- 28 Eylül 2024
- 33
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi bengokyuzunututamam
-
Zaten çok uzun bir süre öyle ilerledik. Dışarıda en fazla ne yapılabilir ki. Uzak mesafeyiz zatenSiz en iyisi bir süre yalnızca öpüşme el ele tutma vb ilerleyin. Pişmanlık sizi cinsellikten soğutup ilerleyen zamanlarda hayatınızda farklı problemlere yol actirmasin.
Toplum sizin kimle seviştiğinizi nereden bilecek? İçinizde aşamadığınız duvardan dolayı oluyor. Açıkcası ben temastan hiç hoşlanmadığımı zannederdim meğer aşk ve tutku yaşamamışım daha önce. Zaten 21 yaşındaydım gerçiİşte tamamen tabu benimki. Sevgilimin bir isteği yok birbirimize çokça cinsel şaka da yaparız ama bir gerçekliği olmaz güler geçeriz. Hoşuma da gidiyor en yakınım olması onun. Ona karşı bir güvensizlik de değil de , toplum ne der düşüncesi
Erkek arkadaşının kötü bi niyeti ya da yaklaşımı olduğunu düşünmedim.Tamamen evlenmeden önce yetiştiğimiz topluma aykırı davranmamızdan. Kendimizi kötü hissettiğimizi söylüyoruz. Bu arada buraya yazılan ve sadece cşnselşik için kızı kandıran erkekleri iyi biliyorum, önceki sevgilim öyleydi. Şu anki sevgilimin bir gün bile bana o niyetle geldiğibi görmedim. Cinsellik ilişkimizin %1’i sadece
Ben de öyle. Sevgilimle sevgili olana kadar insanlar nasıl öpüşüyor ya iğrenç bence diye düşünen biriydim. Kimseyle öpüşecek kadar sevemem onu diye düşünüyordum. Hiç öyle değilmişToplum sizin kimle seviştiğinizi nereden bilecek? İçinizde aşamadığınız duvardan dolayı oluyor. Açıkcası ben temastan hiç hoşlanmadığımı zannederdim meğer aşk ve tutku yaşamamışım daha önce. Zaten 21 yaşındaydım gerçi
Çok doğru diyorsunuz. Ben de bunları kendime diyorum ama başkalarından duyunca daha anlamlu oluyor sanırım. Teşekkür ederimErkek arkadaşının kötü bi niyeti ya da yaklaşımı olduğunu düşünmedim.
Kötü hissediyorsanız ya yapmayacak ya da toplumun yaklaşımını veya gelecek kaygılarını düşünmeyeceksiniz, başka yolu yok gibi. Yine söylüyorum; herkesin karakteri, yapısı, ortamı, kültürü, hassasiyetleri, bakış açısı farklı, dolayısıyla yorumlar da farklı farklı olacak.
Evet ama senin ciddi tabuların var o yüzden sağlam bi ilişki değilse sonrası yıkım olabilir. Ben şuan o adamla 4 senelik evliyimBen de öyle. Sevgilimle sevgili olana kadar insanlar nasıl öpüşüyor ya iğrenç bence diye düşünen biriydim. Kimseyle öpüşecek kadar sevemem onu diye düşünüyordum. Hiç öyle değilmiş
çünkü bunların ayıp olduğunu düşünüyorsun, kendini koruma içgüdüsü kendini suçlu hissediyorsun bastırılmış duygularını kontrol etmekte zorlandığın aile ve çevre etkisi bende öleydim zamnla aşıyorsun bunu.ben de şu konuda kendimi yanlış ifade ettim, istemediğim hiçbir şeyi yapmıyorum. Sevgilimi tatmin etmek için uğraşmıyorum, istersem sadece. Yani beni mastürbasyon aracı olarak da kullanmıyor, sadece ben isteyerek yaptığım şey sonrasında neden kötü hissettiğimi anlayamıyorum
ben de şu konuda kendimi yanlış ifade ettim, istemediğim hiçbir şeyi yapmıyorum. Sevgilimi tatmin etmek için uğraşmıyorum, istersem sadece. Yani beni mastürbasyon aracı olarak da kullanmıyor, sadece ben isteyerek yaptığım şey sonrasında neden kötü hissettiğimi anlayamıyorum
Doğru diyorsunuz. Zaten bu olayın yaşanması çok zor. Çünkü farklı şehirlerdeyiz ve evde kalmıyoruz. Özel bir çaba olmayınca olmaz yaniCinselliği tabu olarak gördüğünüz için kötü hissediyorsunuz
Bana kalırsa aynı yatağa girilmiş sevişmeden çıkmamak lazım ama siz böyle düşünmüyorsunuz
O halde yetiştiğiniz gibi davranın çünkü bu vicdan azabını sürekli yaşayacaksınız
Ateş barut yan yana zor, gün gelir o birliktelik yaşanır sonra üzülürsünüz
Madem sevişmeyeceksiniz o kadar yakınlaşmayın derim, arada derede kalmış ilişkiler her zaman sorun getirir
Bir süre sonra erkek arkadaşınızı da örseler bu durum, bir adım ileri gitmek istediğinde sorun yaşarsınız
O yüzden kaldıramayacağınız yüklerin altına girmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?