- Konu Sahibi kardelen_32
evet 37 haftadan önce rapor aldığın için sorun çıkarmışlar....keşke önce muhasebeciye sorsaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşver doğur bir tane daha kızında kardesiyle birlikte büyüsün bence.kızına nasıl baktıysan onada bakarsın canım ya :ecrin_bebek:hem ablasıda bayağı büyümüş olur sana yardım bile ederyerimseniben ama eşinde bebeği çok istiyorsa önce ona ilk çocukta yaptıklarını unutmadım ikincisindede aynı şeyleri yaşatacaksan hiç doğurmayim diye göz dağı vermeyi unutmakötükedihüso
şekerim tek bakmak zor çocuğa ama kardeşte lazım yap bence erkekler büyüdükçe daha farkında oluyorlar çocukların 2,kızımı doğurunca eşim yaaa bu daha başka geliyor bana dedi dedelik duyguları geliyor heralde olgunlaşıyorlar ...ben hiç zorlanmadım attım attım gittim gezmelere ..eşim hep derdi beraber gezince çocuk huysuzlanırdı al arbayı al buda para gez dolaş gel derdi ama tekde gezilmiyor kiii ''haftasonu herkes eşiyle sen dul karı gibi oda hoşuma gitmezdi ama yine de gezerdim..kuaföre giderdim bazen de derdim hadi pikniğe gidelim atardık orda bebeği hamağa ooooh biz etlerimizi yiyene kadar uyanmazdı...ama tek çocuk bakmak gerçekten zor olur haftaiçi zorlanırdım ben hep... kafamçokkarıştı
çok güldüm ya alemsin. dedelik duyguları geliyor hee..delikafadulden
İnşaAllah gelsin artık dedelik mi gelir babalık mı gelir bilemem.. ama biri gelsinde mutlu mutlu büyütelim.. 3 günlük ömrümüzü stresle kaprisle geçiriyoruz.. yetti gari....:lepi:
innuk şimdi uçağa atlayacağım geleceğim alacağım bebeğini git gez gel dolaş hava al gel diyeceğim bu kadar sıkılma be şekerim ...ALLAHIM büyük sen bebeğine baktıkça ALLAH EMİN OL DAHA BAKAR YÜZÜNE...dualrı eksik etme hep dua et...bir çıkış kapısı bulur rabbim sana ama bebğin küçük ne olur sıkılmadan bak... olumunekankayizsmile acaba 3 ay sonra bende aynı konuyu açar mıyım kii??? sıkıldım bunaldım diye..ama ben bir bağırıyorum bizimkine ....adam dört dönüyor aman ne olur bağırma deyip herşeyi yapıyor bebeğin altını bile temizler..innuk sen çok sessizsin heralde send e bir soprano patlat benim gibi adam korkudan dört dönsüün alkisalkisalkis :mymeka:
erintra123 canım bende senin gibi yalnız büyütüyorum kızımı.geçen yıl doğumdan yeni çıkmış biri olarak çoook zorlanıyordum.sürekli kucağımdaydı uyurken bile yanımdaydı kalkarsam uyanır ağlardı.işimi yapamazdım yemek yapamazdım kendime bakamazdım üstüne doğum kilolarının psikolojisi anlıcağın tam bunalım.ama çok şükür geççti o günler kızım 1.5 yaşında artık.tamam belki hala yaramaz ama geçen yılı düşününce çok çok iyiyim yani.mesela şuan duşumu aldım saçımı maşaladım giyindim kuşandım.kahvemi içip internete giriyorum kızım uyuyor.uyanınca onuda mutfağa götürüp birlikte yemek yapıyorum.seninki ne kadar büyük bilmiyorum ama biraz sabret elbet büyücek sende rahat edeceksin[/QUOTE
Ne güzelde yazmişsın duş, maşa, giyinip kuşanmak, kahve üstüne net... Umarım bizde o günleri görürüz