- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
- Konu Sahibi Yazikbana20
-
Ben 10 üzerinden 2'yim. Ciddiyim.20yiz şuan ikimizde
Okumak için başka şehre gidiyorsan tek başına yaşayabileceğin konusunda ailen sana güveniyor, sen ise yalnız kalınca böyle saçma konulara takılıp kendine zarar mı veriyorsun? Çirkin buluyorsa seni onun sorunu o. Sen kendini her zaman sev ve saygı göster. Güzellik çirkinlik konusunda da kimsenin dediklerine aldırma. İyi niyetli insanlar bir başkasına güzelsin çirkinsin yorumlarında bulunmaz. Kitap oku, dizi izle, derslerini tekrarla, kendini oyalayacak ve mutlu edecek bişeyler yap.Annem yanımda ya bir sey
Yanlarımdalar ya çok bir iz filan çıkmadı. Okuyorum şuan zaten bundan sonra ona odaklanicam. Okumak için başka şehire gittim yalnız kalınca buna takıldım işte:/
Çok normal bir şey olduğunu savunuyor adam profesyonelmiş ondan atmışŞifresi siz de olduğuna göre belki de bilerek yazmıştır. Sizin göreceğinizi bildiği için aklınca özgüveninizi düşürüp kötü hissetmenizi sağlayacak gerçi başarmış. Ama siz de kendinize çeki düzen verin canım. Böylelerine mi kaldınız sankii
Neyin profesyoneliymiş. Sen sevgilisi isen, senin görüntün, güzelliğin ile ilgili hiç kimseden fikir talep etmez. Verilmiş sadakan varmış bu kan akışı sadece bel altına giden tecavüzcü coşkun karakterlerinden kurtuldun.Adam gavat.normal biri sevgilisinin fotoğrafını öyle ona buna atmaz.manyak için kendini falan kesme
Ss almak o an aklıma gelmedi ama hesabını çaldım hakediyor diye şuan göremiyor ve yaptığının çok normal bir şey olduğunu savunuyor halenBence fotoğrafınız atması çok daha korkunç. Ensest cuckold sitelerine falan da yayar bu pislik fotoğraflarınızı, bence suç duyurusunda bulunun hemen
Evet ya o an aklıma gelmedi birde normal görüyorSenin fotonu nasil baskasi ile paylasir direk dava acardim gençlere ne oluyor böyle..
Evet ya zaten biraz sakinleşince hemen onu düşündüm burada yazdıklarım çok anlık tepkiydi. Şuan o ana donebilsem görüntüsünü alır suç duyurusunda bulunurdimNeyin profesyoneliymiş. Sen sevgilisi isen, senin görüntün, güzelliğin ile ilgili hiç kimseden fikir talep etmez. Verilmiş sadakan varmış bu kan akışı sadece bel altına giden tecavüzcü coşkun karakterlerinden kurtuldun.
Çok normal olduğunu savunuyor. Hiç pişman bile değil ben sevdiğini düşünmediğim için gavat diyemiyorum ama o sevdiğini söylüyor. Düz şerefsiz benceAdam gavat.normal biri sevgilisinin fotoğrafını öyle ona buna atmaz.manyak için kendini falan kesme
Ben söyleyince daha hesabı alamadan sildi adama yazsam bir şey çıkacağını sanmıyorum şuan hesap bende olduğu için yanlış bir şey yazarım üstüne kalır diye korkuyor.Bence biraz Korkut. Hesabı elindeyse şimdi ekran görüntüsü al. Ya da fotoğrafını atan hesapla görüş
Ya aslında güvenden değil oğlan uzakta zaten. Öyle canım sıkılıyor diye konuştuk. Şuan yalnız değilim yanlarindayim da. Benim yaptığım hareket buna özgü değil sinirlenince kendime zarar vermeden sakinlesemiyorum maalesefOkumak için başka şehre gidiyorsan tek başına yaşayabileceğin konusunda ailen sana güveniyor, sen ise yalnız kalınca böyle saçma konulara takılıp kendine zarar mı veriyorsun? Çirkin buluyorsa seni onun sorunu o. Sen kendini her zaman sev ve saygı göster. Güzellik çirkinlik konusunda da kimsenin dediklerine aldırma. İyi niyetli insanlar bir başkasına güzelsin çirkinsin yorumlarında bulunmaz. Kitap oku, dizi izle, derslerini tekrarla, kendini oyalayacak ve mutlu edecek bişeyler yap.
TBikiii şerefsiz sana kendini kötü hissettirip kendine bağlamaya çalışıyor begenmiyorsa sevgili olmasın .hemen terket bu şerefsizi ne demek elin adamina fotoğrafıni i atmakÇok normal olduğunu savunuyor. Hiç pişman bile değil ben sevdiğini düşünmediğim için gavat diyemiyorum ama o sevdiğini söylüyor. Düz şerefsiz bence
Evet ya zaten biraz sakinleşince hemen onu düşündüm burada yazdıklarım çok anlık tepkiydi. Şuan o ana donebilsem görüntüsünü alır suç duyurusunda bulunurdim
Güven derken ailenin sana güvendiğinden bahsettim. Yazdıklarına bakar mısın? Ne kadar mantıklı şeyler yazıyorsun. Doğru ile yanlışın farkındasın. Herkes hayatta yanlış yapar, kimse mükemmel, hatasız değildir. Önemli olan yaptığın yanlıştan ders çıkarmak ve yaşına uygun yanlışlar yapmak. Bizi biz yaptığımız yanlışlardan aldığımız derslerdir.Ya aslında güvenden değil oğlan uzakta zaten. Öyle canım sıkılıyor diye konuştuk. Şuan yalnız değilim yanlarindayim da. Benim yaptığım hareket buna özgü değil sinirlenince kendime zarar vermeden sakinlesemiyorum maalesef
Herife resminizi atmış huuu iyiki nü değilmiş ozaman asardınız kendinizi az puan verdi diyeSevgilim şimdi ayrildim ama twitter şifresini vermişti ona meraktan baktım. Biz ayriyken damın birine benim fotoğrafımı atıp kaç verirsin yazmış. Adamda 5 en fazla vasat yazmış böyle biriyle sevgili olduğuma mi üzüleyim çirkin olduğuma mi bilmiyorum. Az bir öz güvenim vardı her şey mahvoldu yüzümü jiletle kesmek istiyorum. Zaten görünüşümü kafaya çok takardim. Bu o görüşmeden sonra konusu açıldığında bana ortamasin 5/10 veririm yüzüne demişti. Bu puan verme olayları da çok boş geliyor bana o ayrı o fotoğrafta birde güzel olduğumu düşünmüştüm düşündüğümden çok çok daha çirkin olmak beni mahvetti. Çok kötüyüm yüzümü parçalamak istiyorum
Önce polise sonra psikoloğa gidiniz.Ya aslında güvenden değil oğlan uzakta zaten. Öyle canım sıkılıyor diye konuştuk. Şuan yalnız değilim yanlarindayim da. Benim yaptığım hareket buna özgü değil sinirlenince kendime zarar vermeden sakinlesemiyorum maalesef
Yazık kafanaEvet haklısınız biraz yüzüme zarar verdim ama sakinlestim şimdi bugün baya konuşmuştuk işte seni çok seviyorum filan diye bana güven diye verdi şifreyi ama doğru ben gerçekten sıkıntılıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?