Kendimi çok çok kötü hissediyorum

Yazikbana20

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
180
61
13
23
Sevgilim şimdi ayrildim ama twitter şifresini vermişti ona meraktan baktım. Biz ayriyken damın birine benim fotoğrafımı atıp kaç verirsin yazmış. Adamda 5 en fazla vasat yazmış böyle biriyle sevgili olduğuma mi üzüleyim çirkin olduğuma mi bilmiyorum. Az bir öz güvenim vardı her şey mahvoldu yüzümü jiletle kesmek istiyorum. Zaten görünüşümü kafaya çok takardim. Bu o görüşmeden sonra konusu açıldığında bana ortamasin 5/10 veririm yüzüne demişti. Bu puan verme olayları da çok boş geliyor bana o ayrı o fotoğrafta birde güzel olduğumu düşünmüştüm düşündüğümden çok çok daha çirkin olmak beni mahvetti. Çok kötüyüm yüzümü parçalamak istiyorum

Ayy bu ne boyle. Yaslar kac Allah askina? Universite ogrencilerinin bile bu kadar bos olduguna inanmak istemiyorum. Puan nedir yahu? Buyudugunde anlayacaksin ki yuz guzelligi degil, kadindaki hava erkekleri cezbeder. Cogu erkek birak guzeli, kadin buldugu icin sevinir. Ve en dogrusu da cogu erkegin kadinin vucuduna, yuzunden daha cok baktigidir.

Cirkin oldugunuzu hic zannetmiyorum. Cirkin kadin yoktur diye dusunenlerdenim. Bakimli, havali oldugunuz surece sizi isteyen cooookkk olur

Lütfen anlık bir sinir be hayal kırıklığı yaşadığınızın farkına varın ve kendinize zarar vermeyin! kalıcı bir zarar verirsiniz tüm ömrünüze yansır sakın hata yapmayın.
O halsiyetsizi bence her yerden engelleyin bir daha asla iletişime geçebilir.
Hepimizin vücudunda yüzü de dahil beğenmediği yerler var.
Çok kıymetli plastik cerrahlarımız, estetisyenlerimiz var ülkede. Beğenmediğiniz bir yeriniz varsa estetik yaptırabilirsiniz. Bunun icin kaç yaşındasınız okuyor musunuz calısıyor musunuz bilmiyorum ama kariyerinize odaklanın, para kazanın.
Haa.. her ne yaparsanız kendiniz için, kendinizi iyi hissetmek için yapın sadece. Ayrıca bir psikolog'dan da yardım alabilirsiniz bu kişi özbenliğinizde travma yaratmasın buna izin vermeyin.

konuda hangiisi daha korkunç bilemedim... sizin resminizi kullanarak iğrenç karakterini ortaya döken erkekle sevgili olmanıza mı, bu olaya takılarak çirkin olduğunuzu sanmanıza mı ,takıldığınız şeyiin bu olmasına mı, bu erkek yüzünden yüzünüzü jiletlemek istemenize mi neye şaşırsam ay neye şaşırsam

Evet haklısınız biraz yüzüme zarar verdim ama sakinlestim şimdi bugün baya konuşmuştuk işte seni çok seviyorum filan diye bana güven diye verdi şifreyi ama doğru ben gerçekten sıkıntılıyım.

Sence bu konuda kafaya takılacak şey dış görünüşün mü?? Adam sana şifresini verdiği halde nasıl böyle bir mesajı tutar bana garip geldi.
Beyinsiz işte dünde başka mesajlarını yakaladım benimle ilgili onları silmiş ama bunlar kalmış. Ben biraz bu konuda sıkıntılı olduğum için oraya takıldım maalesef oğlanı her yerden engelledim zaten

Evet haklısınız biraz yüzüme zarar verdim ama sakinlestim şimdi bugün baya konuşmuştuk işte seni çok seviyorum filan diye bana güven diye verdi şifreyi ama doğru ben gerçekten sıkıntılıyım.
İnsanı güzelleştiren ruhtur, biliyorsunuzdur umarım.
Kendine zarar vermeyi düşünen ve bunu eyleme döken biri vs mankeni olsa sizce önemi var mı?
Gözler boş ve anlamsız baktıkça ne olduğunuzun önemi yok, biraz bunu düşünün.

Böyle tipleri bir daha hayatina alma. Sen yuzunu kesecegine o kendini erkek zannettigi seyi kessin akıllı ol cocukluk etme

Lütfen bu kişiden bir an önce ayrılıp psikolojik destek alın. Yanlış insanlar ruhunuza sizn yüzünüze verdiğiniz zarardan fazlasını vermiş....

Ya canim saçmalama iki kisi cirkin demis, sen niye takılıyorsun buna. Yüzüne zarar vermek ne demek, topla kendini iki kendini bilmez yuzunden kendine niye zarar veriyorsun.

Yüzümü jiletle kestim birdeama sakinleştim şimdi biraz. Ben maalesef güzellik konusunda biraz hassasım:/ bu herif bana sıradansin bir barbara palvin değilsin dedikten sonra bir daha kendimi beğenemedim son zamanlarda beğenmeme rağmen. Çok sorunluyum bu konuda maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…