Hayrılısı olsun canım, baban icin de bundan sonrası zor olacak..
Belki annene yasattıklarından pismanlık duyacak ama is isten gecmis olacak..
O senin babandır annenle aralarında ne olursa olsun.
Mahkeme de dogruları söylemekle iyi yapmıssın..
Bundan sonrası Allah Kerim, anneniz de cok mutlu olur insallah..
Zor çok zor.. Boşanmalarda olan çocuklara oluyor, bu ''çocuk'' istediği kadar büyük olsun.
Zamanla sizi anlar babanız.Biraz öfkesinin dinmesini bekleyin.
Siz doğru olanı yapmışsınız haklı olanın tarafında olarak.
İşte bir anne ile babanın,bir kadın ile erkeğin arasındaki fark bu.
Anneniz hala sizi düşünüyor ve siz hastalanacaksınız diye üzülüp ağlıyor.
Babanız ise sizin bunu nasıl bir zorlukla yaptığınızı anlamadan size bağırıp,
daha çok kırıp üzülmenize sebep olabiliyor.
Mutlaka sinirle söylenmiştir,size karşı siniri azalacaktır günden güne.
Siz doğru ne ise onu söylemişsiniz.Bunun için suçluluk duymamalısınız.
Zor olmasın işte. Evlenmesini çok istiyorum. O da mutlu olsun.
Annemin bütün mutluluğu biziz zaten. O bizimle hep mutlu olur.
İnşallah zamanla atlatırız bunları. Bir sonraki duruşmaya bitermiş zaten. Sonra kendimizi toparlarız.
Sağol iyi dileklerin için. Çok teşekkür ederim.
Canım benim sıkma canını sn canını sıkmakla kalırsın annene destek ol kadıncağız kim bilir ne kadar üzüldü herşey insalar için malesef yaşıyoruz bunları nafakasını versin annenin kadıncağız hep çekmiş ,yokluk zorlukda çekmesin rahat yaşasın ayrıldı kafası dinç olsun sende üzülme canım Allah yardımcın olsun inşallah
Benim annem vefat etti, babam evlenmeyi düsünmüyor ama eger mutlu olacaksa ( gercekten )! her ne kadar böyle birsey söyledigin de annemle mutlu evliliklerini hatırlayıp icime bir tas oturacaksa bile mutlu olmasını isterim. Ama babam her yerde annemi arıyor, bana annemin adıyla sesleniyor. Bir keresinde nasıl güveneyim bu saatten sonra ne paylasacagım? Birsey demeden on kere düsünecegim, bu yastan sonra cok zor demisti. Bir taraftan da yalnızlık cok zor der, cocuklarım yanımda olmasına ragmen bunu söyleyebiliyorsam, evlendiklerindeki yalnızlıgı hic düsünemiyorum diyor..
Herkes icin hayırlısı canım benim, kimi neyin bekledigini bilemeyiz, baban evlenince %100 mutlu olabilir mi bilemeyiz. Hayırlısı ne ise o olsun insallah.
Evine gittiğinde kapısını açacak birisi olsun yanında. Hastalandığında bir tas çorba yapsın. Kıyafetlerini ütülesin, yıkasın. Evini temizlesin. Güler yüz göstersin. Bizi istemesin, kıskansın babamı, aramızı bozsun hiç önemli değil. Yeter ki yalnız olmasın.
bunları düşündüğüne göre, bazıları gibi, hayvan babam, gebersin vs. demediğine göre, o kadar da kötü biri olamaz baban, yaptığı hatayı anlayıp, düzelecektir sizle arası zamanla. üzülme bu kadar herşey çok yeni, baban sinirle o lafları söylemiştir.
Evine gittiğinde kapısını açacak birisi olsun yanında. Hastalandığında bir tas çorba yapsın. Kıyafetlerini ütülesin, yıkasın. Evini temizlesin. Güler yüz göstersin. Bizi istemesin, kıskansın babamı, aramızı bozsun hiç önemli değil. Yeter ki yalnız olmasın.
Ah be canım, insallah dedigin gibi insanlar kalmıstır..
Bende hep düsünürüm ilerde ne olacak? nasııl olacak? diye babamı düsünüyorum hep.
Gecen hafta erkek arkadasımı ögrendi normalde tepki vermesi gerekirken sadece sustu! Acı babamı degistirmisti gercekten, bir kac soru sordu o kadar..
Bu olay oldugundan beri daha da düsünür oldum. 2 tane kardesim var kız olan kendi halinde, keyfine cok düskün. Uykusu gelsin kimseyi takmaz gecer yatar. Yüzünü bir tek yemek yerken görürüz, sonra hooop yine odasına. Ne misafir gelsin ister, ne de aile ziyaretine gittigimiz de bize katılır. Ne de aksamları gelir bizimle oturur bir sohbet eder.
Ben evladıysam oda evladı, insan babasıyla, ailesiyle vakit gecirmek istemez mi? Annem hayattayken de demistim, bak annemle, babamı ihmal etme yarının ne olacagı belli olmaz, zaman ayır! Tınlamadı bile.
Dün agzını aradım bana '' valla ben gecer yatarım'' dedi. Sonra da '' akıl verme bana smuwiLa '' diyerek tersledi beni. Kötü birsey demisim gibi..
Ne demek istedigini anlıyorum, cünkü benzer korkuları bende yasıyorum..
Söylediklerinden anladığım şu ki sen çok olgun bir kızsın ama baban düşman başına denilecek cinsten, böyle bir adam baban olsa bile sonuçta sana manevi yönden verdiği hasarlar büyük, uzak durmak en doğru karar olur. Bence anneniz ile siz birbirinize yardımcı olun, zorlu bir süreç ama atlatacağınızı umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?