• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi aptal hissediyorum

Merhaba arkadaşlar,

Ben 25 yaşındayım ve yurtdışında yüksek lisans yapıyorum. Neredeyse 2 senedir ciddi bir ilişkim olmadı çünkü düzgün bir insan karşıma çıkana kadar beklemeyi yüzeysel bir ilişkiye tercih ettim.

Bir tanıdığım abla var. Kendisine çok saygı ve sevgi duyuyorum ve O da beni çok seviyor. Tesadüfen oğlunu gördüm önceden ama o zaman sadece aklımda bir iz bıraktı. Bir kaç ay sonra noel için beni evine davet etti. Tekrar oğlunu gördüm gerçekten birşey hissettim. İşinde gücünde, namazında niyazında bir Türk erkeği. Belki de bu sebepten sadece merhabalaştık o kadar. Ben de içimden, eğer ben bir adım atmazsam, beni fark etmesi imkansız diye düşündüm. Cesaretimi toplayıp ertesi günü annesine bahsettim bundan.

Aradan birkaç gün geçti ve ben kendimi aptal gibi hissediyorum. Genelde başkalarından ilgi görürken, biri için açılıp beklemek beni delirtiyor. Olması şart değil aslında çünkü herşeyde bir hayır var inanıyor. Lakin beklemek beni aptal gibi hissettiriyor. Hem cesaretliyim hem gururluyum ve eminim yine olsa yine söylerdim. Zaten kadın da ona söylediğim için utanmamam gerektiğini söyledi.

Bekleyiş gerçekten can sıkıcı. Bana yardım edin, sizce böyle birşey için geri dönüş ne kadar sürer?
Aptallık degil de hoş dehil. Annesinden oglanı istemişsin gibi olmuş. İlerisi için ıyı olmamış. Başa kalkacak çok malzeme vermişsiniz. Ayrıca çok itici geldi bu davranışınız. Belkide yanılıyorumdur ama benim hoşuma gitmedi

Aptallık degil de hoş dehil. Annesinden oglanı istemişsin gibi olmuş. İlerisi için ıyı olmamış. Başa kalkacak çok malzeme vermişsiniz. Ayrıca çok itici geldi bu davranışınız. Belkide yanılıyorumdur ama benim hoşuma gitmedi
Gizli kapaklı iş olmadığı için pişman değilim. Annesi art niyetli bir kadın değil bunu hiç başıma kakmadı. 🙂Ama zaten eski bir olay, gelişmeden ötürü yazdım buraya.

Back