Kendimi bazen kötü hissediyorum

bengokyuzunututamam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2024
33
2
1
24
Merhabalar. Ben 1 seneyi aşkın ilişkisi olan genç bir kadınım. İlk ilişkim değil ancak uzun süren ilk ilişkim diyebilirim. Sevgilimle ikimiz de iyi eğitimli insanlarız, sevgilimin de beraberliğimiz süresince en ufak bir yanlışını görmedim. Hep çok sevgi ve saygıyla yaklaştı bana, en ufak bir hatası da olmadı. Beni ailesiyle tanıştırdı, sürekli birbirimizin hayatındayız ve ayrılmayı da hiç düşünmedik tabii ki ileride ne olur bilemem.
İkimiz de aşırı tutkuluyuz. Özellikle ben, onu koklamayı öpmeyi dokunmayı çok seviyorum. Bunları sevdiğimi de onunla berabee olunca anladım. Hatta evlenmeden böyle şeymer yapan insanları kınardım. Sevgilimle ileri gitmeden bir şeyler yapıyoruz, yaparken ben de mutlu hissetsem de sonrasında garip hissediyorum. Sanki dünyada bunu bir tek biz yapıyoruz. İki üç kez ev tuttuk hiçbir cinsel birmeşme de olmadı, sarılıp uyuduk, dokunduk sadece en fazla. Ona sonsuz güveniyorjm ama zaten rutinde öyle bir ortamımız da yok.
O bu konularda ısrarcı hiç değil, yani bana tuhaf gelen bir isteği hiç olmadı, yok desem yapmaz, ileri gitmez ondan eminim. Ancak ben yine de kendimi kötü hissediyorum. Hatta genelde onu tatmin ediyoruz, o beni neredeyae görmüyor, ellemiyor, ancak ben kendimi çok ahlaksız hissediyorum. Sanki dünyadaki en ahlaksız kişi benim linçlemenizi istemiyorum niye devam ediyorsun diye zaten 5-6 ayda bir oldu bu, kendimi buna rağmen kötü hissediyorum. İkimiz de çok genciz ancak, bazen de engel olmak istemiyorum. Okulumuz bitince evleneceğiz, yani böyme devam ederse. Bana en azından iyi hissedebilmem için tabsiye verir misiniz? Her sevgili az çok yakınlaşıyor mudur

Masumca sarılıp uyurken er kişisini nasıl tatmin ediyorsunuz, anlamadım Rahatsız hissediyorsan, tabuların varsa, sana dokunulmasını ve bedeninin görülmesini korkutucu, ayıp buluyorsan birini tatmin etme olayı tabii kötü hissettirir.
Kötü hissettiriyorsa yapmayacaksın, yani herkesin yapısı, düşüncesi, psikolojisi farklı, yetiştiği kültür farklı, herkesin hissiyatı ve bakış açısı aynı olmayabilir bu konularda.
Yani şimdi insanlar "yakınlaşmak normal" dese rahatlayacak ve bidaha kötü hissetmeyecek misin?

masumca sarılıyoruz demedim, dokunuyoruz dedim en fazla. ben o kültürde büyümediğimden belki dışarıyı bilmiyorumdur, herkes çok masumane takılıyor da ben sanki çok istekliymişim gibi hissediyorum bunu anlatmaya çalışmıştım

Yorumumu düzenlemiştim, tekrar yazayım.
Istekli olmak yanlış ya da ayıp değil elbette ama bunu yaşayıp yaşamamak ayrı bir durum, kimi yaşar kimi bastırır.
Bu yakınlaşma fikri sana rahatsız hissettirirken birini tatmin etmek daha da rahatsız edici bence.
Önce bu konuda ne hissettiğini, ne istediğini anla ve sınırlarını belirle derim.

Öyle bir ailede büyümedim, bilmiyorum. İnternete bile yazınca insanlar bir sürü şey demiş, ben de uyuyamadım kafama takıldı. Bana göre de normal, bazen vicdan yapıyorum
Kendinizi güvende hissetmiyorsunuz demek ki. İstemediğiniz sonradan pişman olacağınız hiçbir şeyi asla yapmayın. Sırf karşınızdaki mutlu olacak diyede kendinizden ödün vermeyin. Böyle tabuları olan insanlar beraber oldukları kişiden ayrılınca büyük yıkım yaşıyor. Ben sevgilimle 1 sene aynı evde yaşadım dışarda pandemi biz evde deliler gibi sevişirdik (ilk sevişmem yakınlaşmamdı)

ben de şu konuda kendimi yanlış ifade ettim, istemediğim hiçbir şeyi yapmıyorum. Sevgilimi tatmin etmek için uğraşmıyorum, istersem sadece. Yani beni mastürbasyon aracı olarak da kullanmıyor, sadece ben isteyerek yaptığım şey sonrasında neden kötü hissettiğimi anlayamıyorum

İşte tamamen tabu benimki. Sevgilimin bir isteği yok birbirimize çokça cinsel şaka da yaparız ama bir gerçekliği olmaz güler geçeriz. Hoşuma da gidiyor en yakınım olması onun. Ona karşı bir güvensizlik de değil de , toplum ne der düşüncesi

Kaç yaşındasınız?
Kendinizi kötü hissettiginiz bir şeyi yapmamalısınız. Zaman değişti sanki cinsellik olmadan ilişkiler yürümez gibi bir algı oluştu ancak ben buna katilmayanlardanim. Cinsellik güzel şey elbette ancak her iki tarafta pişman olmadan, isteyerek bunu yaşayabiliyorlarsa. Erkek arkadaşınız ile evlenmediginizde ileride ayrıldığınızda kendinizi kötü hissedeceğiniz hiç bir sey yapmayın derim..

21 yaşındayım. İkimiz de bazen pişman oluyoruz

Öncelikle cinsellik ahlaksızlık değildir, evlenmeden bunu yaşayan insanları kınamamanız gerekir. Herkesin hayata bakışı farklıdır, her iki tarafı da yargılamadan saygı duymamız gerekiyor.
Cinsellik hem fiziksel hem duygusal bir ihtiyaçtır ve kişinin isteğine bağlıdır. Ne zaman, nerede, kiminle olacağını siz belirlersiniz. İsterseniz evlenmeyi beklersiniz isterseniz beklemezsiniz kimse sizi linç etmez ya da yargılamaz.
Ciddi tabularınız varsa ve bu tabular inançların dışında dışarıdaki insanların ne düşüneceği hakkındaysa bunu düşünmeyin.
O dışarıdaki insanlar her şeye söylenecek bir şey bulur

Tabular, yetiştiğin ortam ve kültür, bilinçaltın, cinselliğe bakışın vs.
Bana garip gelmedi durumun.

Ne için oluyor mesela pişmanlık? Erkek arkadaşın bunu dile getirirken ne diyor?
Tamamen evlenmeden önce yetiştiğimiz topluma aykırı davranmamızdan. Kendimizi kötü hissettiğimizi söylüyoruz. Bu arada buraya yazılan ve sadece cşnselşik için kızı kandıran erkekleri iyi biliyorum, önceki sevgilim öyleydi. Şu anki sevgilimin bir gün bile bana o niyetle geldiğibi görmedim. Cinsellik ilişkimizin %1’i sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…