Kendimi enayi gibi hissediyorum

sinirlenmek yada yaptırım yapmaya çalışmak yerine daha sakin ve ılımlı konuşsan belki eşin anlayacaktır.
3 sene boyunca o kadar çok konuştum ki.. Adam anlamıyor, ben ailemden para mı saklayayım diyor.. İstediklerin de tabiki de vereceğim diyor.. Yani ne yapacağımı inan bilmiyorum. Dün de kayınpeder kayınım için isteyince, gözüm döndü.. Affedersiniz ama kendimi mal gibi hissettim.

yatırım yapın ev yada araba almayı deneyin böylelikle eşiniz parasının gideceği yerden emin olup vermez.

eğer bunu yapabilirseniz kurtulursunuz ama yaptırmazlar. ben maaşımı ev kredisine yatırcaktımki duydular ayağa kalktılar, tabi ben o zamanlar uyuyomuşum, duygusalım, acemiyim,
doğru gibi görünüyor ama ailesi karşı çıkar. kimseye duyurmadan yapabilirseniz olur ama bir sakınca var, eşin borcun altında ezilirse aranız bozulur, senin yüzünden oldu der sana cephe alır. maaşının küçük bir kısmını belki ama o da zor başka sakıncaları var.

yatırım yapın ev yada araba almayı deneyin böylelikle eşiniz parasının gideceği yerden emin olup vermez.
olmaz, adamı kontrol altında tutuyorlardır, o aileler ne uyanıktır sen bilmezsin. şuan kocasının gözü açılmamış ne desen anlamaz, hatta sana cephe alır, ailemle aramı bozmak istiyorsuna gider, para benim değilmi istediğimi yaparım , hatta hatta sen karışma bu işlere gider.

Yazın bir ev buldum, fiyatı çok çok uygun bir evdi. Yüksek giriş ve küçüktü. Ben çok ısrar ettim eşime alalım diye. Beyefendi beğenmedi. Neymişmiş ailesine ne söyleyecekmiş. Sonrada dedi, yok eski ev, yok küçük.. Dedim tamam şimdi alalım bu evi borcu bitsin. Daha güzelini alırız dediysem de ikna edememiştim o zaman.. Ben 8 aydır işsizim de kendi mesleğimi yapmak için işsiz kaldım. Gerekirse, kasiyerlikte yaparım, satış elemanlığı da yaparım.. Her türlü iş bulurum. Ama işte iş eşimde bitiyor. Şu bir gerçek ki borçsuz hiçbir şey olmuyor.
Bu arada eşinin ailesi neden ev kredisi çekmenize karşı çıktılar?

Pess yanii, seninkilerin öz olduğuna eminmisin? Naptılar 200 bin liranı? Bir senedir hiç mi utanıp, pişman olup aramadılar?

Konu sahibi sizden istenen meblağ ne kadar?

neden olacak kendi hortumları kesilmesin diye
eşimin ailesi değil benim kendi ailem, eşimin ailesi kocamdan bir kuruş dahi almamıştır.
benimkiler pislik çıktı, benim boşanmamın bir nedenide bu soygundur. kocamla aram açıldı. sonra verirler dedim adamı ikna ettim. aptal gibi

Maalesef eşim gönderecek, neymiş babası için gönderecekmiş. Beni bencillikle suçluyor.. Sizce bugünden sonra nasıl tavır almalıyım eşime.. Nasıl davranmalıyım, ne yapmalıyım..
canım çalışıyor musun sen
çalışıyorsan hemen banka hesabı aç oraya yatır verme para falan
yetişebiliyosa evine de babasına da yetişsin

Ayy zor zor yaa.. Aile aile değil sanki, düşman.. Çok zor yaa.. Hem seni maddi olarak sömürmüşler.. Birde aile saadetini bozmuşlar.. Arkadaşım ne zor günler atlatmışsın..

canım çalışıyor musun sen
çalışıyorsan hemen banka hesabı aç oraya yatır verme para falan
yetişebiliyosa evine de babasına da yetişsin
Ben şuanda çalışmıyorum.. Zaten bütün yük eşimin yüzerinde.. Eşim memur, malum ay sonu yaklaşıyor.. Babasına para göndermek için avans çekecekmiş.. Ne diyeyim.. Benim kendi hesabım yok , ortak hesabımız vardı.. Ama bu hesapları ayırmanın zamanı gelmiş gibi..

Pess yanii, seninkilerin öz olduğuna eminmisin? Naptılar 200 bin liranı? Bir senedir hiç mi utanıp, pişman olup aramadılar?

Konu sahibi sizden istenen meblağ ne kadar?
borcumuz var dediler, birşey alma dediler, önce güzellikle başladı, bayağı verdim 60bin kadar. sonra artık veremicem dedim, bu defa yüzsüzleştiler, vermek zorundasın dediler, onu dediler bunu dediler, yedirdik içirdik okuttuk dediler, sana para gönderelim diye biz çorba içtik dediler, sinirlendim gittim soluğu bankada aldım, banka müdürünün yanına çıktım, tüm kredi limitimi kullanmak istiyorum dedim. ağlıyordum bir taraftan, baktılar 100bin verebiliriz dediler, 80 bin aldım verdim bunlara faizi falan toplam 200bin işte, lanet olsun, hala daha ufak tefek ödüyorum, eşimlede boşandım. körmüşüm. bu aile dediklerim anne baba işte öyle bir oyuna getirdiler ki, şimdi 2 evleri 50bin tl arabaları var. bende kalan boşanmışım ve hiçbirşeyim yok.

Yazık yaa.. Resmen evliliğini ve seni bitirmişler.. Bunlara ana baba demeye bin şahit lazım.. Yukarıda Allah var, elbet çıkar bunların hesabı bir gün.. Sen gönlünü ferah tut..

Yazık yaa.. Resmen evliliğini ve seni bitirmişler.. Bunlara ana baba demeye bin şahit lazım.. Yukarıda Allah var, elbet çıkar bunların hesabı bir gün.. Sen gönlünü ferah tut..
eşim çok defa demişti bana, verme bunlar seni sömürüyor, göremiyorsun. borçlarını bitirdin hala ne istiyorlar diyordu. adama sen karışma para benim değilmi, evi sen geçindirmek zorundasın ben değil diye terslerdim. paracı bir adam değildi karışmazdı fazla, ben senin gözünü açmaya çalışıyorum derdi. sonuç ortada

Canım çok üzüldüm; hayır bir de borca sokmuşlar, en azından o kısmına yardımcı olsalardı. Tam bir birlerini bulmuş bunlar. Başka kardeşiniz var mı? Üç günlük yalan dünya...o evler bakalım eninde sonunda kime nasip olacak.
İnşallah bundan sonra sizi gerçekten seven insanlar çevrenizde olur. Mutlu, huzurlu bir gelecek dilerim.

Ayy eşinin söylediklerini, ben eşime söylüyorum.. Çok çok zor arkadaşım.. Bu aileleri de anlamakta zorluk çekiyorum.. Doğurmakla, okula göndermekle, cebine para koymakla analık babalık olmuyor.. Ailenin senin için söylediklerini kayınvalidem eşime söylüyor.. Demek ki aynı kafa. Aynı düşünce tarzı..

M miss_funda arkadaşım umarım iyi, güzel, umut ve huzur dolu bir hayat seni bekler.. karşına da seni gönülden sevecek bir hayat arkadaşın çıkar.
en son geçen sene kavgada vermeseydin deyip çıktılar işin içinden. parayı isterken yemin ederim ki hep geri vericez diye söz verdiler. vericez kızım dediler. sen gönlünü ferah tut dediler, biz senin arkandayız dediler. borçtan kurtulalım hemen geri vericez dediler. sen üzülme dediler. aybaşlarında, maaş günü sabah başlarlardı aramaya , hal hatır sormaya. havalara uçuyordum o günlerde, ailem yanımda, mutluyum, parada neymiş derdim. zaten ihtiyacım yok, ha bende durmuş ha ailemde, nasılsa vericekler sözde verdiler derdim. aptalım ben aptallllllllllllllllllll

oglunu zengin edemiyorum de siz varsınız de bigün

ne desem bilemedim şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…