Kendimi çok çok kötü hissediyorum

Ben yüze değilde beynine 0 puan verdim kızım senin hiç aklın yokmu böyle gerizekalılar yüzünden kendine zarar veriyorsun Allahın sevgili kuluymuşsun kurtulmuşsun önemli olan yüzdeki güzellik değil karekterdir sen iyi bir insan ol yüreğinin güzelliğini heryere götürürsün yüzüne değil yüreğine değer veren insan kıymetini bilir zaten ne güzeller adam olmayanların elinde helak olurken ne çirkinlerin kıymeti biliniyor boş takıntıyı bırak emin ol senin yerinde olmak isteyen nice insan vardır

Konu sahibi o karakter yoksunu ve eminim ki aşırı tipsiz karakter hâlâ sevgiln mi o kısmı anlayamadm ben ?

Konu fake mi?

Yok sevgilin bir Barbara Palvin degilsin diyor sen yüzünü jiletliyorsun falan. Ne biçim hayatlar...
Evet kendime kızıyorum o kadar değilsin dediğinde kendime zarar vermemiştim. Sadece demek ki beni sevmiyor diye üzülmüştüm açıkçası bana insanları birbiriyle karşılaştırmak çok saçma geliyor ama o mesajları görünce birden çok kötü oldum nefes alamıyor gibi. Benim özgüvenimi sürekli düşürdü

Evet ya şuan sadece kendime kızıyor ve şunları yazdığıma utanıyorum

20 yaşındasın ve ayrıldığın sevgilin yüzünden yüzüne jilet ile zarar verdin öyle mi? Annen baban nerde senin?

Kaç yaşındasınız

Sevgiliniz ve siz kaç yaşındasınız 10 mu ?

20yiz şuan ikimizde
Bir kere daha soruyorum annen baban nerde?
Sen okuyor musun çalışıyor musun?
Bir AB önce seni meşgul edecek bişeyler bul ki sevgili yapacağım diye saçma sapan insanları hayatına alma.
Annen, baban, arkadaşların görmeyecek mi yüzündeki izi. Hadi onları boşverdin diyelim, aynaya her baktığında o izi görünce ne hissedeceksin?

Annem yanımda ya bir sey
Ne okudum ben ?

Ne olur fake ol

Siteye psikolog varsa arkadaşa sevabına el atsın bence

Yanlarımdalar ya çok bir iz filan çıkmadı. Okuyorum şuan zaten bundan sonra ona odaklanicam. Okumak için başka şehire gittim yalnız kalınca buna takıldım işte:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…