Kendimi bazen kötü hissediyorum

Toplum sizin kimle seviştiğinizi nereden bilecek? İçinizde aşamadığınız duvardan dolayı oluyor. Açıkcası ben temastan hiç hoşlanmadığımı zannederdim meğer aşk ve tutku yaşamamışım daha önce. Zaten 21 yaşındaydım gerçi

Erkek arkadaşının kötü bi niyeti ya da yaklaşımı olduğunu düşünmedim.
Kötü hissediyorsanız ya yapmayacak ya da toplumun yaklaşımını veya gelecek kaygılarını düşünmeyeceksiniz, başka yolu yok gibi. Yine söylüyorum; herkesin karakteri, yapısı, ortamı, kültürü, hassasiyetleri, bakış açısı farklı, dolayısıyla yorumlar da farklı farklı olacak.

Ben de öyle. Sevgilimle sevgili olana kadar insanlar nasıl öpüşüyor ya iğrenç bence diye düşünen biriydim. Kimseyle öpüşecek kadar sevemem onu diye düşünüyordum. Hiç öyle değilmiş

Çok doğru diyorsunuz. Ben de bunları kendime diyorum ama başkalarından duyunca daha anlamlu oluyor sanırım. Teşekkür ederim

Evlenmeden cinsellik asla olmaz denen saçma toplum tabularından dolayı birsürü genç öpüşse vicdan azabı yaşıyor işte.. sonrası vajinismus...
Konu sahibi güzellik hayat senin hayatın kimnle nasıl mutluysan öyle yaşa (hamile falan kalmadan) 21 yaş birdaha gelmiyor akışa bırak kendini yaşamayan yoktur az çok herkes yaşıyor kendni azap çektirme gençliğinin tadını çıkar.

Ben de öyle. Sevgilimle sevgili olana kadar insanlar nasıl öpüşüyor ya iğrenç bence diye düşünen biriydim. Kimseyle öpüşecek kadar sevemem onu diye düşünüyordum. Hiç öyle değilmiş
Evet ama senin ciddi tabuların var o yüzden sağlam bi ilişki değilse sonrası yıkım olabilir. Ben şuan o adamla 4 senelik evliyim

Müslüman mısınız? Öyleyse zina etmiş oluyorsunuz. Yaşadığınız rahatsızlığın sebebi buysa eğer yapmayı bırakın. Ya bu dünyada ya da diğer dünyada pişman olacaksınız zaten ne gerek var.

Merhaba
Belli ki cinsel tabuları olan ve bu konuda korkutulan, bekareti olmayana deger vermeyen ve "evlenmeye layık" görülmeyen bi ailede büyümüssünüz. Öncelikle bu normal. 21 yasindasin ve ebevenylerinin kusagındaki cogu insan böyle düsünüyor.
Ancak durum artık böyle degil. Bekaret yada ne yasadigin o kadar da önemli degil. 23 yasindayim bakire olmayan 3 arkadasimi evlendirdim bu yaz.
Evet hicbi erkek gecmisi cok karanlık bir kız istemez(10-15 kisiyle yatmak gibi) ama birisinin sevgilisiyle biseyler yasamasi günümüzde normallesti. Önemli olan senin karakterindir. Erkekler karakterinden davranısından ahlakını yetistirilme tarzını zaten anlayabiliyor.
Kafandaki o kötü hissetme düsüncesi ileride vajinismus problemleri yaratma ihtimali var -ki ülkemizde cok yaygın cünkü aynı namussuz olma yanlıs yapıyor olma korkusu var-
Ben de aynı korkudan muzdaribim ve iliskilerimde o cocukken ve ergenkenki kafa yapım yüzünden birlesmelerde cok zorlanıyorum kasıyorum.
Gercekten önemsiz, kafana takma düzgün bi insan ol gerisi bos

Nasil olsa ilerde evlenicez diye sevisiyorsan, yapma. Evlenip evlenmeyecegini kimse bilemez.
Kendini ahlaksiz hissediyorsan da yapma yani bu kadar basit. Bu konuda ne denirki birine.

çünkü bunların ayıp olduğunu düşünüyorsun, kendini koruma içgüdüsü kendini suçlu hissediyorsun bastırılmış duygularını kontrol etmekte zorlandığın aile ve çevre etkisi bende öleydim zamnla aşıyorsun bunu.

Cinselliği tabu olarak gördüğünüz için kötü hissediyorsunuz
Bana kalırsa aynı yatağa girilmiş sevişmeden çıkmamak lazım ama siz böyle düşünmüyorsunuz
O halde yetiştiğiniz gibi davranın çünkü bu vicdan azabını sürekli yaşayacaksınız
Ateş barut yan yana zor, gün gelir o birliktelik yaşanır sonra üzülürsünüz
Madem sevişmeyeceksiniz o kadar yakınlaşmayın derim, arada derede kalmış ilişkiler her zaman sorun getirir
Bir süre sonra erkek arkadaşınızı da örseler bu durum, bir adım ileri gitmek istediğinde sorun yaşarsınız
O yüzden kaldıramayacağınız yüklerin altına girmeyin.

Doğru diyorsunuz. Zaten bu olayın yaşanması çok zor. Çünkü farklı şehirlerdeyiz ve evde kalmıyoruz. Özel bir çaba olmayınca olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…