• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok çok kötü hissediyorum

Evet haklısınız biraz yüzüme zarar verdim ama sakinlestim şimdi bugün baya konuşmuştuk işte seni çok seviyorum filan diye bana güven diye verdi şifreyi ama doğru ben gerçekten sıkıntılıyım.

La kizim niye yüzüne zarar veriyorsun. Bu kafa yapidaysan senin iliskin olmamali bastan. Kendi degerini baskasinin bakisina baglasan kendi ölüm sertifikani imzalamis olursun. Sen diye birsey kalmiyor cünkü. Biz kadinlar kimsenin süs köpegi degiliz.

La kizim niye yüzüne zarar veriyorsun. Bu kafa yapidaysan senin iliskin olmamali bastan. Kendi degerini baskasinin bakisina baglasan kendi ölüm sertifikani imzalamis olursun. Sen diye birsey kalmiyor cünkü. Biz kadinlar kimsenin süs köpegi degiliz.
Evet haklısınız kendi değerimi farketmeden bir daha sevgili yapmam

Yüzümü jiletle kestim birde:KK43:ama sakinleştim şimdi biraz. Ben maalesef güzellik konusunda biraz hassasım:/ bu herif bana sıradansin bir barbara palvin değilsin dedikten sonra bir daha kendimi beğenemedim son zamanlarda beğenmeme rağmen. Çok sorunluyum bu konuda maalesef:KK43:
"Barbara olsam sana mı bakarım kornişon suratlı " demedin mi? Neden demedin?

Yüzümü jiletle kestim birde:(ama sakinleştim şimdi biraz. Ben maalesef güzellik konusunda biraz hassasım:/ bu herif bana sıradansin bir barbara palvin değilsin dedikten sonra bir daha kendimi beğenemedim son zamanlarda beğenmeme rağmen. Çok sorunluyum bu konuda maalesef:(
Kendini Chris Hemsworth mü sanıyor dangalak?

Yüzümü jiletle kestim birde:KK43:ama sakinleştim şimdi biraz. Ben maalesef güzellik konusunda biraz hassasım:/ bu herif bana sıradansin bir barbara palvin değilsin dedikten sonra bir daha kendimi beğenemedim son zamanlarda beğenmeme rağmen. Çok sorunluyum bu konuda maalesef:KK43:

Barbara Palvin mi? Allah rizasi icin bunu sana diyen kisinim resmini bana bir at. Kendisinin ayak mantara benzediginden eminim, ama kanit lazim

Lütfen bu kişiden bir an önce ayrılıp psikolojik destek alın. Yanlış insanlar ruhunuza sizn yüzünüze verdiğiniz zarardan fazlasını vermiş.

Ayy bu ne boyle. Yaslar kac Allah askina? Universite ogrencilerinin bile bu kadar bos olduguna inanmak istemiyorum. Puan nedir yahu? Buyudugunde anlayacaksin ki yuz guzelligi degil, kadindaki hava erkekleri cezbeder. Cogu erkek birak guzeli, kadin buldugu icin sevinir. Ve en dogrusu da cogu erkegin kadinin vucuduna, yuzunden daha cok baktigidir.

Cirkin oldugunuzu hic zannetmiyorum. Cirkin kadin yoktur diye dusunenlerdenim. Bakimli, havali oldugunuz surece sizi isteyen cooookkk olur
O 20'ye yeni girdi ben yakında 21 yaşına giricem

Nagpiyorsun kuzum sen ya, boyle düşünen söyleyen insanın senin yaninda isi yok zaten. Sen birde adamın dediklerine takılıp yüzünü jiletle kesiyorsun. Lutfen en kısa sürede psikolojik tedavi görmeye basla, ins cok kesmemisindir, iz kalmaz

Hassas iseniz neden zarar veriyorsunuz ?
Anlamadim.
Ay nasil sinir oldum. Hem sizi ezmesine izin verdiginiz icin hemde Boyle aptal biri icin guzelim kendinize zarar verdiginiz icin

Yahu ayrıldığın sevgilin bile değil,elin adami 10 üzerinden 5 verdiği için mi yuzunu parçalayacaksin ? Resmim elden ele geziyor, ne hakla beni bir puanlamaya tâbi tutuyorlar şeklinde gerilmiyorsunda ; 5 puana layık goruldugun için mi uzuluyorsun ?
Yerinde olsam yüzümü bırakır düşüncelerimi parçalarım.
Bu akılla bu zamana kadar iyi gelmişsin.

Sevgilim şimdi ayrildim ama twitter şifresini vermişti ona meraktan baktım. Biz ayriyken damın birine benim fotoğrafımı atıp kaç verirsin yazmış. Adamda 5 en fazla vasat yazmış böyle biriyle sevgili olduğuma mi üzüleyim çirkin olduğuma mi bilmiyorum. Az bir öz güvenim vardı her şey mahvoldu yüzümü jiletle kesmek istiyorum. Zaten görünüşümü kafaya çok takardim. Bu o görüşmeden sonra konusu açıldığında bana ortamasin 5/10 veririm yüzüne demişti. Bu puan verme olayları da çok boş geliyor bana o ayrı o fotoğrafta birde güzel olduğumu düşünmüştüm düşündüğümden çok çok daha çirkin olmak beni mahvetti. Çok kötüyüm yüzümü parçalamak istiyorum
Oncelikle kendine gel kızım birini dis görüşürü şü ile yargılayan utansın ergenlik bunalımına boşuna giriyorsun bence çok güzel bir yüzün var yanlış insanlara denk gelmişsin hiç birsey ve hiç kimse için kendi canını yakmamalı sin o tür insanları hayatından çıkar onlarin 10 puan verdikleri ceplerinde ki parayı yerler sonra ortada mal gibi bırakırlar oyle erkekleri sonra sana döner yüz verme bu tip insanlara

Evet bana şuan öyle geliyor ama tüm resimlerini sildim

Sana abla nasihati: Psikolojik destek al. Önce bir kendini ve degerini kesfet. Kendini bu kadar degersiz görmen sagliksiz, sende farkindasin. Bu durumda cok kolay yalnis insanlara bulasabilirsin ve bu sana cok büyük zararlar verir.

Twitterda ergenlerin açtığı böyle odalara denk geldim . Suna kaç puan verirsin yok efendim kimi öpmek istersin. Abi siz iyi misiniz ya. Bi halta yarayın desek kıllarını kıpırdatmayacak keko tipler twitterda kadın puanliyor. Aklını başına topla. Komik olma. O telden biraz uzaklaş.

Hassas iseniz neden zarar veriyorsunuz ?
Anlamadim.
Ay nasil sinir oldum. Hem sizi ezmesine izin verdiginiz icin hemde Boyle aptal biri icin guzelim kendinize zarar verdiginiz
Hırsımı alayım bir daha aynaya bakıp güzel bulupta kendimi sevgili işlerine bulaşmayim diye düşündüm çok saçmaladım ama neyseki sakinim şuan engelledim her yerden

Hepimiz herkese güzel gelecek bir görsele sahip olmak zorunda değiliz ki. Bence bende pek güzel değilim. Kendimi hiçbir zaman çok güzel bulmadım. Ama bunu psk sorun yaşayacak seviyeye de getirmedim. Çok güzel değilim alımlı değilim ama çok tatlıyım mesela bence. Çok neşeliyim. Her şeyim iyi olacak değil ya.
Yani bir fotoğrafta bakıyorum kendime ee kızlar maşallah epey güzeller ben aralarında güzel değilim onlar kadar. Ne yapayım burnum büyükse ağzım kocamansa. Kendime aynaya baktığımda seni çok seviyorum diyebiliyorum. Kendimi seviyorum. Böyle yaratıldım diye sevmeyeyim mi kendimi. Önce kendini seveceksin. Güzel yönlerini ortaya çıkar ve onlara yönel.

Yahu ayrıldığın sevgilin bile değil,elin adami 10 üzerinden 5 verdiği için mi yuzunu parçalayacaksin ? Resmim elden ele geziyor, ne hakla beni bir puanlamaya tâbi tutuyorlar şeklinde gerilmiyorsunda ; 5 puana layık goruldugun için mi uzuluyorsun ?
Yerinde olsam yüzümü bırakır düşüncelerimi parçalarım.
Bu akılla bu zamana kadar iyi gelmişsin.
Evet ya şuan kendime sinir oluyorum. Açıkçası iki kişinin öyle demesi üzdü ama şuan ona sinir oluyorum keşke ekran görüntüsünü alıp özel ona yolladığım fotoğrafı paylaştı diye şikayetçi olsaydım

Hepimiz herkese güzel gelecek bir görsele sahip olmak zorunda değiliz ki. Bence bende pek güzel değilim. Kendimi hiçbir zaman çok güzel bulmadım. Ama bunu psk sorun yaşayacak seviyeye de getirmedim. Çok güzel değilim alımlı değilim ama çok tatlıyım mesela bence. Çok neşeliyim. Her şeyim iyi olacak değil ya.
Yani bir fotoğrafta bakıyorum kendime ee kızlar maşallah epey güzeller ben aralarında güzel değilim onlar kadar. Ne yapayım burnum büyükse ağzım kocamansa. Kendime aynaya baktığımda seni çok seviyorum diyebiliyorum. Kendimi seviyorum. Böyle yaratıldım diye sevmeyeyim mi kendimi. Önce kendini seveceksin. Güzel yönlerini ortaya çıkar ve onlara yönel.
Ya evet ya kendime çok kızgınım şuan bile aynaya bakınca kötü görünmediğimi düşündüm ama onların dedikleri çok etkiliyor maalesef

Back