kendimi çok kasıyorum

ben de böyle insanların yanında zorlanıyorum kesinlikle. daha doğal rahat insanlarlayken çok rahatım. ama bazen de hiç görmeden tanışmadan aylar önce kafamda kurmaya başlıyorum
o negatiflik o soğukluk km lerce öteden yakalıyor sanki sizi dimi.

hayır böyle bir durum yaşamıyorum
Süper o zaman travmatik bir durum değil. O zaman söyle düşüneceksin karşındaki de seni ilk defa görüyor. O da senin kadar tecrübesiz olacak bu sohbette. Bu durumda eşit şarttasınız sıkıntı edilecek bir durum yok. Çocuklarla küçük bir muhabbet yeterli çünkü zoraki bir muhabbet kurmaya çalışan kişi dışardan çok belli oluyor

işte bunu yaşıyorum
çok teşekkürler tavsiyeleriniz için
Bak bir tavsiyem de şu olacak. Güncel konuları takip edin bu sayede muhakkak konuşacak ortak bir konu bulma şansınız olur.
Ve işin sonunda şu rahatlığı kendinize verin kimseyle samimi olmak zorunda değilsiniz ve kendinizi zorlamadığınızda çok daha iyi iletişim kuracaksınız

Demek ki ortamlar sana göre değil. Hoslandigin bir ortam olsa gerilmezsin. Belki o akraba buluşmasında samimi güzel bir ortam olacak hiç bir şeye gerek kalmayacak.

Çok yakınen tanıdığım bir bey de öyle. Anlattığına göre psikoloğu, seçici sosyalsin demiş çok insan seçer. Sevdikleriyle konuşur sadece. Biriyle telefon konuşması yapacaksa önceden konuşmayı aklından planlar. İçine kapanıktır. Dert anlatmaz kimseye. İçinize kapanıksınız sadece sanırım.

Anksiyete yaşıyor olabilirsiniz bende de var. Tülay Kök ve Beyhan Budak izlemenizi öneririm. Umarım geçer

buluşma/telefon konuşması öncesi provalar yapıyorum ben de. teşekkürler yorumunuz için

Reactions: Gao
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…