kendimi çok mutsuz hissediyorum :((

canım bende sezeryan oldum dikişlerden ne spor yaptım nede korse giyebildim ama ortalama 1 yılı falan doldurunca karın kendi kendini toparlıyor merak etme.çünkü rahim küçücükken hamilelikte koskocaman oluyor tabi eski halinide alması zaman alıyor.6.aydan sonra dikişlerin ağrımaz hiç sen birazda egzersizle destekleyebilirsen bebiş 1 yasındayken fıstık gibi olursun

ınşallah verebilirim canım. Senin halinde ne var ki 58 kilo olsam göbek atarım :)) Ben evlendiğimde 54 kiloydum ama bu işe başladım kilolar aldı başını gitti. Geçen sene ocak gibi 63 kiloydum diyetisyene gidip 58 e düşmüştüm. Sonra bıraktım hamile kaldığımı öğrendiğimde 60 kilo idim. Yoyo gibi mübarek ver ver al. Sen bikini giymekten bahsediyorsun benim için bikini değil mayo bile hayal her tarafım çatlak iğrenç görünüyor. Kocamdan da uzak duruyorum bu yüzden görmesin beni öyle. O benimle tanıştığımda 49 kilo bir çıtırdım, evlendi 54 kiloydum yine idare ederdi şimdi 74 kilo adam da haklı yanii napsınn.

bende sezeryan oldum kizlar su an kizim 4 yasinda daha cok yenisiniz eger eskiden beri olan bi obezite sorununuz metabolizma yavasliginiz yoksa hepsi gidiyo o kilolarin hic korkmayin bende 22 kilo aldim ama suan 52 yim bi ara 50 ye kadr dustum karnim yok gibi ustelik diyet felanda hic yapmadim . cocuk buyudukce sorunlari artiyo,farklilasiyo onceleri tek derdimiz mama alt islatmasi,gaz felan simdi anne bu kiyafe,t anne tokami tak anne arkadasim gelcek kurabiye yapalim:)))))))))))))))))))) uzayip gidiyo

cnm ne var özenecek hepimiz öyle ya da böyle doğurduk işte....
salma kendini sakın çok yanlışşşş
elinden geleni yap
ben oğlanı uyuttukça gece yatmadan önce yaptım hareketleri hep beş dk sürüyor zatenn
valla ben de en son kaçla gittim bilemem son onbeş gün ben de tartılmadıydım:) benim doğumdan çıkınca kilom 62ydi bir hafta sonra da 60 a düşmüştü sonra her ay yavaş yavaş bir kilo vere vere bu hale geldim işte. ama çok abartmamak lazım yemeyi hele tatlının bir faydası yok sadece cnm isterse yiyorum süt olsun diye değil
senin kocanı da dövesim geldi haaa ne demek cnm ooo hiç bir kadının kilosuna laf edilir mi sanki keyfinden aldın onca kiloyu ona dünyalar tatlısı bir melek hediye ettin daha ne istiyorr bence takma kafanı rahat ol biliyorum hiçbi zaman eski günlerimize dönemiycez ama gene de güzel olmak elimizde

bence verirsin herkes veriyor sadece zaman lazım şekerim kocandan da uzak durma aranı soğutma bence ben mutlaka sarılır öperim kocamı eve gelince yoksa kendimizi iyice yalnızlaştırmış oluruz bi tek konuşacak o var hayatımızda yani yetişkin olarak:) çatlaklar da keyfi olmadı heralde kremler var kk da çatlaklar için açılmış topikler var bi bak oralara ama çatlak da olsa giy mayonu ünlülerde bile var çatlak ama takıyorlar mı giyiyorlar miniyi mayoyu bi biz takıyoruz zaten! mankenler bile defileye çıkıyor heryerleri çatlak bide doğurmamışlar bile daha... bizim mazeretimiz var hayatım... hiç de haklı değil sanki kocan evlendiğin gibi mi kaldı valla benimki de benle kilo aldı:) kendine haksızlık etmeee kızdırma kafamı uleyn:)

he şekerim bu arada; yeni bi şey deniyorum bomba gibi olcak sanırım süt için:
biraz bulguru sıcak suda beklettim içine dereotu haşlanmış mısır çörekotu tuz ve yoğurt ekledim değişik bi salata oldu az önce de lüplettm bakalım süte ne kadar etkisi olcak hepsi tek tek süt yapan şeyler ya bi araya gelince etkileri nolcak merak ediyorum ayrı ayrı yemekten iyidir dedim iyi etmiş miyim innukcum:)

canım, benim karnımda çatlak falan olmadı çok şükür.ama eşinin sana karşı tavırları ondan uzak durmandan kaynaklanıyor olabilir.daha öncede söylemiştim bütün gün çocukla uğraş kendine bakamazsın bide adam işten gelince ilgi göstermezsin haliyle adam uzaklasır böylece.kiloluyum diye kendini salma yakısan ve çekici gösteren kıyafetler mutlaka vardır.bide eşinden kaçacağına loş ışıkta romantik ortam yaratırsan çatlakların göze batmaz sanırım böylece kendini güvende hissedersin.en azından fazla kilolarını verene kadar böyle idare edersin.zaten eşinin çatlaklarına çok takacağını sanmam çünkü onun bebeği sayesinde oldu böyle.

Ay haklısınız bende elimden geleni yapıyorum ama bi yere kadar işte ( Eşimin bu herzamanki hali ondan uzak duruyorum diye yapmıyor hamurunda var. Aramızda iletişimsizlik yok çok şükür ama eskisi gibide değiliz yani. Akşam o eve geldiğinde benim pilim bitmiş oluyor o da yorgun geliyor haliyle. Zor bir süreç alışacağız mecburen. Yarın annem geliyor biraz daha toparlarım o gelince inşallah.

Hanimlar sizlerin yorumlarini okuyunca halime sukur ettim
Benim 3. bebegim . 1. ve 2. bu kadar zorlandigimi, mutsuz oldugumu hiç hatirlamiyorum.

Ha zorlanmiyoruyom elbet zorlaniyorum bebegim hasta olunca. Aman hiiç biri hasta olmasin ben kosusturmaya kilo bile almaya raziyim.

Allah kuzucuklarimiza saglikli omurler versin nins

Şuan 74 kiloyum doğum yapalı 4 ay oldu. Ama kocaman bir göbeğim var. Hakikaten böyle 5-6 aylık hamile gibi duruyor ((

canıım bebeğin daha 4 aylık nereye işe gidiyosun bir tanemm yaa...
boşver hamile görsünler ne olacak...sen güzel yavrunla mutlusun yaa ...tv de satılan korseler varya ben ondan kullanıyordum hep bayağı ince gösteriyor bir tane iste de göndersinler göbeğini de indiriyor poponunda kaldırıyor va 2 beden ince görünüyorsun kullana kullana da sıklaşıyorsun ....bebeğin çok küçük işe başlarsan daha mutsuz olursun benden söylemesi tatlıım ...

canım mecburen başlayacağım işe.. çünkü devletimiz saolsun hakkım olan doğum parasının üzerine yattı. hiçbirşey planladığımız gibi gitmedi masrafımız çok. Bebek var hiç bişeden kısamıyorsun. ekonomik durumumuz giderek kötüleşiyor. o yüzden başlamam lazım artık. biliyorum mutlu olmayacağım ama bebişim için böyle olmak zorunda.....

canım bak ne güzel bebişin olmuş allah bagıslasın niye canın sıkılıyo ki keşke benimde hayırlısıyla bebişim olsada mutluluktan ucsak kocişimle...nolur rahat ol canımcımm

doğum parasını üstüne nasıl yattı 4 ay maaşın yüzde 70 i alınacak ya onu mu söylüyorsun??? :gitme:

çalışınca ben çalışıyorum fazla bir kar göremiyorum aslına bakarsan kuaför dü sıkılıyorum kıyafetlerden habire kıyafet alıyorsun ayakkabı alıyorsun aa vitrinde görünce istiyor insan..evde oturmak daha karli inan..bebeğin az daha büyüsün bence idare etmeye çalış..

bize doğum parasını ödemişlerdi canım biraz geç verebilirler bu normal.sanırım sıraya koyuyolar.tabi senin evraklarla ilgili bir problemin olmadıysa.

giyim konusunda bende çok süslüyüm ya maaleseflmaz: gerçekten çok masraf oluyo:kedi:hem bence çalışmaklada alakası yok bunun çünkü ben bırakın çalışmayı eşimin işi nedeniyle şuan doğunun ücra bir ilçesinde yaşıyorum.burada öyle mağaza falan yok.ama işte insanın içinde varsa süslülük şartlar ne olursa olsun alışveriş yapıyor:))internetten kozmetik, giyim,kişisel bakım ürünleri herşeyi alıyorum.bilindik markalar olunca problem yasamıyom diye habire eşime masraf çıkarıyomklava:

doğum parasını üstüne nasıl yattı 4 ay maaşın yüzde 70 i alınacak ya onu mu söylüyorsun??? :gitme:

Evet canım onu söylüyorum maalesef. Talihsizlik olacakya eylülde istanbuldaki sel baskınından iş yerin etkilendi bana ücretsiz izin verdiler işe gitmedim o dönem. Sonra da doğum iznine çıktım 34. haftamda. 16 hafta bitipte doğum izni paramı almak için ssk ya başvurduğumda ücretsiz izinden doğum iznine çıktığım için doğum izni paramı alamayacağımı söylediler. Ben nerden bileceksem böyle bir kural olduğunu. İnsan kaynak larının söylemesi lazımmış. Şimdi 3 aydır bunun için uğraşıyorum. İş yerimde o tarihte insan kaynakları yoktu daha doğrusu şirket yoktu olsa ben çalışcaktım zaten 37. haftaya kadar. Şimdi iş yerim olayı çözmeye çalışıyor. Bakalım çıkabilirlerse işin içinden SSK sürekli işi yokuşa sürüyor. Çalışma olayına gelince ben kendime zaten normaldede çok harcama yapamıyorum. Kendim için çalışmıyorum yani. istanbul şartları hayat zor. İki maaş ancak geçiniyoruz. Evlilikten kalan borçlar üstüne birde bebek masrafları birde 5 aydır ben maaş alamıyorum. Maddiyat kötü yani...

ayy içime fenalık çöktü kafamçokkarıştı
Kızlar yaşadıklarınızın aynını bende yaşamıştım, eşim hiç bir şeye yardım etmezdi ve ben bocaladıkça bide üstüne sen bu çocuğa bakamıyorsun derdi, kendinle aynı duyguları taşımayan bir adamla yaşamak ne kadar ağır geliyor, bebeği kendime doğurmuşum gibi hissediyordum hep.....
ve bu durumun üzerinden 6 yıl geçti, kızım büyüdü... şimdi ben 2. bebeği deli gibi istiyorum....... sizin bu yazdıklarınızı okuyunca eski günlerim aklıma geldi... ve eminim bebeğim olsa eşim yine aynı vicdansız hallerine bürünecek...:1ninca: ayy ne yapayım ben... bir şey deyin.......... başıma neler geleceğini bilerek cahillik mi ediyorum bebek istemekle........ ama kızım kardeşsiz mi kalsın bilmiyorumkismile

boşver doğur bir tane daha kızında kardesiyle birlikte büyüsün bence.kızına nasıl baktıysan onada bakarsın canım ya :ecrin_bebek:hem ablasıda bayağı büyümüş olur sana yardım bile ederyerimseniben ama eşinde bebeği çok istiyorsa önce ona ilk çocukta yaptıklarını unutmadım ikincisindede aynı şeyleri yaşatacaksan hiç doğurmayim diye göz dağı vermeyi unutmakötükedihüso

ya kadınlar nekadar fedakar dimiii kendine zaman ayıramadıgın için mutsuzsun canım..

bebek daha küçük hani annen kayınvaliden baksa desem ama 3 aylıkmış sana ihtiyaç halinde bu durumda biraz daha sabretip 1 yaşına gelince kendine zaman ayır eşinede tabiiii. hamileleikde zorr dogumdan sonraki ozamn dilimide kolaylık versinr,raabim

şekerim tek bakmak zor çocuğa ama kardeşte lazım yap bence erkekler büyüdükçe daha farkında oluyorlar çocukların 2,kızımı doğurunca eşim yaaa bu daha başka geliyor bana dedi dedelik duyguları geliyor heralde olgunlaşıyorlar ...ben hiç zorlanmadım attım attım gittim gezmelere ..eşim hep derdi beraber gezince çocuk huysuzlanırdı al arbayı al buda para gez dolaş gel derdi ama tekde gezilmiyor kiii ''haftasonu herkes eşiyle sen dul karı gibi oda hoşuma gitmezdi ama yine de gezerdim..kuaföre giderdim bazen de derdim hadi pikniğe gidelim atardık orda bebeği hamağa ooooh biz etlerimizi yiyene kadar uyanmazdı...ama tek çocuk bakmak gerçekten zor olur haftaiçi zorlanırdım ben hep... kafamçokkarıştı

innuk şimdi uçağa atlayacağım geleceğim alacağım bebeğini git gez gel dolaş hava al gel diyeceğim bu kadar sıkılma be şekerim ...ALLAHIM büyük sen bebeğine baktıkça ALLAH EMİN OL DAHA BAKAR YÜZÜNE...dualrı eksik etme hep dua et...bir çıkış kapısı bulur rabbim sana ama bebğin küçük ne olur sıkılmadan bak... olumunekankayizsmile acaba 3 ay sonra bende aynı konuyu açar mıyım kii??? sıkıldım bunaldım diye..ama ben bir bağırıyorum bizimkine ....adam dört dönüyor aman ne olur bağırma deyip herşeyi yapıyor bebeğin altını bile temizler..innuk sen çok sessizsin heralde send e bir soprano patlat benim gibi adam korkudan dört dönsüün alkisalkisalkis :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…