Böyle evlilikler hic samimi gelmez bana nedense..
Konu sahibinin konusunu okuyuncada sanki kocasi maddiyat icin evlenmis gibime geliyor..altina arabada cekilmis..

Herneyse adamin ne haltlar karistirdigini ögrenmissiniz.
bence intikama bile degmez..elbet yasattiklarini yasayacaktir zaten
siz kendinizi üzmeyin
hakkinizda hayirlisi olsun

tebrik ediyorum sizi.... :KK9::KK9: evet yaşadgnz cok acı ama gösterdgnz tavır cok normal. hayatta yaşananlar ınsanlar ıcın . heran herşey olabılır . sağlam, kendini bilen bir insanmışsınız. herkes doguda zor sartlarda, bizde yapsaydık ozaman bu bahane degıl, son kurtarma denemeleri... ayrca boşanma sonrasında hemen bakanlığa gidin ve belgelendirin eski eşinzn durumunu heryere başvurun. özür durumunuzn ortadan kalktgnı belırtın, avukatnz gerekenı yapar zaten. şikayet bıle edeblrsnz kanıtlar ile, sırf oyuzden geri gider... zaten oda her yıl belgelendrmek zorunda tıpış tıpış geri gidecek malesef...

Benim anlamadigim sey insanlar evlenince nasil uzun süre ayri kalabiliyorlar..
Böyle evlilik nasil yürür ki zaten uzaktan uzaga?
Böyle evlilikler hic samimi gelmez bana nedense..
Konu sahibinin konusunu okuyuncada sanki kocasi maddiyat icin evlenmis gibime geliyor..altina arabada cekilmis..

Herneyse adamin ne haltlar karistirdigini ögrenmissiniz.
bence intikama bile degmez..elbet yasattiklarini yasayacaktir zaten
siz kendinizi üzmeyin
hakkinizda hayirlisi olsun

insanlar mecburiyetten ayrı şehırlere sabrediyor zaten, kımse fazla samımıyetten şehırleri evini barkını duzenını ayırmıyor. galıba pek hakim değilsiniz bu tur mecburiyetlık durumlara :KK14:

Allah yardimcin olsun. Gec olmadan farketmissin ya isin bir de bu tarafindan bak. Yuva bozanin yuvasi olmaz derler. Tamamen karakter meselesi, ki bu da senin kocanda yokmus. Dilerim yeni hayatin eskisinden bin Kat güzel olur. ;)

Bir kere eş de öğretmense atandıktan üç sene sonra doğu görevini yapmak zorunda. Zaten nerdeyse iki senesi geçmiş. İlk sene doğuda olması da önemli değil. Seneye doğu görevine gider belki Hakkari olmaz ama üş senelik puanla pek de iyi yere gidemez. Konu sahibi de çok olmamış atanalı sanki eşinden en fazla iki sene önce atanmış doğu görevini nasıl yapmıyo anlamadım. Ben de 2012de atandım . Şu an eş durumundan mufım ama boşansam mesela bu senenin sonunda gönderirler hemen tercih yapmazsam. Orası da ilginç geldi hani
canım ben batıdayım iyi bi ilin köyünde zorunlu hizmet yapıyorum

tamamen merakımdan soruyorum, bunun için kişinin gmailinin akıllı telefonuna tanımlı olması mı gerekiyor?
Bi de bu ayaralar gmailden mi yapılıyor?
evet canım gmali telde hep açık bilgisayarı bozulmuştu tüm işlerini telden hallediyodu kendisi.gmailde hesap geçmişi konum geçmişi filn vardı ordan öğrendim yani anlayacağınız telin kurcalanmadık yeri kalmadı

ben de bir boşanma eşiğindeyim sevdiğim insan çok değişti bana haketmediğim şeyler yapıyor..içim kaldırmıyo ayrılmaya ama böylesine bi insanla da nasıl hayatımı sürdürcem bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun..:(

MESLEKLERİNİZ NEDENİ İLE İKİNİZ DE AYRI DÜŞMÜŞSÜNÜZ..BURADA TEK SUÇLU BÜROKRASİ...
bürokrasi mi ? Insanlar sadece meslekleri yuzunden ayri kalmiyorlar dunyanin binbir turlu hali var.Bu karsisindaki adamin karaktersizligidir.O zaman esimizle hic ayri kalamiycakmiyiz.Allah korusun annem babam rahatsizlandi memlekete gittim diyelim 1 ay kalmak zorunda kaldim o zaman senin sucun yanliz biraktin mi diyceksiniz yada birbirlerinden ayri kalan tum ciftler sizin teorinize gore birbirlerini aldatmalilar boyle bir sey kabullenmek mumkun degil.Ayrica bu adamin icinde varsa yanindaykende yapar tum aldatmalar uzakliktan mi kaynakli ?

Bence hiç üzülme ilahi adalet diye birşey var... Yaşamayan bilmez tanı ki biz sadece konuşuyoruz ama bir söz vardır Aglayanin mali gulene yaramaz yahut yuva yikanin yuvası olmaz diye... Er geç pişman olacaklardır onların da canı yanacaktir Allah en güzel vekildir...

bürokrasi mi ? Insanlar sadece meslekleri yuzunden ayri kalmiyorlar dunyanin binbir turlu hali var.Bu karsisindaki adamin karaktersizligidir.O zaman esimizle hic ayri kalamiycakmiyiz.Allah korusun annem babam rahatsizlandi memlekete gittim diyelim 1 ay kalmak zorunda kaldim o zaman senin sucun yanliz biraktin mi diyceksiniz yada birbirlerinden ayri kalan tum ciftler sizin teorinize gore birbirlerini aldatmalilar boyle bir sey kabullenmek mumkun degil.Ayrica bu adamin icinde varsa yanindaykende yapar tum aldatmalar uzakliktan mi kaynakli ?

ne alakası var ya ne alakası var. bunlar evlenmiş en başta ayrı kalmışlar.sonradan çıkan bir durum değil 1-2 aylık mevzu da değil

Yazık, çok yazık. Gerçekten çok üzüldüm, ne kadar iyi niyetlisin. Hiç durma, bir an önce o adamın soyadından kurtul canım.

Back
X