• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi değiştirmek istiyorum

Ecolina1995

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
150
44
13
Arkadaşlar selam tekrardan ;
Ben herşeyi kafama çok takan biriyim herkesin laf sokmaları canımı çok acıtıyor iyi davrandığım halde insanlar beni çok ezmeye çalışıyor anksiyete ve panik atağım var çok değil ama birde obsesif ve kompülsif olduğumu düşünüyorum

Ben herşeyi kafama çok takan biriyim herkesin laf sokmaları canımı çok acıtıyor iyi davrandığım halde insanlar beni çok ezmeye çalışıyor anksiyete ve panik atağım var çok değil ama birde obsesif ve kompülsif olduğumu düşünüyorum
hemen kendıne tanı koyma. ugras bul . kafanı onla mesgul et. zamanla degısıyorsun boyle bıle.

Ama bak gerçekten aşırı takıntılıyım söylenilen sözleri 100 kere beynimden geçiriyorum
Yok ben bilmediğim için sordum canım.
ben obsesyonları başka bişey olarak biliyorum da o yüzden belki ben yanlış biliyorum.
bu aada bu kafanda sürekli geçirdiğin şeyler kayınvalidenin söylediği şeyler falan mı

Etkilemez mi yıllar önce yaptıkları tavırlar psikolojimi etkiledi şimdi hastayım hastalığımın sebebi geçmişte bana yaptıkları şimdi bin iyi olsunlar doktor doktor geziyorum
Çok üzüldüm inanın aynı durum bendede var şuan 100 kere düşünüyorum dediklerini insanlarla derdimi paylaşıyorum sen napmışsındır kimbilir yada insanların dedikodusunu yaptığımı düşünüp anlattığım dertleri hemen gidip onlara söylüyorlar

Benden sana tavsiye takma takarsan 10 yıl sonraki ben gibi olursun kimse için değmez bu hayatta ye iç gez
Ona bile karışıyorlar laf ediyorlar güneydoğulu Kürt bi aileye gelin gittim bende Arnavut ve İstanbul’un yerlisiyim çok sinirlerim gerildi

Çok üzüldüm inanın aynı durum bendede var şuan 100 kere düşünüyorum dediklerini insanlarla derdimi paylaşıyorum sen napmışsındır kimbilir yada insanların dedikodusunu yaptığımı düşünüp anlattığım dertleri hemen gidip onlara söylüyorlar
Şimdiki aklım olsa asla takmazdım olan bana oldu panikatak anksiyete okb ne ararsan var hayat senin hayatın canınızı mı sıkıyorlar silin gitsin sağlıktan değerli bişey yok hayatta

Onlarla neden paylaşım yapıyorsunuz ki öğrenmişsiniz münasebeti kesin selam selam

Canım bunun için tabi ki bir destek almanız gerekiyor burdan ancak tavsiye verebiliriz ama doktor size faydalı olacaktır..

Bana göre herkes en değerli olan şeyin kendisi olduğunu, birilerinin dediklerinin ya da diyeceklerinin hiç de önemli olmadığını, canı ne istiyorsa (saygı boyutunu aşmadan) onu yapması gerektiğini, başkaları için değil kendimiz için yaşamamız gerektiğini anladığımız an herkes çok mutlu olacak aslında...

hatır için bile bile kendinizi üzmeyin sizin psikolojiniz daha önemli bence

Kendinize tanı koymayın önce . Sadece bazı aileler tuhaf olduğu için insan ister istemez takıyor bunu obsesif kompulsif bozukluğa yormayın . Önce bir psikiyatri uzmanına görünün . İçinizde herşeyi bastirmayin söylemek istediğinizi direkt söyleyin asiraya kasmamak kaydıyla ki eşinizin ailesi diye diyorum .

Yahu biri bana cvap versin. Sürekli kafaya bişeyi takıp tekrarlamak bi hastalık mı

Back