• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi çok mutsuz hissediyorum :((

boşver doğur bir tane daha kızında kardesiyle birlikte büyüsün bence.kızına nasıl baktıysan onada bakarsın canım ya :ecrin_bebek:hem ablasıda bayağı büyümüş olur sana yardım bile ederyerimseniben ama eşinde bebeği çok istiyorsa önce ona ilk çocukta yaptıklarını unutmadım ikincisindede aynı şeyleri yaşatacaksan hiç doğurmayim diye göz dağı vermeyi unutmakötükedihüso

sağol arkadaşım... ama öyle bi pazarlığa kalksam eşimin diyeceği laf "sen bilirsin" olur... öyyyle ruhsuz davranır yani.. duygularını belli etmez....:1closedeyes:

şekerim tek bakmak zor çocuğa ama kardeşte lazım yap bence erkekler büyüdükçe daha farkında oluyorlar çocukların 2,kızımı doğurunca eşim yaaa bu daha başka geliyor bana dedi dedelik duyguları geliyor heralde olgunlaşıyorlar ...ben hiç zorlanmadım attım attım gittim gezmelere ..eşim hep derdi beraber gezince çocuk huysuzlanırdı al arbayı al buda para gez dolaş gel derdi ama tekde gezilmiyor kiii ''haftasonu herkes eşiyle sen dul karı gibi oda hoşuma gitmezdi ama yine de gezerdim..kuaföre giderdim bazen de derdim hadi pikniğe gidelim atardık orda bebeği hamağa ooooh biz etlerimizi yiyene kadar uyanmazdı...ama tek çocuk bakmak gerçekten zor olur haftaiçi zorlanırdım ben hep... kafamçokkarıştı

çok güldüm ya alemsin. dedelik duyguları geliyor hee..delikafadulden
İnşaAllah gelsin artık dedelik mi gelir babalık mı gelir bilemem.. ama biri gelsinde mutlu mutlu büyütelim.. 3 günlük ömrümüzü stresle kaprisle geçiriyoruz.. yetti gari....:lepi:

çok güldüm ya alemsin. dedelik duyguları geliyor hee..delikafadulden
İnşaAllah gelsin artık dedelik mi gelir babalık mı gelir bilemem.. ama biri gelsinde mutlu mutlu büyütelim.. 3 günlük ömrümüzü stresle kaprisle geçiriyoruz.. yetti gari....:lepi:

torun daha çok sevilir yaa ondan yazdım öyle...

arkadaşlar bebeğe bakmaktan değil de onu öle yap bunu böle yap demelerinden çok sıkıldım.. onu çıkar ince, bunu giydirme kalın.. bebeği fazla sarma isilik olur..sallayarak uyutma alışır. kucağa alma ona da alışır.. of ki ne offfffff... kimi görsem mutlaka bişey sölüyo... he he diorum geçiorum bende napim yaa..

pamukkannesi sanki 40 yıldır çocuk bakıyomuş gibi davran başkalarının yanında çok işine yarar gerçekten.veya büyüklerin yanında biraz bilmiş takıl mesela ek gıdaya geçtinmi bilmiyorum ama beslenmesi için klasik bir şey önerirlerse büyükler aa olmaz sabah protein ağırlıklı besledim şimdi daha çok vitamin ve karbonhidrata ağırlık vermeliyim gibi şeyler söyle.o zaman biz eskiler bunları bilmeyiz düşüncesi doğar onlarda diğer konulardada buna benzer şeyler yap o zaman cesret edip karışamazlar göreceksin

valla kayınvalidemgile gitmeye korkuyorum.. ayy hapşırdu hasta mı? ayy öksürdü grip mi.. daha neler neler.. maviş tavsiyelerin için saol.. denicem

umarım işine yarar:)ha bu arada bazı büyükler amaaan bizim zamanımızda hiç böyle şeyler yoktu ,sanki sizi biz büyütmedikmi birşeymi oldu sanki diyebilirler.biz öyle büyüyemedik diye çocuklarımızıdamı böyle büyütelim ?artık aileler daha bilinçli zaten ileride daha sağlıklı bireyler yetiştirebilmek için tıpta bunu söylüyor gibi bişeyler söylersen birdahada hayatta karışamazlar şekerim.

innuk şimdi uçağa atlayacağım geleceğim alacağım bebeğini git gez gel dolaş hava al gel diyeceğim bu kadar sıkılma be şekerim ...ALLAHIM büyük sen bebeğine baktıkça ALLAH EMİN OL DAHA BAKAR YÜZÜNE...dualrı eksik etme hep dua et...bir çıkış kapısı bulur rabbim sana ama bebğin küçük ne olur sıkılmadan bak... olumunekankayizsmile acaba 3 ay sonra bende aynı konuyu açar mıyım kii??? sıkıldım bunaldım diye..ama ben bir bağırıyorum bizimkine ....adam dört dönüyor aman ne olur bağırma deyip herşeyi yapıyor bebeğin altını bile temizler..innuk sen çok sessizsin heralde send e bir soprano patlat benim gibi adam korkudan dört dönsüün alkisalkisalkis :mymeka:

Canımcım benim bebeğime bakmaktan yana sıkıntım yok ki bende ki eve kapanmışlığın ve parasızlığın verdiği sıkıntı birde tabi eşimden yardım göremeyince böyle olmuştu. Bak sen bağırım çağırınca eşin dört dönüyormuş. Benimkine öyle bağırcaksın oooovvv valla o bana öyle bir bağırır ki zıplatır yerimden.
Neyse ki annem geldi bir hafta oldu, 3 gün öncede işe başladım sıkıntım kalmadı sayılır maddiyatıda çözeriz yakında. Ama işte asıl içimi acıtan oğluşumdan ayrılmak oldu. Annesinin kuzusu o. Ama işte annesi çalışmak durumunda hem psikoljik hemde maddi yönden. Şimdi onu çok özlüyorum ama yinede bir yanım eksik gibi... Evde kalmak istiyor.. Ne biliiyimmm zor işte...

Arkadaşlar genelde hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.Kızım herşeyim ama hiç bişey yapamıyorum aslında aile büyüklerine çok görev düşüyor ama malesef uzaktalar şanslı değilim.Bilmiyorum saçım başım aynaya bakmak istemiyorum kimse beni anlamıyor.Kilolarda ayrı dert.Tüm gün mama hazırla uyut giydir yıka.Çok bunaldım çokkk

erintra123 canım bende senin gibi yalnız büyütüyorum kızımı.geçen yıl doğumdan yeni çıkmış biri olarak çoook zorlanıyordum.sürekli kucağımdaydı uyurken bile yanımdaydı kalkarsam uyanır ağlardı.işimi yapamazdım yemek yapamazdım kendime bakamazdım üstüne doğum kilolarının psikolojisi anlıcağın tam bunalım.ama çok şükür geççti o günler kızım 1.5 yaşında artık.tamam belki hala yaramaz ama geçen yılı düşününce çok çok iyiyim yani.mesela şuan duşumu aldım saçımı maşaladım giyindim kuşandım.kahvemi içip internete giriyorum kızım uyuyor.uyanınca onuda mutfağa götürüp birlikte yemek yapıyorum.seninki ne kadar büyük bilmiyorum ama biraz sabret elbet büyücek sende rahat edeceksin

erintra123 canım bende senin gibi yalnız büyütüyorum kızımı.geçen yıl doğumdan yeni çıkmış biri olarak çoook zorlanıyordum.sürekli kucağımdaydı uyurken bile yanımdaydı kalkarsam uyanır ağlardı.işimi yapamazdım yemek yapamazdım kendime bakamazdım üstüne doğum kilolarının psikolojisi anlıcağın tam bunalım.ama çok şükür geççti o günler kızım 1.5 yaşında artık.tamam belki hala yaramaz ama geçen yılı düşününce çok çok iyiyim yani.mesela şuan duşumu aldım saçımı maşaladım giyindim kuşandım.kahvemi içip internete giriyorum kızım uyuyor.uyanınca onuda mutfağa götürüp birlikte yemek yapıyorum.seninki ne kadar büyük bilmiyorum ama biraz sabret elbet büyücek sende rahat edeceksin[/QUOTE

Ne güzelde yazmişsın duş, maşa, giyinip kuşanmak, kahve üstüne net... Umarım bizde o günleri görürüz

Son düzenleme:
luvitancım biraz sabır inan herşey yoluna girecek sizi çok iyi anlıyorum bende.herşeyi zamana bırakın strese girmeyin o zaman daha zor geçiyor günler

bütün annelerin sorunu bu galiba,benim kızımda 8 aylık olcak nerdeyse hala ruh gibiyim,yorgunum,bitkinim doğru dürüst iş yapamıyorum iş yapsam yemek yapamıyorum,yemek yapsam iş yapamıyorum,kimse beni anlamıyor,allaha şükür kilo problemim yok hatta gün geçtikçe üzüntüden,uykusuzluktan eriyorum doğumdan önce daha kiloluydum şuan 47ye düştüm,hiç bir şeye yetmiyorumçok bunaldım yaa,işim güzelleştirmek ama bi kaşımı almaya bile elim kalkmıyo yada fırsat bulamıyorum,annelik dünyanın en güzel şeyi ama çok zormuş ikinciyi düşünemiyorum....

esmerlady arkadaş listemde eklisin ama normal mesaj yollanmıo sna özel msj yollanıo onuda ben yolluyamıyorum konuşurduk senle:)
arkadaşlar bnde aynı durumdayım:(( bi kaşımı ble aldıramıyorum iyiki kızım war ama beni en çok üzen sıkan birazda eşim.aramız hep bozuk tartışıyoruz daha yeni ewliyiz bide sene olmadı daha :((( nezaman geçecek bu zor günlerrr

Bende kendini çok mutsuz hissedenlerdenim. 6 aylık bir oğlum var anneliğin sıkıntılarını yaşıyorum bende hepniz gibi. Ama iki gündür bebeğim hasta poposunda bir iltihaplanma oluştu enjektörle aldılar. Üstüne antibiyotik ve antibakteriyel verdiler hepsini kullanıyorum . Üstelik şu havada sabah öğle akşam oturma banyosu yaptıyorum. Çok zorlanıyorum ya... Bazen banyoda ağlıyor ama mecbur oturmak zorunda. iyi olmazsa ameliyat diyorlar. Çok moralim bozuluyor bazen. Bi de el kadar bebeye dayadık antibiyotikleri napcaz bilmiyorum.

luvitan çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin kuzuya.insan böyle durumlarda varsın yaramaz olsun varsın iş güç yapamayım ama yeterki o iyi olsun diyor.merak etme canım antibiyotiği çoğu bebek kullanmak zorunda kalıyor günümüzde.zararlı ama ciddi bir yan etkisi olacağını sanmıyorum.içini ferah tut tekrar geçmiş olsun.

Bu duygunun aDI sorumluluk , insanin üzerine birazcik fazla yük geldimi mutsuzlasiyor, sanirim her dogum yapan kadin bu evreyi yasiyor, ben haftada 40 saat calisan bir bayandim.. evde o kadar nadir oluyordumki yemek yeyip yatmak icindi denebilir sadece... dogumumdan nerdeyse 4 ay sonrasina kadar evden cok az ciktim sadece doktora denebilir insan tabiki bunaliyor hep bir mutsuzluk... yarinindan umutsuzluk... her seye alinma , kendini cirkin bakimsiz hissetme bunlar yasanmasi en dogal seyler.. Benim oglumda 1,5 yasinda allaha sükür her isimi yapiyorum disariy gezmeye cikiyoruz alisverise gidiyoruz yemek yapiyoruz hatta evi o dagitiyor sonra beraber topluyoruz :)..
Bu depresif haller 1 yila kadar sürebiliyor diye okumustum. Bence biran önce aynalarla barismaya bakin ve bebeginizle bolca vakit gecirin öyle cabuk büyüyorlarki .. ve o an birdaha gelmiyor

esmerlady ben özel mesaj yollayamıyorum çünkü özel mesj yollayabilmek için toplam 50 mesaj yazmış olmam gerekli seninde profiline normal mesaj yollanmıyor.neden sadece özel mesaj yollanıyor?

mavis81 çok teşekkür ederim sağol. Bebişim iyi olsunda başka bişey istemiyorum canım benim şimdi nasılda uyuyor. Antibiyotik olunca insan korkuyor biraz ama yapacak bişey yok. hepimizin kuzucuklarına Allah sağlık versin.

Back