- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.341
- 133
- Konu Sahibi Yazikbana20
Salatalık haKendi tipi salatalığa benziyordur kesin, bu balon özgüveni nerde görsem tanırım.
Eki Görüntüle 3109196
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salatalık haKendi tipi salatalığa benziyordur kesin, bu balon özgüveni nerde görsem tanırım.
Eki Görüntüle 3109196
İyi halt ettin aferinEvet haklısınız biraz yüzüme zarar verdim ama sakinlestim şimdi bugün baya konuşmuştuk işte seni çok seviyorum filan diye bana güven diye verdi şifreyi ama doğru ben gerçekten sıkıntılıyım.
Ş*refsiz! Benim direk bu adamı parçalayasım geldi parçalanmayı hak eden sevgili olduğun ergen sen değilsin.Biz ayriyken damın birine benim fotoğrafımı atıp kaç verirsin yazmış. Adamda 5 en fazla vasat yazmış
Ben yüze değilde beynine 0 puan verdim kızım senin hiç aklın yokmu böyle gerizekalılar yüzünden kendine zarar veriyorsun Allahın sevgili kuluymuşsun kurtulmuşsun önemli olan yüzdeki güzellik değil karekterdir sen iyi bir insan ol yüreğinin güzelliğini heryere götürürsün yüzüne değil yüreğine değer veren insan kıymetini bilir zaten ne güzeller adam olmayanların elinde helak olurken ne çirkinlerin kıymeti biliniyor boş takıntıyı bırak emin ol senin yerinde olmak isteyen nice insan vardırYüzümü jiletle kestim birdeama sakinleştim şimdi biraz. Ben maalesef güzellik konusunda biraz hassasım:/ bu herif bana sıradansin bir barbara palvin değilsin dedikten sonra bir daha kendimi beğenemedim son zamanlarda beğenmeme rağmen. Çok sorunluyum bu konuda maalesef
![]()
Evet kendime kızıyorum o kadar değilsin dediğinde kendime zarar vermemiştim. Sadece demek ki beni sevmiyor diye üzülmüştüm açıkçası bana insanları birbiriyle karşılaştırmak çok saçma geliyor ama o mesajları görünce birden çok kötü oldum nefes alamıyor gibi. Benim özgüvenimi sürekli düşürdüKonu fake mi?
Yok sevgilin bir Barbara Palvin degilsin diyor sen yüzünü jiletliyorsun falan. Ne biçim hayatlar...
Evet ya şuan sadece kendime kızıyor ve şunları yazdığıma utanıyorumBen yüze değilde beynine 0 puan verdim kızım senin hiç aklın yokmu böyle gerizekalılar yüzünden kendine zarar veriyorsun Allahın sevgili kuluymuşsun kurtulmuşsun önemli olan yüzdeki güzellik değil karekterdir sen iyi bir insan ol yüreğinin güzelliğini heryere götürürsün yüzüne değil yüreğine değer veren insan kıymetini bilir zaten ne güzeller adam olmayanların elinde helak olurken ne çirkinlerin kıymeti biliniyor boş takıntıyı bırak emin ol senin yerinde olmak isteyen nice insan vardır
20 yaşındasın ve ayrıldığın sevgilin yüzünden yüzüne jilet ile zarar verdin öyle mi? Annen baban nerde senin?Yüzümü jiletle kestim birdeama sakinleştim şimdi biraz. Ben maalesef güzellik konusunda biraz hassasım:/ bu herif bana sıradansin bir barbara palvin değilsin dedikten sonra bir daha kendimi beğenemedim son zamanlarda beğenmeme rağmen. Çok sorunluyum bu konuda maalesef
![]()
Kaç yaşındasınızSevgilim şimdi ayrildim ama twitter şifresini vermişti ona meraktan baktım. Biz ayriyken damın birine benim fotoğrafımı atıp kaç verirsin yazmış. Adamda 5 en fazla vasat yazmış böyle biriyle sevgili olduğuma mi üzüleyim çirkin olduğuma mi bilmiyorum. Az bir öz güvenim vardı her şey mahvoldu yüzümü jiletle kesmek istiyorum. Zaten görünüşümü kafaya çok takardim. Bu o görüşmeden sonra konusu açıldığında bana ortamasin 5/10 veririm yüzüne demişti. Bu puan verme olayları da çok boş geliyor bana o ayrı o fotoğrafta birde güzel olduğumu düşünmüştüm düşündüğümden çok çok daha çirkin olmak beni mahvetti. Çok kötüyüm yüzümü parçalamak istiyorum
Sevgiliniz ve siz kaç yaşındasınız 10 mu ?Sevgilim şimdi ayrildim ama twitter şifresini vermişti ona meraktan baktım. Biz ayriyken damın birine benim fotoğrafımı atıp kaç verirsin yazmış. Adamda 5 en fazla vasat yazmış böyle biriyle sevgili olduğuma mi üzüleyim çirkin olduğuma mi bilmiyorum. Az bir öz güvenim vardı her şey mahvoldu yüzümü jiletle kesmek istiyorum. Zaten görünüşümü kafaya çok takardim. Bu o görüşmeden sonra konusu açıldığında bana ortamasin 5/10 veririm yüzüne demişti. Bu puan verme olayları da çok boş geliyor bana o ayrı o fotoğrafta birde güzel olduğumu düşünmüştüm düşündüğümden çok çok daha çirkin olmak beni mahvetti. Çok kötüyüm yüzümü parçalamak istiyorum
Yok engelledim her yerdenKonu sahibi o karakter yoksunu ve eminim ki aşırı tipsiz karakter hâlâ sevgiln mi o kısmı anlayamadm ben ?
Evet çok saçma hareketler cidden o 20 sine yeni girdi bende yakında 21 olucamSevgiliniz ve siz kaç yaşındasınız 10 mu ?
Cevaplar iyi geldi ya. Biraz topladım kendimi.Ne okudum ben ?
Ne olur fake ol
Siteye psikolog varsa arkadaşa sevabına el atsın
Anne baban nerede?Evet çok saçma hareketler cidden o 20 sine yeni girdi bende yakında 21 olucam
Daha çocuksunuz. Benden sana bir abla tavsiyesi böyle erkeklerden uzak dur o kadar degersizlestirme kendiniEvet çok saçma hareketler cidden o 20 sine yeni girdi bende yakında 21 olucam
20yiz şuan ikimizdeKaç yaşındasınız
Bir kere daha soruyorum annen baban nerde?20yiz şuan ikimizde
Annem yanımda ya bir seyBir kere daha soruyorum annen baban nerde?
Sen okuyor musun çalışıyor musun?
Bir AB önce seni meşgul edecek bişeyler bul ki sevgili yapacağım diye saçma sapan insanları hayatına alma.
Annen, baban, arkadaşların görmeyecek mi yüzündeki izi. Hadi onları boşverdin diyelim, aynaya her baktığında o izi görünce ne hissedeceksin?
Anne baban nerede?
Ne okudum ben ?
Ne olur fake ol
Siteye psikolog varsa arkadaşa sevabına el atsın bence
Bir kere daha soruyorum annen baban nerde?
Bir AB önce seni meşgul edecek bişeyler bul ki sevgili yapacağım diye saçma sapan insanları hayatına alma.
Annen, baban, arkadaşların görmeyecek mi yüzündeki izi. Hadi onları boşverdin diyelim, aynaya her baktığında o izi görünce ne hissedeceksin?
Yanlarımdalar ya çok bir iz filan çıkmadı. Okuyorum şuan zaten bundan sonra ona odaklanicam. Okumak için başka şehire gittim yalnız kalınca buna takıldım işte:/Bir kere daha soruyorum annen baban nerde?