- 14 Temmuz 2022
- 180
- 61
- 13
- 23
- Konu Sahibi Yazikbana20
-
konuda hangiisi daha korkunç bilemedim... sizin resminizi kullanarak iğrenç karakterini ortaya döken erkekle sevgili olmanıza mı, bu olaya takılarak çirkin olduğunuzu sanmanıza mı ,takıldığınız şeyiin bu olmasına mı, bu erkek yüzünden yüzünüzü jiletlemek istemenize mi neye şaşırsam ay neye şaşırsamSevgilim şimdi ayrildim ama twitter şifresini vermişti ona meraktan baktım. Biz ayriyken damın birine benim fotoğrafımı atıp kaç verirsin yazmış. Adamda 5 en fazla vasat yazmış böyle biriyle sevgili olduğuma mi üzüleyim çirkin olduğuma mi bilmiyorum. Az bir öz güvenim vardı her şey mahvoldu yüzümü jiletle kesmek istiyorum. Zaten görünüşümü kafaya çok takardim. Bu o görüşmeden sonra konusu açıldığında bana ortamasin 5/10 veririm yüzüne demişti. Bu puan verme olayları da çok boş geliyor bana o ayrı o fotoğrafta birde güzel olduğumu düşünmüştüm düşündüğümden çok çok daha çirkin olmak beni mahvetti. Çok kötüyüm yüzümü parçalamak istiyorum
Puan olarakKac verirsin derken puan olarak mı sormuş para olarak mı ne demek bu? Ben mı yanlış anladım. Eger puan olaraksa çocukça. Ama benim anladığım sekildeyse sikinti büyük.
Evet haklısınız biraz yüzüme zarar verdim ama sakinlestim şimdi bugün baya konuşmuştuk işte seni çok seviyorum filan diye bana güven diye verdi şifreyi ama doğru ben gerçekten sıkıntılıyım.Ya birak Allah askina. Elin köpegi yüzüne 5 verdi diye yüzünü parcalamak mi? Yani bence psikolojik destek almalisin. Bana biri cirkinsin dese umrumda olmaz. Elalemin göz zevkine kalmadik. Sevenin gözünde senden güzeli yok zaten
Beyinsiz işte dünde başka mesajlarını yakaladım benimle ilgili onları silmiş ama bunlar kalmış. Ben biraz bu konuda sıkıntılı olduğum için oraya takıldım maalesef oğlanı her yerden engelledim zatenSence bu konuda kafaya takılacak şey dış görünüşün mü?? Adam sana şifresini verdiği halde nasıl böyle bir mesajı tutar bana garip geldi.
Ya bosver sen deli misin bunu kafaya takıyorsun Allahin dangalaklari 2 bile değildir:)Puan olarak
İnsanı güzelleştiren ruhtur, biliyorsunuzdur umarım.Evet haklısınız biraz yüzüme zarar verdim ama sakinlestim şimdi bugün baya konuşmuştuk işte seni çok seviyorum filan diye bana güven diye verdi şifreyi ama doğru ben gerçekten sıkıntılıyım.
Böyle tipleri bir daha hayatina alma. Sen yuzunu kesecegine o kendini erkek zannettigi seyi kessin akıllı ol cocukluk etmeSevgilim şimdi ayrildim ama twitter şifresini vermişti ona meraktan baktım. Biz ayriyken damın birine benim fotoğrafımı atıp kaç verirsin yazmış. Adamda 5 en fazla vasat yazmış böyle biriyle sevgili olduğuma mi üzüleyim çirkin olduğuma mi bilmiyorum. Az bir öz güvenim vardı her şey mahvoldu yüzümü jiletle kesmek istiyorum. Zaten görünüşümü kafaya çok takardim. Bu o görüşmeden sonra konusu açıldığında bana ortamasin 5/10 veririm yüzüne demişti. Bu puan verme olayları da çok boş geliyor bana o ayrı o fotoğrafta birde güzel olduğumu düşünmüştüm düşündüğümden çok çok daha çirkin olmak beni mahvetti. Çok kötüyüm yüzümü parçalamak istiyorum
Lütfen bu kişiden bir an önce ayrılıp psikolojik destek alın. Yanlış insanlar ruhunuza sizn yüzünüze verdiğiniz zarardan fazlasını vermiş....Sevgilim şimdi ayrildim ama twitter şifresini vermişti ona meraktan baktım. Biz ayriyken damın birine benim fotoğrafımı atıp kaç verirsin yazmış. Adamda 5 en fazla vasat yazmış böyle biriyle sevgili olduğuma mi üzüleyim çirkin olduğuma mi bilmiyorum. Az bir öz güvenim vardı her şey mahvoldu yüzümü jiletle kesmek istiyorum. Zaten görünüşümü kafaya çok takardim. Bu o görüşmeden sonra konusu açıldığında bana ortamasin 5/10 veririm yüzüne demişti. Bu puan verme olayları da çok boş geliyor bana o ayrı o fotoğrafta birde güzel olduğumu düşünmüştüm düşündüğümden çok çok daha çirkin olmak beni mahvetti. Çok kötüyüm yüzümü parçalamak istiyorum
Yüzümü jiletle kestim birdekonuda hangiisi daha korkunç bilemedim... sizin resminizi kullanarak iğrenç karakterini ortaya döken erkekle sevgili olmanıza mı, bu olaya takılarak çirkin olduğunuzu sanmanıza mı ,takıldığınız şeyiin bu olmasına mı, bu erkek yüzünden yüzünüzü jiletlemek istemenize mi neye şaşırsam ay neye şaşırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?