• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi değiştirmek istiyorum

Merhaba bende cektim esimin ailesinden ve sonunda cok agir post partum gecirdim cocugum 3 yasinda daha yeni yeni kendime geliyorum. Benden tavsiye mesafe vede caninizi sikan birseyler soyluyorlarsa catir catir cevap verin. Saygi yoksa esiniz bile viz gelsin.

Ben yeni evliyim eşimin ailesinin tavırları psikoloji mi çok etkiliyor
onlar sana alıscak zamanla sen onlara. tabıkı cok alakasız hıc taımadıgın ortama gırıyosun dan dıye kolay mı degıl ama hepımız o yoldan gectık. bıraz dınlememeye calıs. cok abartırlarsa ılerleyen zamanlarda tepkını koyarsın. sımdı ara bozmanın bı mantıgı yok yenı gelın olunca bı laf etsen 5 olur

Yok ben bilmediğim için sordum canım.
ben obsesyonları başka bişey olarak biliyorum da o yüzden belki ben yanlış biliyorum.
bu aada bu kafanda sürekli geçirdiğin şeyler kayınvalidenin söylediği şeyler falan mı
Ablaları abileri annesi benle yaşıt yiyenleri bile hepsi birlik olup ezmeye çalışıyor neler neler ya

Merhaba bende cektim esimin ailesinden ve sonunda cok agir post partum gecirdim cocugum 3 yasinda daha yeni yeni kendime geliyorum. Benden tavsiye mesafe vede caninizi sikan birseyler soyluyorlarsa catir catir cevap verin. Saygi yoksa esiniz bile viz gelsin.
Pospartum Türkçe karşılığı lohusa depresyonu dimi nasıl atlattınız ilaç mı kullandınız benim de kızım 3 yaşında ben de olmuştum doğum yapınca

Pospartum Türkçe karşılığı lohusa depresyonu dimi nasıl atlattınız ilaç mı kullandınız benim de kızım 3 yaşında ben de olmuştum doğum yapınca
Ailemin yanina geldim, is buldum, arkadas cevresini genislettim, bol bol gezdim, kitap okudum, kizimi krese verdim kendime zaman ayirmak icin, esimin ailesiyle az gorusuyorum... yani size iyi gelen seyleri yapin. Tam olarak iyilesmesemde kendimi biraz daha iyi hisediyorum. Ilac baslamistim Ama devam edemedim bir turlu.

Ailemin yanina geldim, is buldum, arkadas cevresini genislettim, bol bol gezdim, kitap okudum, kizimi krese verdim kendime zaman ayirmak icin, esimin ailesiyle az gorusuyorum... yani size iyi gelen seyleri yapin. Tam olarak iyilesmesemde kendimi biraz daha iyi hisediyorum. Ilac baslamistim Ama devam edemedim bir turlu.
Ne güzel ilaçsız atlatmışsınız ağır geçirip ilaçsız atlatmak ne güzel

Kız takıntı dedim ama yine de bi doktora uzmanına sor anlamında dedim 😂neyi tekrarlıyrosun onu de bakiym sen
haaa o mana da doktor 😅😅😅😅
Bende canımı sıkan şeyleri düşünüp sürekli keşke şöyle desem böyle desem diye düşünürüm ya. Genelde kv ye 😀😅ahah
Sen abartıyorsun lafının altında saklanıyor adamı kültürdenolduğu için pek bişey demek istemiyor
Bunun kültürle ne alakası var ya. Hangi kültürden olursa olsun karşındaki insan 😒

haaa o mana da doktor 😅😅😅😅
Bende canımı sıkan şeyleri düşünüp sürekli keşke şöyle desem böyle desem diye düşünürüm ya. Genelde kv ye 😀😅ahah

Bunun kültürle ne alakası var ya. Hangi kültürden olursa olsun karşındaki insan 😒
Aman sen de onu mu takcan salla gitsin 😂eskiden ne takardım

Back