Kendimi çok çok kötü hissediyorum

Kendi tipi salatalığa benziyordur kesin, bu balon özgüveni nerde görsem tanırım.
Eki Görüntüle 3109196
Zamanında ekşi'de "kolunda kıl olan kadından anında soğurum, kadınlar olarak kıllarımızı almak değiliz diye gelmeyin bana" tarzı salak bir şey yazan adama sırf sinirden mesaj atıp konuşmaya başlamıştım. Sonra muhabbet ilerledi. Özellikle bariz koltuk altımdaki kıllar gözüken bir resim attım. Kol değil bakın koltuk altı. Kol kılım zaten var.

Adam bir anda 360 derece döndü, "böyle bir güzellikte kıl olsa ne olacak ki," "senin kılına kurban olurum" filan demeye başladı. G*tümün kılı oldu bir anda. Bunların hepsi böyle.

Kızım olsan bir şekilde seni hastaneye filan kapatırdım, normal değilsin.

Evet ya şuan sadece kendime kızıyor ve şunları yazdığıma utanıyorum
O gerzek ergene değil kendi kafana üzülmen ve düşünmen lazım, benim niye böyle bir kafam var diye. Yüzüne kalıcı zarar verdiğinin farkında mısın? İz kalacak. 30 yaşındaki halin eğer aklı başına gelirse şimdiki haline çok küfür edecek muhtemelen.

Bu ne yaa satisa mi cikariliyorsun? Bir insanin en yakin arkadasina bile sevdigi insan icin tipine oylama yaptirmasi son derece basit asagilik bir davranis. Manavdan meyve sebze aliyor sanki. Insan kendisi sevmeli ,kimseye tip onaylatmamali.
Siz niye komplekse giriyorsunuz onlar kim?Sizin degeriniz onuruz kendi sayginliginiza kim dil uzatabilir. Biraz kendinizi sevin lutfen, elaleme her turlu degeri verip ozen gosteriyoruz da ya kendimiz?Nasil kiyabiliyoruz. Inanin insana en yakin olan kisi yine kendisi. Ama onu da kendimiz katlediyoruz.

Ya Allah aşkına, en basit bir konuda bile kendi fikri olmayıp düşüncelerini başka insanlarınkiyle şekillendiren ve özelinize saygısızlık, bu vesileyle de kişilik hakkınızı ihlal etmiş birisi yüzünden kendinizi hırpalamayın. Kendinize, tüm kusurlarına rağmen kendini dev aynasında gören bir mahlukun gözleriyle bakmayın.

Yani sevgiliniz bunu satsam kaç eder diye adamın tekine sizin fotografınızı mı göstermiş? Ve siz de bu yüzden yüzünüzü mü parçalamak istiyorsunuz? e adam 10 deseydi sorun yoktu öylemi? Hani sevgilimi parçalamak istiyorum deseniz daha Mantıklı gelirdi resmen p.k affedersiniz.

verilmis sadakan varmis onunla bir hayatin olsaydi seni hergün asagilar butun duygularini yerle bir ederdi üstelik hergün sevinmen lazimki gereksiz insandan kurtuldun kendini sev sükür et nice kasi gözü yüzü burnu vs olmayanlar var onlar ne yapsin ben sükür ediyorum Rabbimin bana verdiklerinede vermediklerinde sende öyle yap güzel kardesim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…